Перейти до змісту

Люди, ви потрібні волонтерам!


difoto

Рекомендовані повідомлення

Раз-два на тиждень - виділіть жменьку часу, щоб допомогти волонтерам та воякам!

Сергій Рижков

Я втомлений...

Я злий, як дідько, і втомлений!!!

Цей пост швидше не для моїх друзів у ФБ, вони і так в курсі. Цей пост для друзів моїх друзів. Завжди про репост просять вкінці, а я прошу спочатку.

ШАЛЕНИЙ РЕПОСТ!

Я знаю близько тридцяти волонтерів (це не в Луцьку, а в Волинській області), ще п'ятдесят людей допомагають тим волонтерам, і ще десять, про яких я нічого не знаю. Я не пишу про спонсорів, про людей, які допомагають матеріально, навіть кількома гривнями, за що я їм ДУЖЕ вдячний. Я пишу про людей, які прокидаються і засинають з думками про те, що робиться на 29 БП, чи мають бійці із14 бригади реактивного дивізіону форму та дрова. Я пишу про активних людей. І їх небагато. А роботи - дддуже багато, і її не стає менше. Опишу коротко "списочок" справ, які доводиться вирішувати щодня, і кожен з волонтерів підтвердить, що їхні "списочки" майже ідентичні.

- сім'я загиблого, які отримали допомогу, на яку придбали шифер та балки для перекриття даху будинку. Необхідно знайти бригаду, яка виконає роботи (чиновники, це моя робота?).

- Подзвонили зі Львова активні громадяни, які плетуть маскувальні сітки. Шукаю для них сітки.

- Шукав сьогодні, де придбати найдешевші та якісні наколінники та налокітники. Знайшов. Оплатив (в тч витратив час на банк).

- Прийшла мама, як представник батьків молодих лейтенантів-випускників, яких відправляють на схід. Форма, берци, спальники, керимати, планшети, бо артелеристи, дощовики, термобілизна і... труси. Троє з них сироти, двоє - з Луганської обл. Треба допомогти, чи ні?

- Знайти двом побратимам-самооборонівцям ,які поїхали на Схід дві пари берців.

- Подзвонити знайомому, спитати коли будуть, термоси, чи можна дешевше купити.

- Знайти програміста, який би допоміг втілити в життя проект "Меценати для солдата", що почати швидше працювати.

- Знайти гроші на п'ять батарейок для тепловізорів.

- Навчитись виписувати доручення (я ж не бухгалтер). Але нам дуже треба забрати продукти для сухпайків із "Агроконтракту", які проплатив спонсор.

- Попросити кума приїхати заправити газовий балон для дівчат, які працюють на Центрі допомозі учасникам АТО (і знайти для цього гроші).

- Знайти форму великого розміру генералу у відставці, який дуже допомагає нашим бійцям у Дніпропетровську.

- Знайти гроші на голубі берети... для героїв, яким допомагаємо востаннє... (а інший волонтер ламатиме голову, де їх знайти у Луцьку).

- відповісти на усі шалені дзвінки від мам, хлопців: а форма у вас є, а коли машина до нас приїде, а чи є бронежилети-а вони хороші?-а вони точно хороші?:)

- поміж тим, підбадьорити людей, які поруч зі мною, пашуть!

А ще я дуже дякую своїм працівникам, які за постійної відсутності директора, все ж таки сумлінно виконують свою роботу, і дають можливість жити моїй сім'ї.

- взяти участь в зборах, спланувати подальшу роботу (що ми будем робити завтра, де шукатимемо гроші).

А тепер суть.

Люди! Ви, блін, мені усі потрібні! Нам усім потрібні, хлопцям, Україні, усім. На годинку вдень. Бо інакше, нам прийдеться виїжджати в другу країну або стати громадянами невизнаної республіки.

У нас поки немає воєнного стану. Давайте, кілька разів на тиждень КОЖЕН для себе оголосить ВІЙСЬКОВИЙ СТАН.

Ви собі навіть не уявляєте, яка ми сила усі разом.

Усіх добровільно "мобілізованих" прошу звертатись у "воєнкомати" Самооборона Майдану - Волинь та Волинський центр допомоги бійцям АТО, та до інших волонтерів, яких знаєте особисто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 4 місяця потому...

Зустрів таке повідомлення.

Гадаю на форумі його теж варто розмістити.

Володимир Бут-Гусаїм

Волинські Волонтери закликають на масове плетіння маскувальних сіток, захід відбудеться 4 липня о 13.00 на тетральному майдані м.Луцька.

Прийди та підтримай Українську армію!!!

‪#‎Волинь‬ ‪#‎Луцьк‬ ‪#‎Допомога‬ ‪#‎АТО‬ ‪#‎Волонтер‬ ‪#‎Війна‬ ‪#‎Україна‬

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...