Перейти до змісту

рыбные блюда


Shura

Рекомендовані повідомлення

вот так вот от игр можно плавно перейти к кулинарии :)

Похлебка по-суворовски

350 г судака, 250 г картофеля, 25 г моркови, 50 г репчатого лука, 25 г корня сельдерея, 100 г сушеных грибов, 100 г свежих помидоров, 10 г чеснока, 50 г сливочного масла, 25 г зелени петрушки, 1,75 литра бульона. Для кулебяки: 600 г слоеного теста, 250 г судака или окуня, 50 г репчатого лука, 50 г маргарина, перец, соль. Сварить рыбный бульон. Замочить в холодной воде грибы, затем промыть их, отварить и нарезать. Подготовить и нарезать рыбу, картофель. Спассеровать грибы, морковь, корень сельдерея, лук. Подготовленные продукты положить в глиняный горшок, залить рыбным бульоном и поставить в духовку. Перед окончанием варки добавить свежие помидоры, нарезанные дольками. При подаче положить рубленый чеснок, зелень петрушки. Отдельно к похлебке подать кулебяку из слоеного теста.

взято тут

там куча всяких блюд именно из рыбки и прочей морепродуктовой живности :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Згадалось мені, що хтось колись писав про те , що в холодильнику червона риба псуеться, бо немае рецептів.

Мені розповіли один рецептик, поділюся з вами. Якщо баян то звиняйте curtsey.gif

Для цього потрібно: один тонкий лаваш 2-3 сирка, майонез, пучок укропу ну і сама риба порізана на тонкі шматочки.

Сирок натираем на тертці і розмішуем з майонезом

03173641i.jpg

потім берем лаваш і намащуем сиркову масу

03173642i.jpg

після цього розкладаем порізану на шматочки червону рибу, посипаем нарізаним укропом ( укроп правда на моему шляху сьогодні не попався undecided.gif )

03173643i.jpg

і завертаем рулетиком.

03173644i.jpg

готовий рулетик поміщаем у холодильник на хвилин 30, а потім нарізаем не дуже товстими шматочками і розкладаем на тарілку. Мій рулетик ще не нарізаний, поки стоіть у холодильнику

Приемного апетиту rolleyes.gif

*сирок добре натираеться, якщо його перед тим як терти поставити в морозильну камеру на хвилин 10

** в сирок можна добавити трошки масла, тоді воно краще застигне

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...