Перейти до змісту

Акційна олія в "Сільпо" по 15 грн (м.Тернопіль, 19 лютого 2015)

BodyLife

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

тільки, що заїжав в Сільпо і без черги, без крику і ахінєї купив саме цю олію .... наш народ дуріє коли бачить подібні знижки

Опубліковано

не розумію рєбята я вас :0157: .....це ж люди не від доброго життя намагаються купити олію на 2-3 грн дешевше

Опубліковано

не розумію рєбята я вас :0157: .....це ж люди не від доброго життя намагаються купити олію на 2-3 грн дешевше

Це просто від дурної голови намагаються купити, зайдіть в будь який супермаркет і там можна на майже таку саму знижку попасти.

Опубліковано

В нас такого ажіотажу немає. купили без черг.

можу вам пояснити чого так.в луцьку купа супермаркетів.люди обирають свої улюблені супермаркети та в них скупляються,й гнатися через усе місто за дешевшою на пару гривень олією сумнівної якості "повна чаша" небудуть.а в тернополі з великих супермаркетів один сільпо.конкурентом йому являється лише київський супермаркет "новус".тому там досить часто такі казуси трапляються,одним словом як це не сумно,але тернопіль - то величезне село.

Це просто від дурної голови намагаються купити, зайдіть в будь який супермаркет і там можна на майже таку саму знижку попасти.

як я вже писав вище,треба щоб той супермаркет там був)))
Опубліковано

в тернополі з великих супермаркетів один сільпо

шо, справді? Думаю, шо проблема була створена в час-пік в сільпо просто. Дивитись і смішно і грішно :(

upd. в Луцьку сільпо - 2 шт, а в Тернополі їх аж 5

Опубліковано

шо, справді?

забери в луцьку усі супермаркети крім там-тама,там-там експреса,та великої кишені.ну й один пакко десь там на окраїні міста.отримаєш ситуацію чимось схожу на тернопіль)))

ну й само-собою маленькі магазини в будинках та на зупинках я не рахую.там в основному купляєш як спішиш,вийшов за хлібом й тому подібне.

шо, справді? Думаю, шо проблема була створена в час-пік в сільпо просто. Дивитись і смішно і грішно :(

upd. в Луцьку сільпо - 2 шт, а в Тернополі їх аж 5

сперечатися небуду,але там треба пожити щоб те все зрозуміти)))

тернопіль дуже красиве місто,але перспективи там невеликі.з роботою там ситуація теж не найкраща.

Опубліковано

В нас такого ажіотажу немає. купили без черг.

можу вам пояснити чого так.в луцьку купа супермаркетів.люди обирають свої улюблені супермаркети та в них скупляються,й гнатися через усе місто за дешевшою на пару гривень олією сумнівної якості "повна чаша" небудуть.а в тернополі з великих супермаркетів один сільпо.конкурентом йому являється лише київський супермаркет "новус".тому там досить часто такі казуси трапляються,одним словом як це не сумно,але тернопіль - то величезне село.

як я вже писав вище,треба щоб той супермаркет там був)))

ну не все так сумно в Тернополі, супермаркетів вистачає там, просто більшість людей або з сільської місцевості, або студенти. та й рівень життя дещо нижчий ніж у Луцьку.

Це моя думка про Тернопіль, яка формувалась впродовж майже 7 років життя там.

Опубліковано

На всяк випадок, в наших супермаркетах олія 21+ грн. Так що зовсім і не парогривень різниця.

дана олія "повна чаша" була 18.70

крім того вона паршива) знаю брав, піниться конкретно)

продовження теми, що халяві всі нації покірні

http://youtu.be/sHOIQsSODsI

Опубліковано

В там-там експресi теж щось викинули акцiйне?

Розігрували призи серед учасників їхньої бонусної програми - сковорідку, ще якусь фігню і млинці(!). Мені теж прислали СМС про цей аукціон нєвіданной щєдрості. Я і не рипався.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...