Перейти до змісту

Вкусный кофе

Xatabich

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дорогое комьюнити, вот озадачился...пригласили мну завтра утром на кофе, дык хотелось бы узнать, куда лучше пойти? часиков в 10-11 утра...Где готовят вкусный кофе? натуральный...

Опубліковано

так и называется. с Л.Украинки на Хмельницкого если спускаться, к горсовету.

по леву руку, почти посередине.

Опубліковано

Шур, можешь на карте Луцка отметить красной точкой? ну не знаю я таких улиц((( я + дам:(

Опубліковано

думаю він не зрозумів:)

Я, навіть знаючи де ця кав'ярня знаходиться, по цій карті не зрозумів би як туди дійти. Хоча, можливо просто ІМХО:)

...

Точно ІМХО :(

Опубліковано

на початку Лесі Українки є провулочок до Б Хмельницького(поворот біля прийомного пункту хімчистки) там у напівпідвалі є світ кави. хароше завєдєніє. там таке капучіно( ну і еспресо бомбове)

Опубліковано

Сама смачна кава в Луцьку на сьогодні готується в трьох закладах:

Rose-Cafe (кава Danesi)

Карамель-кафе (кава Sigafreda)

Capri (кава Хуасбранд -- не пам'ятаю як точно пишеться)

У всіх цих закладах кава готується в кількох варіантах -- американа, еспресо, рістрето, капучіно, з молоком і т.д.

Вартість чашки кави -- від 8 грн.

Детальніше можна почитати тут: http://pizza-felichita.com.ua/

Особисто я практично кожен день п'ю рістрето в Роуз-кафе і/або в Карамель-кафе. Раніше пив каву в Кава-клуб, а ще раніше -- в "Світ кави: Богема", поки ця кав'ярня працювала.

• Адміністратори
Опубліковано

Сама класна кава була в "Лакомці" (хто помнить), приблизно аналогічна робиться в кав'ярні біля собору. А роузкафе і інші мені шось не дуже подобаються

Опубліковано

сейчас кофеманы ходят в кафешку возле библиотеки (Собора).

Rose, Кава-Клуб и пр. - хороши обстановочкой и адд-онами (пирожные, тортики etc.) и кофе там тоже неплохой :unsure:

а есть ведь и те, кто растворимый "кофеем" называют :)

Опубліковано

перший і останній раз в кав'ярні біля собора я був близько року тому. Ми з другом прийшли, замовили каву. Нам принесли дві чашечки, ми зробили по ковтку, переглянулись, поставили чашки і пішли звідти. ФУ! Гірша кава, яку я пробував -- хіба що розчинна. В Мрії і то краща кава!

До того ж пити каву, коли за сусіднім столиком їдять чебуреки і запивають пивом -- ви мене вибачте...

Опубліковано
на початку Лесі Українки є провулочок до Б Хмельницького(поворот біля прийомного пункту хімчистки) там у напівпідвалі є світ кави. хароше завєдєніє. там таке капучіно( ну і еспресо бомбове)

Дійсно там найкращий вибір кави і капуччіно у виконанні професійних баріста,

тільки нажаль крім кави (і кавоварних машин) там більше нічого не продають.

Взагалі то це магазин з продажу та обслуговування кавоварок, а кава-

супутній товар, але від професіоналів - казка.

А якщо хочеться кави з десертом то краще ніж Карамелька IMHO в Луцьку нічого

ще не відкрили...

Опубліковано

Дійсно там найкращий вибір кави і капуччіно у виконанні професійних баріста,

тільки нажаль крім кави (і кавоварних машин) там більше нічого не продають.

Взагалі то це магазин з продажу та обслуговування кавоварок, а кава-

супутній товар, але від професіоналів - казка.

А якщо хочеться кави з десертом то краще ніж Карамелька IMHO в Луцьку нічого

ще не відкрили...

Опубліковано

а я вот дома пью эспрессо из собственной эспрессо-кофеварки. :0108:

А исчьо вкусный эспрессо подают друзьям и хорошим клиентам в магазине Фанфото, меня так даже канфетами шоколадными потчевали постоянно :) :) рекамендую при покупке фотоаппарата попросить чашечку ;)

Опубліковано
а ми на пиво в кораблик їздимо.......
а до чого тут пиво? Чи давайте заодно в цій темі розкажемо хто де підвіску ремонтує :)
Опубліковано
Сама смачна кава в Луцьку на сьогодні готується в трьох закладах:

Rose-Cafe (кава Danesi)

Карамель-кафе (кава Sigafreda)

Capri (кава Хуасбранд -- не пам'ятаю як точно пишеться)

У всіх цих закладах кава готується в кількох варіантах -- американа, еспресо, рістрето, капучіно, з молоком і т.д.

Вартість чашки кави -- від 8 грн.

Детальніше можна почитати тут: http://pizza-felichita.com.ua/

Особисто я практично кожен день п'ю рістрето в Роуз-кафе і/або в Карамель-кафе. Раніше пив каву в Кава-клуб, а ще раніше -- в "Світ кави: Богема", поки ця кав'ярня працювала.

В роузі часом вже місця нема... Вот Так.... :)

Опубліковано

Вчора заходив туди на чашечку кави. Ги, запропонували декілька видів, я навіть розгубився.

Приємний заклад, стильний інтер’єрчик і каву там готувати вміють, це точно!

Капучіно і еспрессо не куштував, але обов’язково зайду ще!

Осьо тут детальніше http://www.dk.lutsk.ua

Опубліковано
В роузі часом вже місця нема... Вот Так.... <_<
ну популярність закладу говорить сама за себе, незважаючи на досить немалі ціни :lol:

Я туди їжджу десь на 9-10 годину ранку, і там завжди в цю пору місце є. А якщо їду пізніше, то дзвоню адміністратору або барменам і прошу притримати столика для мене.

Опубліковано
а есть ведь и те, кто растворимый "кофеем" называют <_<

називаємо, і тут більшість таке смакує!

а можеш не намагатись доказувати, що це 4ий сорт 2-ої підсортирії, я поважаю натуральну каву, але вже зачасту просто легше приготувати розчинну.

Опубліковано
а есть ведь и те, кто растворимый "кофеем" называют :D

а можеш не намагатись доказувати, що це 4ий сорт 2-ої підсортирії

І де ти бачиш, що він намагається щось доказати? Та пий хоть воду з калюжі, йому то до одного місця це все <_<

Опубліковано

я розчинну каву не п'ю в першу чергу тому, що вона дуже шкідлива для здоров'я, а користі від неї ніякої. Краще вже чаю попити, ніж такої кави.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...