Перейти до змісту

Диски з LINUX

Гість tuman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Знайшов сайт, на якому можна замовити близько 100-250 дисків з LINUX UBUNTU за раз! На халяву! До того ж можна вибирати для під яку платформу (32Bit - For PC 64Bit - 64 bit Macintosh - MAC) Заходите на сайт <<СЮДИ>> реєструєте нового юзера і робите замовлення! На англійській ПРАВИЛЬНО заповнюєте анкету і через 1-2 місяця вам приходить пакунок! Отримання безкоштовне! Під одним диском розуміється картонна упаковочка в якій є 2 диски: Один зних INstall Другий Live - (Типу Bart PE) :)

Опубліковано

Єдина вада:

Ну не можуть вони собі уявити, що коли адреси двох одержувачів ідентичні, різниця лише в номері квартири (на 30), то це не одна і та ж особа, можуть і не прислати.

А взагалі все нормально, в п'ятницю будумати свою порцію.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

а потом из-за вот таких халявщиков, которым диск этот нужен только для осознания собственной значительности, страдают люди, которым такой линукс в самом деле нужен

Опубліковано
:blink: Ну и кому же нужна партия состоящая минимум из 5 дисков с Убунту (ставится 45-50 минут)??? Назви имена я им подарю парочку! :blink:
Опубліковано

да я стебусь просто. эти диски - обычная целевая реклама, а вы все -- её жертвы :) прикинь, некоторые фирмы тратят кучу бабла чтобы донести инфу до потребителя, а здесь целевая аудитория сама общается про их продукт и все это за мизерные вложения на диск и пересылку.

Опубліковано

Я зачем днлать рнкламу бессплатной продукции! Сама фирма больше ничем ни занимается!

Опубліковано

ну не скажи. например поддержка юзеров там далеко не бесплатная. да и на Ubuntu shop заходил? кроме того позиционирование какого-то определенного бренда тоже имеет огромное значение, на этом можно хорошо заработать

Опубліковано

Можливо... Але мені здається що затрати на рекламу в цьому випадку більші за прибутки. Убунту - не дуже популярний дистрибутив! Я чогось не бачив шарових мандрейків, лінукс хр....

Опубліковано

вот как раз их цель и подняться до уровня редхата и мандрейка. потом можно и коммерческие enterprise releases клепать и другие вольности позволять вроде как с некоммерческим проектом

Опубліковано

;)

http://www.opensource.com.ua/

Я вже там два роки сиджу. Давно проавда не купував нічого часу немаю.

Доставка супер тільки бувають диски неякісно записані. Скажемо на 100 шт 1 або 2 бракованих.

Я не розумію нафіг оця гонитва за безкоштовними дистрибутивами :D

Опубліковано

Ну і я отримав по стандартному реквесту 45 дистрибутивів.

Що далі, система може і нормальна, але з Вінди все одно не перейду!

Опубліковано

2 Maggot:

45 дисков? ну тогда тебе просто не обойтись без Халявного пистолета чтобы их оприходовать :) вот и ссылочка для заказа:

http://www.usfreeads.com/447166-cls.html

:)

Опубліковано

Ми з друзями ці диски використовували як обладнання для вивчення законів фізики:

1- твердість, крихкість речовини

2- можливість плавлення

3- вільне падіння з 9-го поверха

4- горизонтальні польоти

біологічних факторів:

1- як швидко розповсюджується по людях Лінукс

2- реакція на коробку з ідентичними дисками

А взагалі з цих дикків непогані шральори вийдуть :)

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...