Перейти до змісту

Куплю материнську плату на сокеті 775

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У знайомих вийшла з ладу материнка asus p5md2-mx (відвал сокета). Шукають на заміну щось недороге.

Вимоги: підтримка DDR2 та 2-х ядерних процесорів (щоб стали е4500, е6320, е2140), 2 порта SATA .

Опубліковано

У знайомих вийшла з ладу материнка asus p5md2-mx (відвал сокета). Шукають на заміну щось недороге. Вимоги: підтримка DDR2 та 2-х ядерних процесорів (щоб стали е4500, е6320, е2140), 2 порта SATA .

Краще одразу купляти з підтримкою квадів, а потім поставити 4ГБ оперативки та ксеона.

На наступному тижні буде плата, на G31 чіпсеті. як тільки все протестую ,відпишу ще в ПМ.

Опубліковано

не актуально. поставив серверну intel 3000AH. Де б ще знайти простеньку pci чи pci-e звукову карту?

чи реально в порт "PCI Express x8" в майбутньому поставити відеокарту?

Опубліковано

а може юсб звукову простеньку китайську? на борді і ще десь думаю є

з приводу відео, то знаю на звичайних платах відеокарти звичайні (не топ) парцюють, але швидкість може зовсім трохи меншу дають. і може зі спеців хто ще підкаже і гугл.

Опубліковано

чи реально в порт "PCI Express x8" в майбутньому поставити відеокарту?

не знаю чи пройде така штука, вперше таку річ бачу.

http://donetsk.don.o...html#21c379b9ba

а ще таке

ну і шедевр

Теж намагаюсь якось відео в аналогічній материнці покращити.

Опубліковано

не знаю чи пройде така штука, вперше таку річ бачу. http://donetsk.don.o...html#21c379b9ba

Мало ви, молодий чоловіче, бачили. Це нормально.

Китайці уже кілька років продають райзери, із РСІ-Е 1х на 16х

powered-pcie-1x-16x-16x-riser-cable-molex.jpg

Опубліковано

Мало ви, молодий чоловіче, бачили.

ну звиняйте, професійно комп'ютерами не займаюсть, тому є ще багато незвіданого для мене у цій сіері.

А тепер підкажіть чи правильно я мислю: драйвери на відео ніяк же не зав'язані на материнську плату , в яку те відео вставлене. Тобто цілком реально подібне відео благополучно подружити з будь-якою материнкою, яка має робочий PCI Express X1, навіть із серверною?, чи всеж є підводні камені ? В біосі можна перенаправити відео потік із встроєного відео на PCI Express X1?

Опубліковано

драйвери на відео ніяк же не зав'язані на материнську плату , в яку те відео вставлене.

В теорії так. А на практиці мамки бувають із "фокусами"

Тобто цілком реально подібне відео благополучно подружити з будь-якою материнкою, яка має робочий PCI Express X1, навіть із серверною?, чи всеж є підводні камені ?

Треба гратися - однозначно сказати дуууже важко.

В біосі можна перенаправити відео потік із встроєного відео на PCI Express X1?

Так. А можна заставити працюваит всі, що є. Все залежить від мамки.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...