Перейти до змісту

Ортопед Мядюта, де приймає?

nataljka

Рекомендовані повідомлення

Знаю, що він приймає у "Благомеді". Але цікавить, можливо він має свій приватний кабінет?

Хочу завести до нього хлопчика на огляд, підозра на сколіоз.

Хто був у нього на прийомі, які враження?

Була б дуже вдячна за інформацію, контакти:))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені, нажаль, доводилося мати з ним справу кілька разів, майже рік тому, оскільки донечці лікарі давали погані прогнози стосовно ніжок, навіть ставили під сумнів, чи зможе вона ходити (Медюта більше всіх кричав). Добре що все склалося якнайкраще, і хвала Богу, що є ще в Луцьку хороший дитячий ортопед, правда шкода що я дізнався про нього в останній момент, обійшовши всіх інших луцьких (і не тільки) "спеціалістів".

Тепер по-порядку.

Наскільки мені відомо він приймає в Благомеді та в будинку, де знаходиться бар "Оболонь". Скільки не записувалися до нього в кабінет - він завжди, в останній момент казав, що відійшов в Благомед (вони дуже близько, буквально через дорогу). Звісно, в благомеді вартість прийому вдвічі вища.

З особистих вражень - один негатив!

Ставлення до пацієнтів як до об'єкту заробітку, діагноз ставить майже на огляд, ну ще може УЗІ зробити. Діагнози завжди песимістичні, а що найгірше, так це те, що такі діагнози ставляться лише з однією метою - пропихнути власне медичне спорядження/лікування, яке продається у його вищезгаданому магазині/кабінеті. Ну і здається мені, що є у нього проблеми з алкоголем. Вкрай не рекомендую!

п.с. Це все моя особиста думка, можливо він не такий вже і поганий, як я описав, чи тоді зорі на небі стали не на нашу користь, але ІМХО - не відповідає він тим описам, якими його характеризують інші лікарі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за відгук. Хотілося б звісно почути думку кількох спеціалістів.

А хто допоміг у Вашій ситуації?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я стикався з ним тільки по травмах. Враження позитивні. Колись сину в травмпункті поставили діагноз "перелом" і наклали на ногу гіпс на 3 тижні (уявляєте гіперактивну восьмирічну дитину, яка 21 день проведе вдома на одній нозі?). Наступного дня пішли до Мядюти - глянув на знімок, сказав - "забій" і зняв нафіг той гіпс. Мазали мазями і через тиждень з ногою було все ок.

Ще якось друг ногу зламав, то він гіпс заново накладав після нашого травмпункту, бо в тому нога бовталась і нормально не фіксувалася.

Ну і я консультувався в нього з приводу болю в локті - то поставив діагноз, який я в принципі і припускав (в інеті начитався :)), рекомендував мазь, розповів про реабілітацію. Все чотко

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ходили до нього 2 рази. Позитивні враження. Якщо треба номер телефону, пишіть в ЛС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЙОЖИК, напишіть будь ласка, який ортопед вам допоміг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Декілька моїх знайомих також стикалися з цим лікарем, та були задоволені, тому по їхніх рекомендаціях і звернувся, але якось з перших хвилин зовсім не склалося!

ЙОЖИК, напишіть будь ласка, який ортопед вам допоміг.

Кулініч Володимир Іванович, 0509242627, приймає в готелі "профспілковий", по пр.Відродження, кабінет на першому поверсі, відразу при вході, праворуч.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В дочки проблеми з ногами в зв'язку з заняттями спортивними танцями , обійшли багато різних спеціалістів в тому числі декілька ортопедів . Діагнози були від " Я нічого не бачу " до достатньо песимістичних . Зрештою пішли до Мядюти в Благомед і враження абсолютно позитивні , оглядав дуже уважно і не тільки ноги а й усю тілобудову (на відміну від всіх інших). Ніяких зверхніх чи здирницьких настроїв я нього не помітив .

Діагноз поставив зовсім не той що попередні лікарі , зараз в процесі лікування . Життя та час покажуть правильний його діагноз чи підемо шукати іншого .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нам допоміг, не приписуючи ніякого лікування і не кидаючись страшними діагнозами. Магазин, що над Корабликом не його, він просто консультує. В нас дефект був через неправильне взуття, все гарно пояснив і нічого не впихував, при тому всьому, що в магазині є повно ортопедичного взуття.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...