DMK Опубліковано 3 Січня, 2015 в 14:16 #1 Опубліковано 3 Січня, 2015 в 14:16 Продам ігрові консолі xBox 360 \ Playstation 3 \ PS VitaКомплектація xBox 360:Консоль 250 GB (black glossy)2 джойстикиHDMI кабельПрошивка LT 3.0Купа дисківЦіна: 3500 UAHКомплектація Sony Playstation 3: Консоль Super Slim 500 GB (black Glossy)2 джойстикиEye CameraPlaystation Move ControllerРуль Move ControllerЦіна: 4000 UAHКомплектація PS Vita:Консоль PS Vita 3G + WiFiФлешка 16 GBНабір аксессуарів Sony для PS Vita Travel KitКоробка та вся документаціяЦіна: 2200 UAHКонтакти:Моб. тел: 099-220-3О-76ICQ: 466867Skype: unlimited150
Sashapetrash Опубліковано 3 Січня, 2015 в 15:45 #2 Опубліковано 3 Січня, 2015 в 15:45 Комплектація xBox 360:Консоль 250 GB (black glossy)2 джойстикиHDMI кабельПрошивка LT 3.0Купа дисківЦіна: 3500 UAHрезерв до вияснення
DMK Опубліковано 3 Січня, 2015 в 16:22 Автор #3 Опубліковано 3 Січня, 2015 в 16:22 Комплектація xBox 360:Консоль 250 GB (black glossy)2 джойстикиHDMI кабельПрошивка LT 3.0Купа дисківЦіна: 3500 UAHрезерв до виясненняВідповів у приват
DMK Опубліковано 3 Січня, 2015 в 17:59 Автор #4 Опубліковано 3 Січня, 2015 в 17:59 xBox проданий (на манібеці)
DMK Опубліковано 15 Січня, 2015 в 18:33 Автор #5 Опубліковано 15 Січня, 2015 в 18:33 Актуально! Можливий торг!
Stel6max Опубліковано 1 Березня, 2015 в 18:07 #6 Опубліковано 1 Березня, 2015 в 18:07 Комплектація Sony Playstation 3: Консоль Super Slim 500 GB (black Glossy)2 джойстикиEye CameraPlaystation Move ControllerРуль Move ControllerЦіна: 4000 UAHЩе продаєте?Який стан, яка прошивка, чому так дешево?
Sashapetrash Опубліковано 2 Березня, 2015 в 16:16 #7 Опубліковано 2 Березня, 2015 в 16:16 Комплектація Sony Playstation 3: Консоль Super Slim 500 GB (black Glossy)2 джойстикиEye CameraPlaystation Move ControllerРуль Move ControllerЦіна: 4000 UAHЩе продаєте?Який стан, яка прошивка, чому так дешево?скажу за ТС-а на продажі приставка ревізіі супер слім, а це означає що прошивка там оригінал і взлом для запуска піраток не можливий! Чому так дешево!!?? Дивне питання тут я б сказав - чому так дорого!?Хоча наявність двух джойстиків, руля, мувіка та ліцензійних ігор можливо і виправдовує ціну!
vitali Опубліковано 2 Березня, 2015 в 16:41 #8 Опубліковано 2 Березня, 2015 в 16:41 Комплектація Sony Playstation 3: Консоль Super Slim 500 GB (black Glossy)2 джойстикиEye CameraPlaystation Move ControllerРуль Move ControllerЦіна: 4000 UAHЩе продаєте?Який стан, яка прошивка, чому так дешево?скажу за ТС-а на продажі приставка ревізіі супер слім, а це означає що прошивка там оригінал і взлом для запуска піраток не можливий! Чому так дешево!!?? Дивне питання тут я б сказав - чому так дорого!?Хоча наявність двух джойстиків, руля, мувіка та ліцензійних ігор можливо і виправдовує ціну!А які є ігри в наявності? Дякую
Sashapetrash Опубліковано 2 Березня, 2015 в 17:35 #9 Опубліковано 2 Березня, 2015 в 17:35 Комплектація Sony Playstation 3: Консоль Super Slim 500 GB (black Glossy)2 джойстикиEye CameraPlaystation Move ControllerРуль Move ControllerЦіна: 4000 UAHЩе продаєте?Який стан, яка прошивка, чому так дешево?скажу за ТС-а на продажі приставка ревізіі супер слім, а це означає що прошивка там оригінал і взлом для запуска піраток не можливий! Чому так дешево!!?? Дивне питання тут я б сказав - чому так дорого!?Хоча наявність двух джойстиків, руля, мувіка та ліцензійних ігор можливо і виправдовує ціну!А які є ігри в наявності? ДякуюІгор можливо там і нема я не знаю треба ТС-а питати, якщо цікаво то звяжіться з ним
alexvvv Опубліковано 2 Березня, 2015 в 18:45 #10 Опубліковано 2 Березня, 2015 в 18:45 скажу за ТС-а на продажі приставка ревізіі супер слім, а це означає що прошивка там оригінал і взлом для запуска піраток не можливий! Чому так дешево!!?? Дивне питання тут я б сказав - чому так дорого!?Хоча наявність двух джойстиків, руля, мувіка та ліцензійних ігор можливо і виправдовує ціну!Взлом можливий - багато піратських ігор можливо встановити софтварно через бекап і на офіційну прошивку навіть без кобри - так що ціна у ТС нормальна.
DMK Опубліковано 2 Березня, 2015 в 18:47 Автор #11 Опубліковано 2 Березня, 2015 в 18:47 Всі подробиці в приват
Sashapetrash Опубліковано 3 Березня, 2015 в 07:23 #12 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 07:23 скажу за ТС-а на продажі приставка ревізіі супер слім, а це означає що прошивка там оригінал і взлом для запуска піраток не можливий! Чому так дешево!!?? Дивне питання тут я б сказав - чому так дорого!?Хоча наявність двух джойстиків, руля, мувіка та ліцензійних ігор можливо і виправдовує ціну!Взлом можливий - багато піратських ігор можливо встановити софтварно через бекап і на офіційну прошивку навіть без кобри - так що ціна у ТС нормальна.Ну-ну супер слім ще ніхто не взламав, якщо я помиляюсь то пруф в студію, а на рахунок пониження прошивки так званний даунгрейд можливий на консолях на яких з самого початку стояла прошивка 3.55 і нижче
alexvvv Опубліковано 3 Березня, 2015 в 07:45 #13 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 07:45 Ну-ну супер слім ще ніхто не взламав, якщо я помиляюсь то пруф в студію, а на рахунок пониження прошивки так званний даунгрейд можливий на консолях на яких з самого початку стояла прошивка 3.55 і нижче прошивку ламати і понижувати не треба - просто знімається бекап на зовнішній носій далі в нього запаковуються ігри, потім відновлюються дані з цього бекапа на консолі. Це все працює на будь-якій моделі ps3 з останньою офіційною прошивкою. Так працюють не всі ігри, але велику кількість запустити можна. Нічого паяти/розбирати/прошивати/ламати не треба Детальніше тут: http://www.pspx.ru/f...ad.php?t=105120
Sashapetrash Опубліковано 3 Березня, 2015 в 11:19 #14 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 11:19 Ну-ну супер слім ще ніхто не взламав, якщо я помиляюсь то пруф в студію, а на рахунок пониження прошивки так званний даунгрейд можливий на консолях на яких з самого початку стояла прошивка 3.55 і нижче прошивку ламати і понижувати не треба - просто знімається бекап на зовнішній носій далі в нього запаковуються ігри, потім відновлюються дані з цього бекапа на консолі. Це все працює на будь-якій моделі ps3 з останньою офіційною прошивкою. Так працюють не всі ігри, але велику кількість запустити можна. Нічого паяти/розбирати/прошивати/ламати не треба Детальніше тут: http://www.pspx.ru/f...ad.php?t=105120 Дякую за корисну інфу не знав що так можна, але у відповідь скажу цей спосіб грати в ігри подібний до лотереі, ігри запускаються не всі, але коли вдасться запустити то маєш повні права рівноцінно купити гру за гроші тут тобі і онлайн доступний і бан ніякий не отримаєш, але я всеж таки надам перевагу своій взломаній слімці, гемору менше та і ігри практично всі запускаються!
alexvvv Опубліковано 3 Березня, 2015 в 12:33 #15 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 12:33 Дякую за корисну інфу не знав що так можна, але у відповідь скажу цей спосіб грати в ігри подібний до лотереі, ігри запускаються не всі, але коли вдасться запустити то маєш повні права рівноцінно купити гру за гроші тут тобі і онлайн доступний і бан ніякий не отримаєш, але я всеж таки надам перевагу своій взломаній слімці, гемору менше та і ігри практично всі запускаються!список ігор з часом все збільшується + не треба нічого курочити і паяти та купляти кобру (ціна якої з доларом виросла) тому це дуже корисна плюшка для суперслімок
Sashapetrash Опубліковано 3 Березня, 2015 в 13:49 #16 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 13:49 Дякую за корисну інфу не знав що так можна, але у відповідь скажу цей спосіб грати в ігри подібний до лотереі, ігри запускаються не всі, але коли вдасться запустити то маєш повні права рівноцінно купити гру за гроші тут тобі і онлайн доступний і бан ніякий не отримаєш, але я всеж таки надам перевагу своій взломаній слімці, гемору менше та і ігри практично всі запускаються!список ігор з часом все збільшується + не треба нічого курочити і паяти та купляти кобру (ціна якої з доларом виросла) тому це дуже корисна плюшка для суперслімокВ мене слімка і заводська прошивка на ній спочатку була 3.41 За допомогою флешкі робиться роджеро 4.55 і також без "хірургічного" втручанняПлюс в слімки набагато привабливіший дизайн!
DMK Опубліковано 3 Березня, 2015 в 13:52 Автор #17 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 13:52 Як кому. Мені наприклад слімка зовсім не подобається.
alexvvv Опубліковано 3 Березня, 2015 в 14:16 #18 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 14:16 Сама краще то це прошита фатка першого випуску з сенсорними клавішами, хромованими вставками та зворотньою сумісністю.
Sashapetrash Опубліковано 3 Березня, 2015 в 16:44 #19 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 16:44 Сама краще то це прошита фатка першого випуску з сенсорними клавішами, хромованими вставками та зворотньою сумісністю. Тут ви помиляєтесь у фатці охолодження не допрацьоване як правило перші ревізіі приставок завжди можна сказати були експериментальними, в послідуючих ревізіях усі недороботки усувають До недостатків фаток також можна віднести шумність системи охолодження Та і товстушка -як на мене огромна вона! В супер слім версіі мені не подобається спосіб вставляння дисків, якось калічено бачити у приставці сьомого покоління кришку що відкривається для того щоб диск вставляти, ще розумію там 2-гу плойку, а тут як починали з щільового методу так треба було і продовжувати
alexvvv Опубліковано 3 Березня, 2015 в 17:30 #20 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 17:30 Тут ви помиляєтесь у фатці охолодження не допрацьоване як правило перші ревізіі приставок завжди можна сказати були експериментальними, в послідуючих ревізіях усі недороботки усуваютьДо недостатків фаток також можна віднести шумність системи охолодженняТа і товстушка -як на мене огромна вона!В супер слім версіі мені не подобається спосіб вставляння дисків, якось калічено бачити у приставці сьомого покоління кришку що відкривається для того щоб диск вставляти, ще розумію там 2-гу плойку, а тут як починали з щільового методу так треба було і продовжуватиВсе там добре із системою охолодження і в перших ревізіях, це у Nvidia проблеми були з бракованими чіпами - відвалювалось все - консолі,материнки, відеокарти, а от Сell 90нм перших ревізій - ні один не відвалився, хоч і працює у такому ж температурному режимі як і rsx
Sashapetrash Опубліковано 3 Березня, 2015 в 20:00 #21 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 20:00 Тут ви помиляєтесь у фатці охолодження не допрацьоване як правило перші ревізіі приставок завжди можна сказати були експериментальними, в послідуючих ревізіях усі недороботки усуваютьДо недостатків фаток також можна віднести шумність системи охолодженняТа і товстушка -як на мене огромна вона!В супер слім версіі мені не подобається спосіб вставляння дисків, якось калічено бачити у приставці сьомого покоління кришку що відкривається для того щоб диск вставляти, ще розумію там 2-гу плойку, а тут як починали з щільового методу так треба було і продовжуватиВсе там добре із системою охолодження і в перших ревізіях, це у Nvidia проблеми були з бракованими чіпами - відвалювалось все - консолі,материнки, відеокарти, а от Сell 90нм перших ревізій - ні один не відвалився, хоч і працює у такому ж температурному режимі як і rsx не сказав би техпроцес виготовлення гпу і цпу різний, внаслідок чого в слімок енергоспоживання менше а кпд той самий, таким чином і блок живлення менш потужний, і гріється вона менше, багато фаток дохли від перегрівів, факт є і розбиратись що в цьому виновате система охолодження чи самі проци не знаю чи доцільно, на мою думку слім більш надійніші а супер-слім криві в дизайні корпуса, субєктивна думка хочте погоджуйтесь чи ні ваша справа
EleKtrik Опубліковано 3 Березня, 2015 в 20:02 #22 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 20:02 Припиняйте оффтоп, це барахолка, а не технічний розділ.
DrWeird Опубліковано 7 Квітня, 2015 в 03:19 #24 Опубліковано 7 Квітня, 2015 в 03:19 SP 4 бувають в продажі ?
DMK Опубліковано 7 Квітня, 2015 в 10:25 Автор #25 Опубліковано 7 Квітня, 2015 в 10:25 Ні, це особисті девайси.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.