Перейти до змісту

Перевезти фортепіано

Mala

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібна послуга: перевезти та занести фортепіано, знести з 4 та занести на 9 (!) поверх. Хто візметься і ціна питання ?

тел 066 8897720 Леся

Опубліковано

2000 грн

Нас не цікавить вартість з виготовленням, а просто перенести )))

Чекаємо пропозицій за адекватнішу ціну

Опубліковано

2000 грн

За такі гроші я думаю Вам пропонуэ людина розібрати,перенести, а потім зібрати :)

Опубліковано

2000 грн

За такі гроші я думаю Вам пропонуэ людина розібрати,перенести, а потім зібрати :)

З таким рейтингом як у crazyromaha, я взагалі переживаю, щоб його не вкрали при перевезенні)))

Опубліковано

2000 грн

Уровень адекватности человек определяет сам для себя. Озвучьте свою, сообразим что-то.

Опубліковано

Народ зовсім лінивий пішов.. 200 грн на бус таксі (приблизно), остальні 400 грн на 4 осіб (студентів). Номер великого буса таксі можу скинути в приват, залишилось найти 4 студентів ))) де ж ті бордівці які шукають весь час підробітки ??

Опубліковано

Народ зовсім лінивий пішов.. 200 грн на бус таксі (приблизно), остальні 400 грн на 4 осіб (студентів).

Сам - пробував піаніно фортепіано знести з четвертого поверху, завантажити в бус, перевезти в інше місце, а потім занести на 9-ий поверх?

І це все має бути без ушкоджень і т.п. І це все - за 100грн кожному, будеш одним з цих чотирьох?

P.S. Для довідки, підйом товару на поверх, в деяких інтернет магазинах вартує від 30 - 50 грн. за поверх, це типу пралка,холодильник...

Опубліковано

P.S. Для довідки, підйом товару на поверх, в деяких інтернет магазинах вартує від 30 - 50 грн. за поверх, це типу пралка,холодильник...

При чому без вартості доставки..

Опубліковано

Сам - пробував піаніно фортепіано знести з четвертого поверху, завантажити в бус, перевезти в інше місце, а потім занести на 9-ий поверх?

І це все має бути без ушкоджень і т.п. І це все - за 100грн кожному, будеш одним з цих чотирьох?

я здаєтсья нікому не тикав і на особистості не переходив, і Вам не пропоную цим займатись, тому ведмежих послуг і порад не потрібно мені давати. вже давно не студент, коли був студентом підпрацьовував грузчиком, щоб заробити "на пиво", тому моя думка така - для студентів це буде актуально.

А щоб не було ушкоджень нехай власник стоїть над "душою" і не факт що професійні перевізники не ушкодять товар при доставці.

Опубліковано

Перевезення в межах однієї вулиці, тобто на невелику віддаль, основна проблема підняти на 9 поверх, в середньому порахуємо 40 грн поверх, 360 грн. Я чогось не розумію? Як на мене ціна виправдана, поки і нам не платять в доларах.

Вартість фортепіано 800 грн, я не готова платити таку ж вартість за перевезення.

Тому прошу не флудити, а звертатись тим, в кого є конкретні пропозиції. Через приват або по телефону.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...