Перейти до змісту

У Франції затримано 5-х росіян (чеченців) за підозрою вчинення теракту

Harddriver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У Франції в місті Безьє затримані п'ятеро росіян за підозрою в підготовці теракту. Про це повідомляє у своєму твіттері кореспондент France 24.

7 січня на редакцію французького сатиричного тижневика Charlie Hebdo в Парижі було скоєно напад, в результаті атаки братів Куаші загинули 12 людей.

Потім на околиці французької столиці ісламіст Амеді Кулібалі застрелив жінку-поліцейського, а на наступний день він захопив у заручники відвідувачів кошерної лавки на сході Парижа.

В результаті терактів в цілому загинули 17 осіб.

Джерело (Газера RU доречі)

Опубліковано

Как сообщает Russia Today, посольство России в Париже на данный момент не располагает информацией о задержании lol.gif россиян по подозрению в подготовке теракта во Франции.

Французская газета Midi Libre уточняет, что один из подозреваемых был задержан в городе Безье, еще четверо — в регионе Монпелье. В Безье, недалеко от стадиона Соклиер, также был обнаружен тайник с взрывчаткой.

http://linkis.com/tvrain.ru/articles/to4IK

Наскільки я знаю, французькі "бульдоги" гуманізмом на допитах не страждають, будемо надіятись, накриють весь "ланцюжок")

Опубліковано

Наскільки я знаю, французькі "бульдоги" гуманізмом на допитах не страждають, будемо надіятись, накриють весь "ланцюжок")

ніхто з виконавців не знає далі однієї ланки, так що на значне просування розраховувати не варто

+ москалі легенько проплатять і заведуть розслідування в нікуди (аби не до нас)

але якщо справді зловили винних – то це вже позитив

Опубліковано

Как сообщает Russia Today, посольство России в Париже на данный момент не располагает информацией о задержании lol.gif россиян по подозрению в подготовке теракта во Франции.

Французская газета Midi Libre уточняет, что один из подозреваемых был задержан в городе Безье, еще четверо — в регионе Монпелье. В Безье, недалеко от стадиона Соклиер, также был обнаружен тайник с взрывчаткой.

http://linkis.com/tv.../articles/to4IK

Дай Боже. Тільки б москалі не приклали зусиль, і ті затримані не померли в камері від серцевого нападу, чи просто"совість замучила" , повішався... Чесно кажучи, промайнула була думка відносно "руки хула" в тих подіях....
Опубліковано

Невже ще хтось сумнівався що руки ху"ла там нема, давно вже був впевнений що ФСБ там головний організатор і фінансист таких акцій.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...