Перейти до змісту

Піца і соус з Тарантелли


derofin

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне, захотілось навчитись готувати смачну піцу. На мою думку, дуже смачну піцу готують у піцерії "Тарантела". Можливо хтось розуміється, яке тісто вони використовують? І ще цікавить пекучий оранжевий соус.

Опубліковано

"О вкусах не спорят", актуально ;)

Я вибачаюсь.

Я не хотів вас образити,але тарантела на мій погляд піцерія під пивко=)

В нас є піцерій штук 20 напевно.Хоча мені особисто подобається готувати піццу власноруч.

НА рахунок соуса є безліч варіантів.

Коли немає помідорів я беру кетчук ,гірчицю ,оливкову олію, італійські трави ,сіль ,цукор і трохи води.

Опубліковано

Ще на рахунок тіста можу вам порадити.

мука дріжді цукор сіль оливкова олія тепла вода.

Student91, соус, я так розумію - гостра олійка

Я не так зрозумів...

Опубліковано

Власне, захотілось навчитись готувати смачну піцу. На мою думку, дуже смачну піцу готують у піцерії "Тарантела". Можливо хтось розуміється, яке тісто вони використовують? І ще цікавить пекучий оранжевий соус.

теж колись захотілось зробити "пекучий оранжевий соус" - в неті купа різних рецептів:

https://www.google.c...VKvyEse7PdP1gQg

http://jjrecepty.ru/...romatnoe-maslo/

найпростіший це кинути кільки перців "чілі" в оливкову олію(пр. 2-3 шт на 250мл)

і дати настоятись 1-1,5 місяця

тісто теж:

https://www.google.c...=тісто для піци

Тонка основа для піци:

175 гр борошна

1 / 4 ч л солі

1 ч л сухих дріжджів

125 мл теплої води

1 ст л оливкової олії

Пишна основа:

300 гр борошна

1 / 2 ч л соли

6 гр сухих дріжджів

225 мл теплої води

2 ст л оливкової олії

Опубліковано

Власне, захотілось навчитись готувати смачну піцу. На мою думку, дуже смачну піцу готують у піцерії "Тарантела". Можливо хтось розуміється, яке тісто вони використовують? І ще цікавить пекучий оранжевий соус.

теж колись захотілось зробити "пекучий оранжевий соус" - в неті купа різних рецептів:

https://www.google.c...VKvyEse7PdP1gQg

http://jjrecepty.ru/...romatnoe-maslo/

найпростіший це кинути кільки перців "чілі" в оливкову олію(пр. 2-3 шт на 250мл)

і дати настоятись 1-1,5 місяця

тісто теж:

https://www.google.c...=тісто для піци

Тонка основа для піци:

175 гр борошна

1 / 4 ч л солі

1 ч л сухих дріжджів

125 мл теплої води

1 ст л оливкової олії

Пишна основа:

300 гр борошна

1 / 2 ч л соли

6 гр сухих дріжджів

225 мл теплої води

2 ст л оливкової олії

дякую за силку на гостру олійку, думав якось скоріше вона робиться, за рецепт тонкого тіста спасибі)

"О вкусах не спорят", актуально ;)

тарантела на мій погляд піцерія під пивко=)

згідний з вами :D

  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Я вважаю ,що в Тарантеллі дуже смачна піцца, а соус-просто ульот)))

Хоча мені смачно ще в кафе Базиліку)

Опубліковано

Я вважаю ,що в Тарантеллі дуже смачна піцца, а соус-просто ульот)))

Хоча мені смачно ще в кафе Базиліку)

Я радий, що хоча б ви розділяєте мої смаки :0111:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...