Перейти до змісту

Продам xBox 360 \ Playstation 3 \ PS Vita

Рекомендовані повідомлення

Продам ігрові консолі xBox 360 \ Playstation 3 \ PS Vita

Комплектація xBox 360:

• Консоль 250 GB (black glossy)
  • 2 джойстики
  • HDMI кабель
  • Прошивка LT 3.0
  • Купа дисків

Ціна: 3500 UAH

Комплектація Sony Playstation 3:

• Консоль Super Slim 500 GB (black Glossy)
  • 2 джойстики
  • Eye Camera
  • Playstation Move Controller
  • Руль Move Controller

Ціна: 4000 UAH

Комплектація PS Vita:

• Консоль PS Vita 3G + WiFi
  • Флешка 16 GB
  • Набір аксессуарів Sony для PS Vita Travel Kit
  • Коробка та вся документація

Ціна: 2200 UAH

Контакти:

Моб. тел: 099-220-3О-76

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Комплектація xBox 360:

• 2 джойстики
  • HDMI кабель
  • Прошивка LT 3.0
  • Купа дисків

резерв до вияснення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Комплектація xBox 360:

• 2 джойстики
  • HDMI кабель
  • Прошивка LT 3.0
  • Купа дисків

резерв до вияснення

Відповів у приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

xBox проданий (на манібеці)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Актуально! Можливий торг!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

• 2 джойстики
  • Eye Camera
  • Руль Move Controller

Ще продаєте?

Який стан, яка прошивка, чому так дешево?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 джойстики
  • Eye Camera
  • Руль Move Controller

Ще продаєте?

скажу за ТС-а на продажі приставка ревізіі супер слім, а це означає що прошивка там оригінал і взлом для запуска піраток не можливий! Чому так дешево!!?? Дивне питання тут я б сказав - чому так дорого!?

Хоча наявність двух джойстиків, руля, мувіка та ліцензійних ігор можливо і виправдовує ціну!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 джойстики
  • Eye Camera
  • Руль Move Controller

Ще продаєте?

скажу за ТС-а на продажі приставка ревізіі супер слім, а це означає що прошивка там оригінал і взлом для запуска піраток не можливий! Чому так дешево!!?? Дивне питання тут я б сказав - чому так дорого!?

Хоча наявність двух джойстиків, руля, мувіка та ліцензійних ігор можливо і виправдовує ціну!

А які є ігри в наявності? Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 джойстики
  • Eye Camera
  • Руль Move Controller

Ще продаєте?

А які є ігри в наявності? Дякую

Ігор можливо там і нема я не знаю треба ТС-а питати, якщо цікаво то звяжіться з ним

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взлом можливий - багато піратських ігор можливо встановити софтварно через бекап і на офіційну прошивку навіть без кобри - так що ціна у ТС нормальна.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі подробиці в приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взлом можливий - багато піратських ігор можливо встановити софтварно через бекап і на офіційну прошивку навіть без кобри - так що ціна у ТС нормальна.

Ну-ну супер слім ще ніхто не взламав, якщо я помиляюсь то пруф в студію, а на рахунок пониження прошивки так званний даунгрейд можливий на консолях на яких з самого початку стояла прошивка 3.55 і нижче

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну-ну супер слім ще ніхто не взламав, якщо я помиляюсь то пруф в студію, а на рахунок пониження прошивки так званний даунгрейд можливий на консолях на яких з самого початку стояла прошивка 3.55 і нижче

прошивку ламати і понижувати не треба - просто знімається бекап на зовнішній носій далі в нього запаковуються ігри, потім відновлюються дані з цього бекапа на консолі. Це все працює на будь-якій моделі ps3 з останньою офіційною прошивкою. Так працюють не всі ігри, але велику кількість запустити можна. Нічого паяти/розбирати/прошивати/ламати не треба :)

Детальніше тут: http://www.pspx.ru/f...ad.php?t=105120

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прошивку ламати і понижувати не треба - просто знімається бекап на зовнішній носій далі в нього запаковуються ігри, потім відновлюються дані з цього бекапа на консолі. Це все працює на будь-якій моделі ps3 з останньою офіційною прошивкою. Так працюють не всі ігри, але велику кількість запустити можна. Нічого паяти/розбирати/прошивати/ламати не треба :)

Детальніше тут: http://www.pspx.ru/f...ad.php?t=105120

Дякую за корисну інфу не знав що так можна, але у відповідь скажу цей спосіб грати в ігри подібний до лотереі, ігри запускаються не всі, але коли вдасться запустити то маєш повні права рівноцінно купити гру за гроші тут тобі і онлайн доступний і бан ніякий не отримаєш, але я всеж таки надам перевагу своій взломаній слімці, гемору менше та і ігри практично всі запускаються!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за корисну інфу не знав що так можна, але у відповідь скажу цей спосіб грати в ігри подібний до лотереі, ігри запускаються не всі, але коли вдасться запустити то маєш повні права рівноцінно купити гру за гроші тут тобі і онлайн доступний і бан ніякий не отримаєш, але я всеж таки надам перевагу своій взломаній слімці, гемору менше та і ігри практично всі запускаються!

список ігор з часом все збільшується + не треба нічого курочити і паяти та купляти кобру (ціна якої з доларом виросла) тому це дуже корисна плюшка для суперслімок
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

список ігор з часом все збільшується + не треба нічого курочити і паяти та купляти кобру (ціна якої з доларом виросла) тому це дуже корисна плюшка для суперслімок

В мене слімка і заводська прошивка на ній спочатку була 3.41

За допомогою флешкі робиться роджеро 4.55 і також без "хірургічного" втручання

Плюс в слімки набагато привабливіший дизайн!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як кому. Мені наприклад слімка зовсім не подобається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сама краще то це прошита фатка першого випуску з сенсорними клавішами, хромованими вставками та зворотньою сумісністю. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сама краще то це прошита фатка першого випуску з сенсорними клавішами, хромованими вставками та зворотньою сумісністю. :)

Тут ви помиляєтесь у фатці охолодження не допрацьоване як правило перші ревізіі приставок завжди можна сказати були експериментальними, в послідуючих ревізіях усі недороботки усувають

До недостатків фаток також можна віднести шумність системи охолодження

Та і товстушка -як на мене огромна вона!

В супер слім версіі мені не подобається спосіб вставляння дисків, якось калічено бачити у приставці сьомого покоління кришку що відкривається для того щоб диск вставляти, ще розумію там 2-гу плойку, а тут як починали з щільового методу так треба було і продовжувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут ви помиляєтесь у фатці охолодження не допрацьоване як правило перші ревізіі приставок завжди можна сказати були експериментальними, в послідуючих ревізіях усі недороботки усувають

В супер слім версіі мені не подобається спосіб вставляння дисків, якось калічено бачити у приставці сьомого покоління кришку що відкривається для того щоб диск вставляти, ще розумію там 2-гу плойку, а тут як починали з щільового методу так треба було і продовжувати

Все там добре із системою охолодження і в перших ревізіях, це у Nvidia проблеми були з бракованими чіпами - відвалювалось все - консолі,материнки, відеокарти, а от Сell 90нм перших ревізій - ні один не відвалився, хоч і працює у такому ж температурному режимі як і rsx
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все там добре із системою охолодження і в перших ревізіях, це у Nvidia проблеми були з бракованими чіпами - відвалювалось все - консолі,материнки, відеокарти, а от Сell 90нм перших ревізій - ні один не відвалився, хоч і працює у такому ж температурному режимі як і rsx

не сказав би техпроцес виготовлення гпу і цпу різний, внаслідок чого в слімок енергоспоживання менше а кпд той самий, таким чином і блок живлення менш потужний, і гріється вона менше, багато фаток дохли від перегрівів, факт є і розбиратись що в цьому виновате система охолодження чи самі проци не знаю чи доцільно, на мою думку слім більш надійніші а супер-слім криві в дизайні корпуса, субєктивна думка хочте погоджуйтесь чи ні ваша справа
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Припиняйте оффтоп, це барахолка, а не технічний розділ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

SP 4 бувають в продажі ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, це особисті девайси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...