Перейти до змісту

Давайте побалакаємо про маніюкр і поділимося своїми власними фото

Natali_Kron

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную обговорити і поділитися новинками у сфері манікюрної індустрії та успіхами тих, хто захоплюється домашнім нарощуванням та nail artom.

Ось мої невеличкі успіхи: 744d36422a38.jpg

189b8950197b.jpg

Що стосується новинок, то хочу поділитися нещодавнім гель-лаком з зеркальним хром ефектом! З' явився в Київському Сталексі ( http://staleks.ua/ ) (Це круто)) Скоро виставлю фото на нігтях.. тобто після Н.Р.)

МОже хто знає ще якісь точки? Хотіла би порівняти ціни)

Опубліковано

Natali_Kron,

Пропоную обговорити і поділитися новинками у сфері манікюрної індустрії

В нас є на борді Будуар, запаролений :)

Власне, для таких цілей і мав бути, а тепер доведеться вислуховувати чоловічі поради, стосовно довжини і... кольору...

Опубліковано

А разве до сих пор ногти наращивают?

Зараз модний гель-лак. Той, що під лампою сушиться. Виглядає гарно, не сперечаюсь, і тримається добре. Але в мене дуже постраждали нігті, коли його знімали. Не знаю, чи то індивідуальна реакція, чи то погано знімали.

Маю таке питання: хто порадить хорошу манікюрницю в районі Порт-Сіті? Головна вимога: акуратність в роботі і чесна стерилізація інструментів. Послугами на дому ще не користувалась, бо маю великі сумніви, що в такому випадку інструменти дійсно простерилізовані.

Опубліковано

Зараз модний гель-лак. Той, що під лампою сушиться. Виглядає гарно, не сперечаюсь, і тримається добре. Але в мене дуже постраждали нігті, коли його знімали. Не знаю, чи то індивідуальна реакція, чи то погано знімали.

Маю таке питання: хто порадить хорошу манікюрницю в районі Порт-Сіті? Головна вимога: акуратність в роботі і чесна стерилізація інструментів. Послугами на дому ще не користувалась, бо маю великі сумніви, що в такому випадку інструменти дійсно простерилізовані.

Отвечу в ЛС

Опубліковано

https://vk.com/club21944011 - класна майстриня, робить гарний манікюр і відновлення нігтьової пластини. Подивіться альбоми, звяжіться

Опубліковано

Мені дуже подобається манікюр, який робить майстер Яна в салоні "Доміно".

Покриття гель-лаком сподобалось, тримається 3 тижні! Знімали без проблем.

Почали ламатись нігті десь через 2,5-3 місяці нанесення.

Три тижні проходила без гель-лаку, нігті відпочили і в понеділок знову іду на "процедури"))). Бо то, як наркотик)

Опубліковано

Olesya, так приходьте до майстрині зі своїми інструментами. ТОді точно буде гарантія, що, крім вас,, ними ніхто не користувавася.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Olesya, так приходьте до майстрині зі своїми інструментами. ТОді точно буде гарантія, що, крім вас,, ними ніхто не користувавася.

biljsh dyrnishoji widpowidi sche ne chutala ... :0156: , tak i w restoran ne jditj ljydu, a to takoz ne widomo chum tam kormljatj i jakoji swizosti prodyktu, tak i marshrytnum taksi ne jizdit , bo sam krashe powedesh mashuny, i tak dali ..... :0157:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...