Natali_Kron Опубліковано 21 Грудня, 2014 в 14:54 #1 Опубліковано 21 Грудня, 2014 в 14:54 Пропоную обговорити і поділитися новинками у сфері манікюрної індустрії та успіхами тих, хто захоплюється домашнім нарощуванням та nail artom. Ось мої невеличкі успіхи: Що стосується новинок, то хочу поділитися нещодавнім гель-лаком з зеркальним хром ефектом! З' явився в Київському Сталексі ( http://staleks.ua/ ) (Це круто)) Скоро виставлю фото на нігтях.. тобто після Н.Р.) МОже хто знає ще якісь точки? Хотіла би порівняти ціни)
Deemon Опубліковано 21 Грудня, 2014 в 14:55 #2 Опубліковано 21 Грудня, 2014 в 14:55 хто захоплюється домашнім нарощуванням ех дівчєта, краще би щось інше нарощували...
Natali_Kron Опубліковано 21 Грудня, 2014 в 15:02 Автор #3 Опубліковано 21 Грудня, 2014 в 15:02 Що би ви хотіли? Мізки? Вам ж буде невигідно))
Zheny@ Опубліковано 21 Грудня, 2014 в 19:27 #4 Опубліковано 21 Грудня, 2014 в 19:27 Natali_Kron, Пропоную обговорити і поділитися новинками у сфері манікюрної індустрії В нас є на борді Будуар, запаролений Власне, для таких цілей і мав бути, а тепер доведеться вислуховувати чоловічі поради, стосовно довжини і... кольору...
milana Опубліковано 21 Грудня, 2014 в 19:34 #5 Опубліковано 21 Грудня, 2014 в 19:34 В нас є на борді Будуар, запароленийа що то таке?
sashulya Опубліковано 21 Грудня, 2014 в 19:39 #6 Опубліковано 21 Грудня, 2014 в 19:39 А разве до сих пор ногти наращивают?
Olesya Опубліковано 21 Грудня, 2014 в 19:51 #7 Опубліковано 21 Грудня, 2014 в 19:51 А разве до сих пор ногти наращивают?Зараз модний гель-лак. Той, що під лампою сушиться. Виглядає гарно, не сперечаюсь, і тримається добре. Але в мене дуже постраждали нігті, коли його знімали. Не знаю, чи то індивідуальна реакція, чи то погано знімали. Маю таке питання: хто порадить хорошу манікюрницю в районі Порт-Сіті? Головна вимога: акуратність в роботі і чесна стерилізація інструментів. Послугами на дому ще не користувалась, бо маю великі сумніви, що в такому випадку інструменти дійсно простерилізовані.
sashulya Опубліковано 21 Грудня, 2014 в 20:02 #8 Опубліковано 21 Грудня, 2014 в 20:02 А разве до сих пор ногти наращивают?Зараз модний гель-лак. Той, що під лампою сушиться. Виглядає гарно, не сперечаюсь, і тримається добре. Але в мене дуже постраждали нігті, коли його знімали. Не знаю, чи то індивідуальна реакція, чи то погано знімали. Маю таке питання: хто порадить хорошу манікюрницю в районі Порт-Сіті? Головна вимога: акуратність в роботі і чесна стерилізація інструментів. Послугами на дому ще не користувалась, бо маю великі сумніви, що в такому випадку інструменти дійсно простерилізовані.Отвечу в ЛС
katjka_9 Опубліковано 21 Грудня, 2014 в 20:14 #9 Опубліковано 21 Грудня, 2014 в 20:14 А разве до сих пор ногти наращивают?Зараз модний гель-лак. Той, що під лампою сушиться. Виглядає гарно, не сперечаюсь, і тримається добре. Але в мене дуже постраждали нігті, коли його знімали. Не знаю, чи то індивідуальна реакція, чи то погано знімали.Маю таке питання: хто порадить хорошу манікюрницю в районі Порт-Сіті? Головна вимога: акуратність в роботі і чесна стерилізація інструментів. Послугами на дому ще не користувалась, бо маю великі сумніви, що в такому випадку інструменти дійсно простерилізовані.https://vk.com/club21944011 - класна майстриня, робить гарний манікюр і відновлення нігтьової пластини. Подивіться альбоми, звяжіться
MOTOROLLLA Опубліковано 25 Грудня, 2014 в 14:06 #10 Опубліковано 25 Грудня, 2014 в 14:06 Мені дуже подобається манікюр, який робить майстер Яна в салоні "Доміно".Покриття гель-лаком сподобалось, тримається 3 тижні! Знімали без проблем.Почали ламатись нігті десь через 2,5-3 місяці нанесення. Три тижні проходила без гель-лаку, нігті відпочили і в понеділок знову іду на "процедури"))). Бо то, як наркотик)
Akrilat Опубліковано 25 Грудня, 2014 в 14:21 #11 Опубліковано 25 Грудня, 2014 в 14:21 Olesya, так приходьте до майстрині зі своїми інструментами. ТОді точно буде гарантія, що, крім вас,, ними ніхто не користувавася.
Garfild Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 12:25 #12 Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 12:25 Olesya, так приходьте до майстрині зі своїми інструментами. ТОді точно буде гарантія, що, крім вас,, ними ніхто не користувавася. biljsh dyrnishoji widpowidi sche ne chutala ... , tak i w restoran ne jditj ljydu, a to takoz ne widomo chum tam kormljatj i jakoji swizosti prodyktu, tak i marshrytnum taksi ne jizdit , bo sam krashe powedesh mashuny, i tak dali .....
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.