Перейти до змісту

У Франції затримано 5-х росіян (чеченців) за підозрою вчинення теракту

Harddriver

Рекомендовані повідомлення

У Франції в місті Безьє затримані п'ятеро росіян за підозрою в підготовці теракту. Про це повідомляє у своєму твіттері кореспондент France 24.

7 січня на редакцію французького сатиричного тижневика Charlie Hebdo в Парижі було скоєно напад, в результаті атаки братів Куаші загинули 12 людей.

Потім на околиці французької столиці ісламіст Амеді Кулібалі застрелив жінку-поліцейського, а на наступний день він захопив у заручники відвідувачів кошерної лавки на сході Парижа.

В результаті терактів в цілому загинули 17 осіб.

Джерело (Газера RU доречі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це вже "антірєсно". Тепер ху..лу можуть по яйцям ще більше дати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тримаєм кулаки! ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оригинал твиттера для слежки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как сообщает Russia Today, посольство России в Париже на данный момент не располагает информацией о задержании lol.gif россиян по подозрению в подготовке теракта во Франции.

Французская газета Midi Libre уточняет, что один из подозреваемых был задержан в городе Безье, еще четверо — в регионе Монпелье. В Безье, недалеко от стадиона Соклиер, также был обнаружен тайник с взрывчаткой.

http://linkis.com/tvrain.ru/articles/to4IK

Наскільки я знаю, французькі "бульдоги" гуманізмом на допитах не страждають, будемо надіятись, накриють весь "ланцюжок")

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки я знаю, французькі "бульдоги" гуманізмом на допитах не страждають, будемо надіятись, накриють весь "ланцюжок")

ніхто з виконавців не знає далі однієї ланки, так що на значне просування розраховувати не варто

+ москалі легенько проплатять і заведуть розслідування в нікуди (аби не до нас)

але якщо справді зловили винних – то це вже позитив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как сообщает Russia Today, посольство России в Париже на данный момент не располагает информацией о задержании lol.gif россиян по подозрению в подготовке теракта во Франции.

Французская газета Midi Libre уточняет, что один из подозреваемых был задержан в городе Безье, еще четверо — в регионе Монпелье. В Безье, недалеко от стадиона Соклиер, также был обнаружен тайник с взрывчаткой.

http://linkis.com/tv.../articles/to4IK

Дай Боже. Тільки б москалі не приклали зусиль, і ті затримані не померли в камері від серцевого нападу, чи просто"совість замучила" , повішався... Чесно кажучи, промайнула була думка відносно "руки хула" в тих подіях....
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже ще хтось сумнівався що руки ху"ла там нема, давно вже був впевнений що ФСБ там головний організатор і фінансист таких акцій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...