Shura Опубліковано 29 Грудня, 2007 в 09:47 Поділитися #1 Опубліковано 29 Грудня, 2007 в 09:47 вот так вот от игр можно плавно перейти к кулинарии Похлебка по-суворовски 350 г судака, 250 г картофеля, 25 г моркови, 50 г репчатого лука, 25 г корня сельдерея, 100 г сушеных грибов, 100 г свежих помидоров, 10 г чеснока, 50 г сливочного масла, 25 г зелени петрушки, 1,75 литра бульона. Для кулебяки: 600 г слоеного теста, 250 г судака или окуня, 50 г репчатого лука, 50 г маргарина, перец, соль. Сварить рыбный бульон. Замочить в холодной воде грибы, затем промыть их, отварить и нарезать. Подготовить и нарезать рыбу, картофель. Спассеровать грибы, морковь, корень сельдерея, лук. Подготовленные продукты положить в глиняный горшок, залить рыбным бульоном и поставить в духовку. Перед окончанием варки добавить свежие помидоры, нарезанные дольками. При подаче положить рубленый чеснок, зелень петрушки. Отдельно к похлебке подать кулебяку из слоеного теста. взято тут там куча всяких блюд именно из рыбки и прочей морепродуктовой живности Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vishenka Опубліковано 20 Лютого, 2008 в 14:34 Поділитися #2 Опубліковано 20 Лютого, 2008 в 14:34 Згадалось мені, що хтось колись писав про те , що в холодильнику червона риба псуеться, бо немае рецептів. Мені розповіли один рецептик, поділюся з вами. Якщо баян то звиняйте Для цього потрібно: один тонкий лаваш 2-3 сирка, майонез, пучок укропу ну і сама риба порізана на тонкі шматочки. Сирок натираем на тертці і розмішуем з майонезом потім берем лаваш і намащуем сиркову масу після цього розкладаем порізану на шматочки червону рибу, посипаем нарізаним укропом ( укроп правда на моему шляху сьогодні не попався ) і завертаем рулетиком. готовий рулетик поміщаем у холодильник на хвилин 30, а потім нарізаем не дуже товстими шматочками і розкладаем на тарілку. Мій рулетик ще не нарізаний, поки стоіть у холодильнику Приемного апетиту *сирок добре натираеться, якщо його перед тим як терти поставити в морозильну камеру на хвилин 10 ** в сирок можна добавити трошки масла, тоді воно краще застигне Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.