Harddriver Опубліковано 20 Січня, 2015 в 13:42 #1 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 13:42 У Франції в місті Безьє затримані п'ятеро росіян за підозрою в підготовці теракту. Про це повідомляє у своєму твіттері кореспондент France 24.7 січня на редакцію французького сатиричного тижневика Charlie Hebdo в Парижі було скоєно напад, в результаті атаки братів Куаші загинули 12 людей.Потім на околиці французької столиці ісламіст Амеді Кулібалі застрелив жінку-поліцейського, а на наступний день він захопив у заручники відвідувачів кошерної лавки на сході Парижа.В результаті терактів в цілому загинули 17 осіб.Джерело (Газера RU доречі)
la20 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 13:44 #2 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 13:44 це вже "антірєсно". Тепер ху..лу можуть по яйцям ще більше дати.
Harddriver Опубліковано 20 Січня, 2015 в 13:46 Автор #3 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 13:46 Тримаєм кулаки!
Zerotul Опубліковано 20 Січня, 2015 в 13:49 #4 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 13:49 Оригинал твиттера для слежки.
Harddriver Опубліковано 20 Січня, 2015 в 14:33 Автор #5 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 14:33 Как сообщает Russia Today, посольство России в Париже на данный момент не располагает информацией о задержании россиян по подозрению в подготовке теракта во Франции. Французская газета Midi Libre уточняет, что один из подозреваемых был задержан в городе Безье, еще четверо — в регионе Монпелье. В Безье, недалеко от стадиона Соклиер, также был обнаружен тайник с взрывчаткой. http://linkis.com/tvrain.ru/articles/to4IK Наскільки я знаю, французькі "бульдоги" гуманізмом на допитах не страждають, будемо надіятись, накриють весь "ланцюжок")
Соромітник Опубліковано 20 Січня, 2015 в 14:38 #6 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 14:38 Наскільки я знаю, французькі "бульдоги" гуманізмом на допитах не страждають, будемо надіятись, накриють весь "ланцюжок")ніхто з виконавців не знає далі однієї ланки, так що на значне просування розраховувати не варто+ москалі легенько проплатять і заведуть розслідування в нікуди (аби не до нас)але якщо справді зловили винних – то це вже позитив
bublik007 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 15:17 #7 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 15:17 Как сообщает Russia Today, посольство России в Париже на данный момент не располагает информацией о задержании россиян по подозрению в подготовке теракта во Франции. Французская газета Midi Libre уточняет, что один из подозреваемых был задержан в городе Безье, еще четверо — в регионе Монпелье. В Безье, недалеко от стадиона Соклиер, также был обнаружен тайник с взрывчаткой. http://linkis.com/tv.../articles/to4IK Наскільки я знаю, французькі "бульдоги" гуманізмом на допитах не страждають, будемо надіятись, накриють весь "ланцюжок") Дай Боже. Тільки б москалі не приклали зусиль, і ті затримані не померли в камері від серцевого нападу, чи просто"совість замучила" , повішався... Чесно кажучи, промайнула була думка відносно "руки хула" в тих подіях....
Dieselsmart Опубліковано 20 Січня, 2015 в 15:37 #8 Опубліковано 20 Січня, 2015 в 15:37 Невже ще хтось сумнівався що руки ху"ла там нема, давно вже був впевнений що ФСБ там головний організатор і фінансист таких акцій.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.