Перейти до змісту

порадьте когось, хто може допомогти із HDD

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

порадьте майстра, який може допомогти із HDD

проблема в загрузці системи, постійно вилітає, перестановка не допомагає. Диск не падав, але в один день, щось сталось і все...

у вкладенні тест вікторією.

post-26916-0-41630500-1423525152_thumb.p

post-26916-0-46510200-1423525153_thumb.p

Опубліковано

Ну, результатів самого теста там нема... Відновити інфу - напевно можливо, Користуватися далі (якщо не з прошивкою проблема) - ні.

Опубліковано

для початку можна прогнати вінт через HDDRegenerator, може відновить потрібні сектора

та і значення Reporten UNC Errors зовсім не радує

Опубліковано

дані на диску Д не пропали, але диск С працює із збоєми, майже щодня перевстановлюю віндовс. якщо чесно з прошивками вінчестерів ніколи діла не мав, тому і шукаю когось хто може допомогти, за певну плату, тому що купувати новий HDD чи SSD при теперішньому курсі накладно...

Опубліковано

Присутні ознаки деградації поверхні та/або головок і це явно сталось не за один день.

Прошивка як і HDD Regenerator тут вже не допоможе.

Так як гарантія скінчилась, то варіант залишився лише один. :_03:

Опубліковано

чуваче вінт сипеться, тобто беди ростуть, краще купи новий пошвидше і перепиши данні, а цей використовуй як файлопомойку, звичайно вікторією гляню де місце бедів і з запасом там виріж місце в логічних томів, щоб туда нічого не писалось, ще можеш з під мікропраграми його помучити, а прошивку обнови для свої впевненості

Опубліковано

проблема в загрузці системи, постійно вилітає, перестановка не допомагає. Диск не падав, але в один день, щось сталось і все...

я б зробив так, скинув би всі файли з диску д кудись, перерозбив вінта таким чином, щоб системний розділ був в кінці диску. Тоді б ще походив би поки не досипався

Опубліковано

я б зробив так, скинув би всі файли з диску д кудись, перерозбив вінта таким чином, щоб системний розділ був в кінці диску. Тоді б ще походив би поки не досипався

в мене система в кінці стояла там і почав сипатись :)

поки живий вроді ситема вже на початку ;)

Опубліковано

чуваче вінт сипеться, тобто беди ростуть, краще купи новий пошвидше і перепиши данні, а цей використовуй як файлопомойку, звичайно вікторією гляню де місце бедів і з запасом там виріж місце в логічних томів, щоб туда нічого не писалось, ще можеш з під мікропраграми його помучити, а прошивку обнови для свої впевненості

Куди сипеться? :_07: звідки така інфа?)) Людина всього-на-всього виклала скрін самарта а ви вже діагноз пришили і налякали раніш ніж треба. І як ви пропонуєте повирізати місця з бедами якщо їх наприклад 100 по всьому периметру диска :_05: ? Не зрозуміло якими мікропрограммами ви рекомендуєте його мучити і навіщо)

Опубліковано

тобто в смітник ?

Так.

На бумажку серiйник перепишiть, якщо кудись вiддаватимете в ремонт ;-)

Ну тоді в мій смітник :_07: в мене знайдеться для нього пару " танців з бубном"))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...