Перейти до змісту

Потолок

Ari

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нужно сделать 50 квадратов потолка из гипсокартона , готового под покраску. Какая будет цена за 1м квадратный.

И какая адекватная цена пишите все кто что знает.

Опубліковано

Нужно сделать 50 квадратов потолка из гипсокартона , готового под покраску. Какая будет цена за 1м квадратный.

плюс-мінус 70.

Опубліковано

Ціни різні, залежно від того що хоче власник. Трирівневий потолок з дугообразними поворотами, зі вставками натяжного потолка, з нішами під діодну ленту, при висоті стін 4 і більше метра... і т.д. буде дорожче. Ящо ж кімната квадратна (без різних колон і труб які потрібно обшивати) і потолок рівний, класичний то ціна починається від 70 грн, хоча якщо знайдеш майстрів які зараз без роботи, можна поторгуватись.

Ще дам пораду, людей, які будуть озвучувати тобі ціни в доларах, посилай в піший похід по інтимним місцям

Опубліковано

А, разом з матерялом, скільки то буде за квадратний метр, хтось рахував???

Опубліковано

Я подсчитал, будет где то сам гипсокартон + профиль (монтаж квадратной сеткой, 60х60см) будет стоить 2700 грн

Вот не знаю сколько шпаклевки нужно покупать, не понятно какой расход, если припустим 1 килограмм на 1м2 то получается 2 мешка по 25 килограмм, но тут мне кажется не может такого быть, кто знает проправьте.

Ну и шурупы и крепления я не считал еще.

И может еще нужен какой материал кто знает?

Опубліковано

Я подсчитал, будет где то сам гипсокартон + профиль (монтаж квадратной сеткой, 60х60см) будет стоить 2700 грн

Вот не знаю сколько шпаклевки нужно покупать, не понятно какой расход, если припустим 1 килограмм на 1м2 то получается 2 мешка по 25 килограмм, но тут мне кажется не может такого быть, кто знает проправьте.

Ну и шурупы и крепления я не считал еще.

И может еще нужен какой материал кто знает?

Орієнтовно 75-80 саморізів на лист гіпсокартону ( 3 м.кв. ), кріплення ЕС десь 70 шт на кімнату до 20 кв., якщо профіль кріпити через 40 см;

саморізів для профілю ( семечки ) половина кількості для гіпсокартону, хоча рекомендую взяти саморізи з широкою шляпкою

Дюбеля для UD з розрахунку 2 шт на метр погонний, дюбеля для ЕС металлический TDN бирбах 2 шт.\

http://linkor-t.zaku...kiy-tdn-birbah/

- можна використати звичайні дюбеля пластмасові, якщо отвір вибивається не в пустоту у панелі.

Шпаклівки треба до 2-х мішків, рекомендую SATYN PG-41, добре затирається

на шви шпаклівку десь до 5 кг. - рекомендую

s_3969448.jpg

Гипс CEKOL С-40

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...