msice Опубліковано 10 Січня, 2015 в 21:06 #1 Опубліковано 10 Січня, 2015 в 21:06 Свторив торговий аккаунт на амазоні для продажу речей. До аккаунту привязав банківську картку. Торгувати неполучилося, а ось проблем наробив собі.Через своє незнання, з мене вже зняло щомісячну абонплату на амазоні 40$. Ці гроші відображаються в балансі -40$.Пише що списання відбудеться 17-го числа! Питання: 1.Ці кошти будуть зраховані з моєї картки?2.Що якщо в мене на картці немає коштів взагалі, як вони будуть вираховані з мене?3. Якщо закрити аккаунт на амазоні, що буде далі?
Shkoder Опубліковано 10 Січня, 2015 в 21:55 #2 Опубліковано 10 Січня, 2015 в 21:55 не переймайся. якщо грошей на картці немає та вона не кредитна, то гроші не спишуть, а аккаунт буде автоматично закритий через деякий час. ніяких проблем це не створить – як буде потреба, зареєструєш ще один аккаунт
msice Опубліковано 10 Січня, 2015 в 22:13 Автор #3 Опубліковано 10 Січня, 2015 в 22:13 Дякую за відповідь!)Щойно получив відповідь від служби підтримки сайту. І справді, немає чого перематися. Це всього навсього баланс аккаунта на сайті, який мені вже успішно закрили.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.