Перейти до змісту

Бест бургер в Порт-сіті

badot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дружина купляла 2 чізбургера(9.90грн).Брала з собою.Дає 100 грн.,їй 55 грн. здачі.-???.Ой,ми вам бест-бургери дали(18.90 грн)Добре,хай так,бо поспішала.Вдома розкрили пакунок-шок-звичайні бургери.Дивлюсь в чек-а там і сир додатковий(2*3.90),хоча я його так і не знайшов.Підсумок-45 грн за два "бутірброда".Прикро,що нас дурять...

Опубліковано

не спец в бургерах, але:

1. звичайний бургер та бест-бургер (наскільки я зрозумів, то це подвійний) відрізняються за розмірами і це видно візуально.

2. якщо не було черги, то вони б швиденько переробили замовлення, якби попросили, а якщо черга була, то ви не так і поспішали

3. "считайте деньги не отходя от кассы" ( и чеки теж перевіряйте)

Опубліковано

Коли береш "з собою",ти не бачиш що тобі дають-отримуєш пакунок і все.Не буду ж я розпаковувати-розмотувати і дивитись,чи те поклали,що треба.А їхати через все місто,щоб "відстоювати правду"-якось накладно.

Опубліковано

Коли береш "з собою",ти не бачиш що тобі дають-отримуєш пакунок і все.Не буду ж я розпаковувати-розмотувати і дивитись,чи те поклали,що треба

тепер будеш

Опубліковано

Коли береш "з собою",ти не бачиш що тобі дають-отримуєш пакунок і все.Не буду ж я розпаковувати-розмотувати і дивитись,чи те поклали,що треба

тепер будеш

Тепер точно буду

Опубліковано

їхати через все місто,щоб "відстоювати правду"-якось накладно.

для чого тоді створення цієї теми? розказати нам, як хтось тебе надурив (можливо дійсно випадково) через Вашу ж неуважність та поспіх?

і якщо 5 грн на маршрутку - це накладно, щоб відстояти свої права, то тим паче не бачу сенсу в темі.

Опубліковано

тепер будеш

Трошки може не за той заклад( вибачайте за офф топ), але це також стосується сервісу в луцьких закладах харчування.

Наскільки я бачу останнім часом рівень якісного обслуговування в Луцьку падає...Був недавно з друзями в тому ж Порт Сіті піцерія Челентано...Зайшли...побачили дівчат що ходять в їх формі Челентано - спочатку думали що обслуговують...потім виявилось вроді якесь таке дивне самообслуговування, тобто напої приносять, а піцу забирали і прибори самі. Хто був знає...Взяли піцу...і прибори з таці що на касі ...сік нам принесли...і що ми бачимо - на виделках страшні потьоки ...видно мили в грязній воді, а на одному з ножів був мало не шматочок піци попереднього відвідувача...

Як висновок заніс прибори назад - показую що грязні, працівниця що на касі вибачаєть і пропонує взяти інші, та коли ми глянули на ту тацю побачили що вони всі такі самі і вона побігла я так зрозумів до того хто миє...Отакий сервіс ...і ціни там відносно не дешевші.

Опубліковано

і що ми бачимо - на виделках страшні потьоки ...видно мили в грязній воді, а на одному з ножів був мало не шматочок піци попереднього відвідувача...Як висновок заніс прибори назад - показую що грязні, працівниця що на касі вибачаєть і пропонує взяти інші, та коли ми глянули на ту тацю побачили що вони всі такі самі

тому я люблю домашню піццу - тісто смакота (ще раз дякую товаришу та бордівцю, точніше його дружині), начинка 100% свіжа і її багато і їсти можна в домашній неформальній обстановці

Опубліковано

Прикро,що нас дурять...

Ваша дружина дала себе обдурити, при чому двічі, касир скористалася можливістю.

Опубліковано

і що ми бачимо - на виделках страшні потьоки ...видно мили в грязній воді, а на одному з ножів був мало не шматочок піци попереднього відвідувача...Як висновок заніс прибори назад - показую що грязні, працівниця що на касі вибачаєть і пропонує взяти інші, та коли ми глянули на ту тацю побачили що вони всі такі самі

тому я люблю домашню піццу - тісто смакота (ще раз дякую товаришу та бордівцю, точніше його дружині), начинка 100% свіжа і її багато і їсти можна в домашній неформальній обстановці

можна рецепт тіста в лс?)

Опубліковано

а чого не публічно, я теж хочу

смачного!

на 1 порцію - виходить 2 квадратні бляшки для духовки:

• 0,5 л молока (теплого)
  • 50 гр дріжджів (розвести в молоці)
  • 4 ст. ложки олії
  • 2 ст. ложки цукру
  • 1 ч. л. солі
  • борошно по необхідності, щоб було не рідке і не густе

тісто поставити в тепле місце, щоб піднялося. після цього розкатувати і пекти

Опубліковано

А чого автор вирішив що його обдурили? Розумію якби таке було хоча б 2-3 рази з ним. А так швидше за все помилка персоналу. Самі собі створюєте лишні проблеми і портите настрій.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...