Перейти до змісту

Продам xBox 360 \ Playstation 3 \ PS Vita

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам ігрові консолі xBox 360 \ Playstation 3 \ PS Vita

Комплектація xBox 360:

• Консоль 250 GB (black glossy)
  • 2 джойстики
  • HDMI кабель
  • Прошивка LT 3.0
  • Купа дисків

Ціна: 3500 UAH

Комплектація Sony Playstation 3:

• Консоль Super Slim 500 GB (black Glossy)
  • 2 джойстики
  • Eye Camera
  • Playstation Move Controller
  • Руль Move Controller

Ціна: 4000 UAH

Комплектація PS Vita:

• Консоль PS Vita 3G + WiFi
  • Флешка 16 GB
  • Набір аксессуарів Sony для PS Vita Travel Kit
  • Коробка та вся документація

Ціна: 2200 UAH

Контакти:

Моб. тел: 099-220-3О-76

Опубліковано

Комплектація xBox 360:

• Консоль 250 GB (black glossy)
  • 2 джойстики
  • HDMI кабель
  • Прошивка LT 3.0
  • Купа дисків

Ціна: 3500 UAH

резерв до вияснення

Відповів у приват

• 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

• 2 джойстики
  • Eye Camera
  • Руль Move Controller

Ще продаєте?

Який стан, яка прошивка, чому так дешево?

Опубліковано

• 2 джойстики
  • Eye Camera
  • Руль Move Controller

Ще продаєте?

скажу за ТС-а на продажі приставка ревізіі супер слім, а це означає що прошивка там оригінал і взлом для запуска піраток не можливий! Чому так дешево!!?? Дивне питання тут я б сказав - чому так дорого!?

Хоча наявність двух джойстиків, руля, мувіка та ліцензійних ігор можливо і виправдовує ціну!

Опубліковано

• 2 джойстики
  • Eye Camera
  • Руль Move Controller

Ще продаєте?

скажу за ТС-а на продажі приставка ревізіі супер слім, а це означає що прошивка там оригінал і взлом для запуска піраток не можливий! Чому так дешево!!?? Дивне питання тут я б сказав - чому так дорого!?

Хоча наявність двух джойстиків, руля, мувіка та ліцензійних ігор можливо і виправдовує ціну!

А які є ігри в наявності? Дякую

Опубліковано

• 2 джойстики
  • Eye Camera
  • Руль Move Controller

Ще продаєте?

А які є ігри в наявності? Дякую

Ігор можливо там і нема я не знаю треба ТС-а питати, якщо цікаво то звяжіться з ним

Опубліковано

Взлом можливий - багато піратських ігор можливо встановити софтварно через бекап і на офіційну прошивку навіть без кобри - так що ціна у ТС нормальна.
Опубліковано

Взлом можливий - багато піратських ігор можливо встановити софтварно через бекап і на офіційну прошивку навіть без кобри - так що ціна у ТС нормальна.

Ну-ну супер слім ще ніхто не взламав, якщо я помиляюсь то пруф в студію, а на рахунок пониження прошивки так званний даунгрейд можливий на консолях на яких з самого початку стояла прошивка 3.55 і нижче

Опубліковано

Ну-ну супер слім ще ніхто не взламав, якщо я помиляюсь то пруф в студію, а на рахунок пониження прошивки так званний даунгрейд можливий на консолях на яких з самого початку стояла прошивка 3.55 і нижче

прошивку ламати і понижувати не треба - просто знімається бекап на зовнішній носій далі в нього запаковуються ігри, потім відновлюються дані з цього бекапа на консолі. Це все працює на будь-якій моделі ps3 з останньою офіційною прошивкою. Так працюють не всі ігри, але велику кількість запустити можна. Нічого паяти/розбирати/прошивати/ламати не треба :)

Детальніше тут: http://www.pspx.ru/f...ad.php?t=105120

Опубліковано

прошивку ламати і понижувати не треба - просто знімається бекап на зовнішній носій далі в нього запаковуються ігри, потім відновлюються дані з цього бекапа на консолі. Це все працює на будь-якій моделі ps3 з останньою офіційною прошивкою. Так працюють не всі ігри, але велику кількість запустити можна. Нічого паяти/розбирати/прошивати/ламати не треба :)

Детальніше тут: http://www.pspx.ru/f...ad.php?t=105120

Дякую за корисну інфу не знав що так можна, але у відповідь скажу цей спосіб грати в ігри подібний до лотереі, ігри запускаються не всі, але коли вдасться запустити то маєш повні права рівноцінно купити гру за гроші тут тобі і онлайн доступний і бан ніякий не отримаєш, але я всеж таки надам перевагу своій взломаній слімці, гемору менше та і ігри практично всі запускаються!
Опубліковано

Дякую за корисну інфу не знав що так можна, але у відповідь скажу цей спосіб грати в ігри подібний до лотереі, ігри запускаються не всі, але коли вдасться запустити то маєш повні права рівноцінно купити гру за гроші тут тобі і онлайн доступний і бан ніякий не отримаєш, але я всеж таки надам перевагу своій взломаній слімці, гемору менше та і ігри практично всі запускаються!

список ігор з часом все збільшується + не треба нічого курочити і паяти та купляти кобру (ціна якої з доларом виросла) тому це дуже корисна плюшка для суперслімок
Опубліковано

список ігор з часом все збільшується + не треба нічого курочити і паяти та купляти кобру (ціна якої з доларом виросла) тому це дуже корисна плюшка для суперслімок

В мене слімка і заводська прошивка на ній спочатку була 3.41

За допомогою флешкі робиться роджеро 4.55 і також без "хірургічного" втручання

Плюс в слімки набагато привабливіший дизайн!

Опубліковано

Сама краще то це прошита фатка першого випуску з сенсорними клавішами, хромованими вставками та зворотньою сумісністю. :)

Опубліковано

Сама краще то це прошита фатка першого випуску з сенсорними клавішами, хромованими вставками та зворотньою сумісністю. :)

Тут ви помиляєтесь у фатці охолодження не допрацьоване як правило перші ревізіі приставок завжди можна сказати були експериментальними, в послідуючих ревізіях усі недороботки усувають

До недостатків фаток також можна віднести шумність системи охолодження

Та і товстушка -як на мене огромна вона!

В супер слім версіі мені не подобається спосіб вставляння дисків, якось калічено бачити у приставці сьомого покоління кришку що відкривається для того щоб диск вставляти, ще розумію там 2-гу плойку, а тут як починали з щільового методу так треба було і продовжувати

Опубліковано

Тут ви помиляєтесь у фатці охолодження не допрацьоване як правило перші ревізіі приставок завжди можна сказати були експериментальними, в послідуючих ревізіях усі недороботки усувають

В супер слім версіі мені не подобається спосіб вставляння дисків, якось калічено бачити у приставці сьомого покоління кришку що відкривається для того щоб диск вставляти, ще розумію там 2-гу плойку, а тут як починали з щільового методу так треба було і продовжувати

Все там добре із системою охолодження і в перших ревізіях, це у Nvidia проблеми були з бракованими чіпами - відвалювалось все - консолі,материнки, відеокарти, а от Сell 90нм перших ревізій - ні один не відвалився, хоч і працює у такому ж температурному режимі як і rsx
Опубліковано

Все там добре із системою охолодження і в перших ревізіях, це у Nvidia проблеми були з бракованими чіпами - відвалювалось все - консолі,материнки, відеокарти, а от Сell 90нм перших ревізій - ні один не відвалився, хоч і працює у такому ж температурному режимі як і rsx

не сказав би техпроцес виготовлення гпу і цпу різний, внаслідок чого в слімок енергоспоживання менше а кпд той самий, таким чином і блок живлення менш потужний, і гріється вона менше, багато фаток дохли від перегрівів, факт є і розбиратись що в цьому виновате система охолодження чи самі проци не знаю чи доцільно, на мою думку слім більш надійніші а супер-слім криві в дизайні корпуса, субєктивна думка хочте погоджуйтесь чи ні ваша справа
  • 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...