Перейти до змісту

Вкладання плитки. Питання.

Kiodinn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Роблю міні-ремонтик, і тепер потрібно положити пару метрів кер плитки на вертикальну площину. Десь чув, що якщо розвести клей з грунтовкою то усадка більше і не спливає? Чи варто? Стрьомно експериментувати, я не профі в цьому і не хочу напартачити. Використовую клей Anserglob 44 і грунтовка глибокопроникна Акріл Путс.

Опубліковано

на рахунок профіля в курсі, але ж приємніше буде коли плитка зовсім не буде спливати.. та й основне питання не в цьому.. питання в тому наскільки виправданий такий експеримент з замішуванням на грунтовці і чи взагалі виправданий?

Опубліковано

не вигадуйте велосипед, рейка або профіль і все буде гаразд, успіхів

на рахунок профіля в курсі, але ж приємніше буде коли плитка зовсім не буде спливати.. та й основне питання не в цьому.. питання в тому наскільки виправданий такий експеримент з замішуванням на грунтовці і чи взагалі виправданий?

з профілем і так не буде спливати, бо нікуди, а таке калапуцало тільки на свій старх і ризик, ну і товщина слою важлива

Опубліковано

ясно, не буду випендрюватись))

випендрьожу нема, бо тре завжд пробувати, але пробувати хоча б з грунтовкою такого самого виробника, ну і канешна коли гроші позволяють, успіхів в ремонті :0151:

Опубліковано

ансерглоб і так міцний та хороший клей а якщо ви добавите грунтовку, то клей буде швидко застигати і якщо потім добавити води то ви викинете його на смітник

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...