Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Представники цього оператора неграмотні.

Эт PR-менеджеры неграмотные.

Зачем на всех-то ярлык вешать? :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Представники цього оператора неграмотні.

Эт PR-менеджеры неграмотные.

Зачем на всех-то ярлык вешать? :dont:

:0003: А за технічних спеціалістів і мови нема.Маю на увазі інше. Керівник хіба не кожен день на роботу ходитьі не бачить? Чи він китаєць? Київ Києвом, але тут же помітніше..

І оффтоп.. Більше року на одному з банків красувалась неправильно написана вивіска. Тепер виправили.. То чому і оператору не виправити вивіску?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не хочу обзывать всех неграмотными, но если так народу легче объяснить, что оператор предоставляет услуги мобильной связи - то маркетологи и пиарщики абсолютно грамотные.

Надо разделять грамотный синтаксис и лексику и грамотный маркетинг. :dont:

ЗЫ вообще согласен со Scabiosa, но ... не все институтов кончали!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Хто користується інтернетом від даного оператора? Які враження, швидкість?

Власне хочу підключити тариф «0» без абонплати із платою 9коп/1мб. Чи підключать, якщо я прийду зі своїм модемом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

CDMA Ukraine запустила сеть EVDO в Луцке

«proIT» // 09.09.2009

Оператор связи стандарта CDMA компания ITC (ТМ CDMA Ukraine) запустила сеть связи третьего поколения на базе технологии ЕVDO в городе Луцке. Об этом «proIT» сообщила пресс-служба компании.

Таким образом, с 9 сентября 2009 г. жители Луцка получили возможность пользоваться услугой широкополосного доступа Internet3.

Как сообщили в компании, до конца года CDMA Ukraine планирует ввести аналогичную услугу ещё в нескольких областях Украины, в каких именно – пока не известно.

Напомним, что с начала 2009 г. оператор присоединил к действующему EVDO-покрытию населенные пункты Киевской области, а также начал эксплуатацию технологии в Житомире и Львове.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не памятаю хто, але хтось мені клявся, шо інтертелеком і CDMA Україна - реально одні гроші (за походженням). І я чесно думав шо і мережа в них одна.

Зараз в даний момент я на інтертелекомівському модемі в Заборолі - дає по тестах від 1 до 1,5 мегабіта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не памятаю хто, але хтось мені клявся,

За даними Бізнес - CDMA-U - тепер "дочка" Континіума.

Інтертелеком же має головний офіс в Одесі, що характерно на вул. Малая Арнаутская (згадаємо Ільфа і Петрова) ;)

Буде твій хтось клястись ще раз - плюнь йому в очі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Запущене 3G-підключення до інтернету на умовах передплати

23.10.2009

Тепер абоненти CDMA Ukraine зможуть підключитися до послуг мобільного 3G-інтернету на умовах передплати, без укладання контракту, обов’язкових платежів та додаткових угод!

Для підключення достатньо придбати стартовий пакет у будь-якій точці продажу. До набору входить 3G-модем для підключення послуги, коротка інструкція користувача та компакт-диск з програмним забезпеченням. Початковий баланс на рахунку – 10 гривень. Вартість стартового пакету в комплекті з модемом Sierra U595 – 411 грн, з модемом Sierra U597 – 471 грн. Поповнити рахунок користувач стартового пакету може через термінали iBox, відділення банку, або через інтернет (через систему WebMoney). Зручність активації, висока швидкість доступу (до 3,1 Мбіт/с) та доступні тарифи роблять стартовий пакет Internet3 від CDMA Ukraine самим простим та швидким способом підключитися до Інтернету, як у столиці, так і в інших регіонах України, в яких діє покриття мережі CDMA Ukraine.

Нагадаємо, що послуга Internet3 надається на базі прогресивної технології EVDO, яка забезпечує швидкість доступу до 3,1 Мбіт/с. На сьогоднішній день EVDO в мережі CDMA Ukraine працює у Києві та населених пунктах Київської області, а також у Львові, Рівному, Житомирі, Бердичеві та Луцьку. Швидкість доступу в даних населених пунктах дозволяє користувачам завантажувати музику та відео, переглядати потокове відео (Youtube), та спілкуватися за допомогою Skype, не кажучи вже про звичайний веб-серфінг та роботу з електронною поштою.

http://cdmaua.com/ua/press_center/news/detail.php?ID=44384

http://cdmaua.com/ua/coverage/region.php?SECTION_ID=1020

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Клас!!!! тепер можна і телефончик під 3g купувати або комунікатор. Для дешевого серфінгу в неті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подключился 4-01-08 на тарифный план "Інтерком". Подключка 175 грв вместе с простенькой нокией. 60 грв абонплата. 2000 бесплатных минут по городу. Прямой городской номер. Взял в основном для удобства по работе. Пока не работал ;) Но там где лайф отдыхал, CDMA работает без проблем.

PS для сравнения можно посмотреть сюда ;)

От САБЖа отключился, подключился к Интертелекому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підключав дівчину до СДМА Укр. на Львівській. Якість весьма і весьма гуд. 400кбіт (50кбайт) качає стабільно, звязок не рве.

А якщо врахувати акційний модем вартістю 400грн за 1грн (при ду на 12міс), то весьма кул

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 10 місяців потому...

В когось зараз CDMA UA працює в Луцьку в Rev.A? В мене лише Rev.0.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...