Raniel-Atero Опубліковано 20 Січня, 2015 в 14:46 #1 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 14:46 http://www.volynnews...ia-it-klasteru/ Просто любопытно, кто что думает
boboWka Опубліковано 20 Січня, 2015 в 15:03 #2 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 15:03 щось скучно... попкорн стине... де хейтери?)
starOFF Опубліковано 20 Січня, 2015 в 15:08 #3 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 15:08 Все айти грамотное уехало в США
Соромітник Опубліковано 20 Січня, 2015 в 15:10 #4 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 15:10 Хороша ідея в будь якому випадку.Без варіантів, для організаторів то пошук рабів як дуже дешевої робочої сили.Але учні і студенти від того точно не втратять, а швидше добряче виграють.Ну а, власне, для чого воно і задумувалось.Як варіант, нарисувався якийсь шанс зрубити бюджетного баблаАле якщо від цього студенти будуть випускатися не такими тупими – всеодно підтримую
Thorgalll Опубліковано 20 Січня, 2015 в 15:18 #5 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 15:18 Все айти грамотное уехало в СШАНу не все, есть такие, которые работают "туда" сидя здесь.
MACCEN Опубліковано 20 Січня, 2015 в 15:20 #6 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 15:20 мені одна людина там не подобаєьться взагалі.... тому й до кластера якесь предвзяте відношення...
Antarius Опубліковано 20 Січня, 2015 в 15:49 #7 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 15:49 Та отличная идея, главное чтобы всё получилось.Что касается "рекламы фирмы", а кому вы предлагаете развивать IT-кластер как не представителям этого бизнеса? Опять назначить безтолковых чиновников?
MACCEN Опубліковано 20 Січня, 2015 в 16:18 #8 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 16:18 там супротив буде чиновник, та айтішник, чиновник звик "мутити", а айтішнік ефективно тратити гроші, айтішнік знає що і як треба, і що буде, а чиновник знає якщо "замутити" то получиться вже і одразу.Тому будуть внєдряти всяку херню по типу візоровських gps краще б взагалі не позорились, хоча напевно як заплатили так і зробили.
ferryman Опубліковано 20 Січня, 2015 в 16:47 #9 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 16:47 Поки не буде нормального сполучення (хоча б із Львовом) до сраки той кластер. Ніхто сюди не поїде. Іншими словами "сіра зона"
MrVes Опубліковано 20 Січня, 2015 в 16:56 #10 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 16:56 Левандовський - це не той пан, що доволі часто шукав на борді кадри? Якщо так, то це спроба налаштувати навчальний процес ВУЗів під себе. Ну і звичайно що нові кваліфіковані раби
Соромітник Опубліковано 20 Січня, 2015 в 17:14 #11 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 17:14 Левандовський - це не той пан, що доволі часто шукав на борді кадри? Якщо так, то це спроба налаштувати навчальний процес ВУЗів під себе. Ну і звичайно що нові кваліфіковані раби а це погано коли студенти ІТ почнуть випускатися володіючи спеціальністю ? Бо вони повинні як і всі інші напрямки випускатися баранами ? луцькі ІТ-компанії не мають де брати молодих спеціалістів бо тим немає відкіля взятися для прикладу: я постійно шукаю веб-дизайнерів і верстальників періодично набираємо групи стажерів і платимо по 1500грн на місяць поки ті вчаться робити роботу як нам треба головна причина навчання власних кадрів – відсутність готових Луцький "Гуру" на ЗП 1500баксів зверстає гавносайт суттєво швидше за стажера з ЗП 1500грн, але якісну сторінку, яка потрібна мені не зроблять оба... то нафіга платити багато комусь хто так само буде вчитися і ще при цьому розказувати що він сам умний ? P.S.: так-так, я не прав і тут щас налетять круті спєци яких в Луцьку як банківських працівників P.P.S.: для всіх "дотепників" які щас блєснут умом про наіпалово стажери не роблять комерційних проектів а лише вчаться
serega-cool Опубліковано 20 Січня, 2015 в 17:23 #12 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 17:23 Левандовський - це не той пан, що доволі часто шукав на борді кадри? Якщо так, то це спроба налаштувати навчальний процес ВУЗів під себе. Ну і звичайно що нові кваліфіковані раби а це погано коли студенти ІТ почнуть випускатися володіючи спеціальністю ? Бо вони повинні як і всі інші напрямки випускатися баранами ? луцькі ІТ-компанії не мають де брати молодих спеціалістів бо тим немає відкіля взятися для прикладу: я постійно шукаю веб-дизайнерів і верстальників періодично набираю групи стажерів і плачу їм по 1500грн на місяць поки ті вчаться робити роботу як мені треба головна причина навчання власних кадрів – відсутність готових Луцький "Гуру" на ЗП 1500баксів зверстає гавносайт суттєво швидше за стажера з ЗП 1500грн, але якісну сторінку, яка потрібна мені не зроблять оба... то нафіга платити багато комусь хто так само буде вчитися і ще при цьому розказувати що він сам умний ? P.S.: так-так, я не прав і тут щас налетять круті спєци яких в Луцьку як банківських працівників P.P.S.: для всіх "дотепників" які щас блєснут умом про наіпалово стажери не роблять комерційних проектів а лише вчаться +1
Tarzanych Опубліковано 20 Січня, 2015 в 17:37 #13 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 17:37 Не можу зрозуміти, чому так часто згадується слово "раби"
Соромітник Опубліковано 20 Січня, 2015 в 17:40 #14 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 17:40 задумка можливо і хороша, але ось саме це і вийде .. вчити студентів - це добре, але одразу їх орієнтувати суто на "одну контору" - це не правильно ... хочете щоб спеціалісти не тікали - тримайте рівень ЗП, але щоб це робила не тільки одна фірма - а всі ... і спеціалісти не погоджувались "на копійки" а "вимагали" достойну ЗП ... а коли їх ставити в умову без вибору, вони будуть працювати за те що пропонують або шукати варіанти ... нажаль в більшості "директорів" фірм одне правило - "не хочеш працювати на таку ЗП, найду іншого, або візьму студента .. який точно погодиться "... не зовсім згоден, напевно думав так само поки не зтикнувся саме з управлінням на тому ж ІД є добре і дуже-добре оплачувані спеціалісти і їх тримають а когось не тримають... причина в тому що хтось вартий того щоб його тримати а хтось вже досяг верхньої планки своєї продуктивності і не хоче розвиватися по причині своєї нев'*бєнності так, скоріше за все той другий стане непоганим і фрілансером бо отримав добру школу роботи над складними проектами і роботи в команді чого не скажеш про тих хто не пахав на роботі хоча б декілька років – низькооплачуваний фріланс його всьо Є звичайно унікуми но їх взагалі одиниці. Тому нормальні спеціалісти відносяться до роботи як до чергового кроку в розвитку, з якого вони виростуть з часом а всіляка шушара сидить на форумах і обсирає як тільки можна І їм навіть в на думку не спадає, що їх погнали за профнепридатність з тієї контори, яка з їхніх слів тримає лише тупих лохів
BkSeo Опубліковано 20 Січня, 2015 в 18:09 #15 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 18:09 ну, "здорова конкуренція" - це тільки плюс...
MrVes Опубліковано 20 Січня, 2015 в 18:34 #16 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 18:34 Левандовський - це не той пан, що доволі часто шукав на борді кадри? Якщо так, то це спроба налаштувати навчальний процес ВУЗів під себе. Ну і звичайно що нові кваліфіковані раби а це погано коли студенти ІТ почнуть випускатися володіючи спеціальністю ? Бо вони повинні як і всі інші напрямки випускатися баранами ? луцькі ІТ-компанії не мають де брати молодих спеціалістів бо тим немає відкіля взятися Мою тезу прошу розглядати в контексті цілого повідомлення. Кваліфіковані кадри - це ОФІГЄННО. Не офігєнно, якщо спрямовувати підготовку цих кадрів на рівні області буде людина, в якої на фірмі велика тікучка і яка сама в невеликому структурному підрозділі ці карди для себе ж ростити не хоче. З.І. Ще раз акцентую увагу на виділений фрагмент фундамент меседжа.
Соромітник Опубліковано 20 Січня, 2015 в 18:43 #17 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 18:43 Левандовський – це той пан, котрий створив найбільшу на Волині ІТ-контору. Причому в рази більшу за будь якого конкурента. Лише через це він вартий поваги. Та і десятки крутих та недуже спеціалістів, які виросли на ІД подякували б йому... якби не були заздренними недооціненими полішуками Особисто з ним пересікався один раз і за 5 хвилин в мене склалось стійке враження що це не та людина, з якою варто спілкуватись то щоб не писати більш точну оцінку ...завжди приколювала в українцях оця засрана гордість "ни к мєсту" через свої дрібязкові жаби і заздрощі будуть сидіти в лайні, але зате з відчуттям самоповаги бо не погодилися на допомогу ...при цьому на радощах не помічають як їх з-заду хтось інший має
MrVes Опубліковано 20 Січня, 2015 в 19:02 #18 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 19:02 ...завжди приколювала в українцях оця засрана гордість "ни к мєсту" через свої дрібязкові жаби і заздрощі будуть сидіти в лайні, але зате з відчуттям самоповаги бо не погодилися на допомогу ...при цьому на радощах не помічають як їх з-заду хтось інший має Я не пропонував відмовлятися від допомоги. Однак не розділяю Вашого ентузіазму. Та й виходячи з останньої тези для мене дійсно важливо факт, що мене можуть мати, а не ідентифікація особи яка це має на меті.
Tarzanych Опубліковано 20 Січня, 2015 в 20:42 #19 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 20:42 Про що ви взагалі всі говорите?
boboWka Опубліковано 20 Січня, 2015 в 20:51 #20 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 20:51 їх цікавить Віктор, я так розумію, а розвиток ІТ на Волині - то такоє, не в тренді
Соромітник Опубліковано 20 Січня, 2015 в 23:40 #21 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 23:40 їх цікавить Віктор, я так розумію, а розвиток ІТ на Волині - то такоє, не в тренді ніразу але зле що він для багатьох є якимось уособленням наіпалова на ринку ІТ Луцька тому будь які починання громадські приречені на срач і поливання брудом як от тут тему спробували зіпсувати, а за лінком ТС так там взагалі не коментарі а суцільний понос переважно
Forever Autumn Опубліковано 21 Січня, 2015 в 07:56 #22 Опубліковано 21 Січня, 2015 в 07:56 Синдром волинської *тут матюк* жаби
Zheny@ Опубліковано 21 Січня, 2015 в 10:06 #23 Опубліковано 21 Січня, 2015 в 10:06 Стосовно ІТ-кластера, я обома руками ЗА! Хороших ІТ-шників у нас мало. Вони є. Але їх мало.Стосовно навчання - це афігєнно.Щодо вищевказаної фірми та її керівника - нічого не буду казати. Ні хорошого, ні поганого. Був у нього на фірмі. Спілкувалися.Потім пересікалися по роботі кілька разів.
MACCEN Опубліковано 21 Січня, 2015 в 11:47 #24 Опубліковано 21 Січня, 2015 в 11:47 В нас ще одна проблема - менталітет (не кажу про всіх).Деякі гуру забувають що колись були далеко не гуру, а зараз такі вже круті, що їм так в налом помогти, підказати як щось зробити чи настроїти, тіпа купа роботи нема часу пмогти чи підказати.
Antarius Опубліковано 21 Січня, 2015 в 12:38 #25 Опубліковано 21 Січня, 2015 в 12:38 В нас ще одна проблема - менталітет (не кажу про всіх).Деякі гуру забувають що колись були далеко не гуру, а зараз такі вже круті, що їм так в налом помогти, підказати як щось зробити чи настроїти, тіпа купа роботи нема часу пмогти чи підказати.ОМГ, тут прослеживается личная обида на кого-то) когда гуру были джунами, то либо сами учились, либо у них были менторы (наставники), и обязаны они только себе либо им, и не обязаны учить зелень, зелень на то она и зелень чтобы заслужить расположение гуру или заинтересовать, не понимаю в чем тут "менталитет", чисто взаимовыгодные отношения в коллективе или социуме. Я, например учил много народу, делился знаниями, в том числе выступления на конференциях, и сам учусь до сих пор у топов, да, не всегда есть время отвечать на вопросы именно в данный момент, приоритеты знаете ли, а Вы пишете в обязующем тоне.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.