Перейти до змісту

Куплю новий адаптор Shimano РМ-РМ 180


Miro

Рекомендовані повідомлення

Коротко суть історії. Замовив у магазині bikeshop. Перед замовленням тричі (!!!) розпитував (щоб не було плутанини), чи саме є такий адаптер, який зображений на фото. Підтвердили. Розмовляв з двома людьми, з чоловіком та жінкою. Дівчина на всяк випадок зробила примітку на бланку замовлення.

Проплатив 170грн. Через 2 дні отримав замовлення. Ще одне проплачення 25грн за доставку, і..

І історію можна було б закінчувати, якби не одне "але". Чуда не сталось. На місці адаптера з фото виявився самий звичайний адаптер.

....................................

Гроші мені повернули, через три дні. На запитання, ЩО Ж ЦЕ БУЛО, адже адаптори зовсім різні по вигляду, ясної чіткої відповіді так і не отримав.Було сказано, що під одним артикулом були записані 2а адаптори. "Але ж дівчина записувала, що потрібен САМЕ на 4 болти!" - "Ну, девушка так поняла, что нужно положить еще два болта."

До речі, у посилці ніяких додаткових двох болтів знайдено не було. Неувага до клієнта - ось як це можна назвати. Ось це точно було.

Така історія. Стільки шукав (по слухам, ці адаптери були зняті з виробництва), і от такий неприємний результат. І хоч гроші повернуто в повному обсязі - неприємний осад залишився. Адже я тричі наголошував, ЯКИЙ саме адаптер потрібен. Тричі, з різними людьми. А "виявилось", що "винна" дівчина. Адаптера ж, що мені потрібен, і який на їхньому фото - у них не має. Фото на сайті - досі висить.

Отже, куплю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...