Перейти до змісту

Допоможу у виборі б\у авто на авторинку.

nicolay

Рекомендовані повідомлення

Багато людей купляють авто дивлячись на гарну фарбу, магнітолу і гарні диски, а потім виявляються різні проблеми з машиною, двигун проблемний, кузов зварений з 5 частин..... Пропоную допомогу у виборі авто щоб не натрапити на проблемні автомобілі, (биті, фарбовані, переварені.) Ціна договірна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Послуга я думаю знайде своїх клієнтів. Але в мене питання, яку відповідальність ви на себе берете при цьому? Тобто людина вам довірилась, а через три дні після покупки виявилось, що в авто якісь негаразди. До вас можна буде пред"явити якісь претензії або розраховувати на якусь допомогу у вирішенні технічної несправності?

Можливо ви просто професійний діагност, то так і напишіть, це зніме багато питань.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І де гарантія, що продавець машини не відстібнув процент ,,діагносту,,?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І де гарантія, що продавець машини не відстібнув процент ,,діагносту,,?

Бачив на власні ачі на авторинку, приходить каже шо приведе клієнта певна сума зароблена і так за день по кілька раз. Накатана схема в дрібних торговців заробити легкі гроші. Но подивіться на це з іншої сторони, до вас не на ринку підходять, а пропонують реальну допомогу. Мав би такого помічника образно 10 років на зад коли вибирав собі перше авто. То від допомоги б не відказався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підтверджую, так знайомі люди продали хутко астру, прийшов "експерт", запропонував гарантований продаж вже-і-щас за скромну винагороду, і таки толкнув новим власникам, котрі довіряли його компетентності...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Багато людей купляють авто дивлячись на гарну фарбу, магнітолу і гарні диски, а потім виявляються різні проблеми з машиною, двигун проблемний, кузов зварений з 5 частин..... Пропоную допомогу у виборі авто щоб не натрапити на проблемні автомобілі, (биті, фарбовані, переварені.) Ціна договірна.

таких як ви продаці на авто-ринку називають Оленьоводами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От за це це і несу відповідальність, нікого на авторинку не знаю, нізким не співпрацюю, сприяти в продажі їх автомобілів можу тільки тоді коли це дійсно достойне авто. Да я теж таких бачив яким просто платять а вони приводять покупців до певної машини, я не з тих.

І відповім

Quiet

так маю професійні здібності визначити попередню долю машини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

таких як ви продаці на авто-ринку називають Оленьоводами

нехай називають як хочуть , бо їх душить жаба ,що неопитна людина вже давно б сіла в його натерту плаком машину з натертою резиною і поїхали в МРЕО переписувати, а тут їх веде оленьовод який обводить боком від тієй машини, бо йому ще здалека видно що це за автомобіль і що приховано за тими цяцьками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...