Перейти до змісту

Яку подушку обрати? Потрібна порада.

milana

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне виникло питання. Хочеться замінити свої старі пір"яні подушки на щось новіше, щоб всяка нечисть там не заводилась (типу кліщів), щоб не шкідлива була, щоб термін служби був нормальним, а не пару років. Ну і звичайно, щоб ціна не надто кусалась, куди ж без цього))))

Але отут і вперлась у пару кутків. Зараз стільки різних наповнювачів, що спробуй з ними розібратись, які кращі? Яких виробників обрати? Які з них дійсно прослужать, а не зіб"ються через короткотривалий час у комок? Де краще купувати?

Цікавить думка тих, хто може поділитись досвідом. Може хтось купував якісь подушки і вони вже гарно служать не перший рік, можливо хтось просто в цьому питанні розбирається.

П.С. Може не туди тему вліпила, то ви вже не сваріться дуже, перенесіть у потрібне місце)))

Опубліковано

Кстати интересный вопрос. Недавно купил себе подушку "с памятью" в надежде, что мой сон улучшится. Или я неправильно выбрал подушку или мне это не помогло :(

Опубліковано

Ми рік тому шукали матрас ,заходили і в Венето

Матрас купили не в них,а от подушки взяли

Я вибрала собі тверду ,не знаю що то за наповнювач - але мені подобається

А другу подушку ,м'яку, вже давно родичам подарували...

Опубліковано

Давно користуємось подушками з наповненням силікон. Випробувана Венето класік http://veneto.ua/cpalnye-prinadlezhnosti/podushka-veneto-klasicheskaya.html і куплені разом із ковдрою в Епіцентрі SONGER und SOHNE http://diy.in.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=1114&Itemid=127. Служать давно, не збиваються, задоволені. Тільки звикнути до них треба, після пір"яних трохи важкувато. Дуже не рекомендую подушки "Ярослав"-пів року й можна викидати.

Опубліковано

А я от скільки їх не перепробував то найкраще спиться взагалі без подушок.

+/- підтримую. Можу без подушки, та все ж пошила собі пір'яну подушку 20*40, щоб хоч щось)
Опубліковано

у мене 2 подушки, якась хєрня з магазину з невідомим твердим наповнювачем (я просто не хочу туда заглядати) і та що мама пошила наповнена пір'ям (70см х70 см). ІМХО, пір'я рулить бо спиться краще. Здав на чисту раз в рік і норм. Комфорт понад усе.

Опубліковано

Купили колись подушку з піни в Епіцетрі. Покористувались трохи і лежить без діла - тверда

Користуємось поки подушками з пір"я, але думаємо про заміну

Купувала колись на подарунок ось такі подушки http://www.bedpillows.com/memoryloft-pillows/SPP2MLCS.html

Наповнювач - піна + поліестр

Задоволені власники користуються й досі

Опубліковано

пір'я рулить бо спиться краще. Здав на чисту раз в рік і норм. Комфорт понад усе.

ну от і виходить, що якщо чистити її щороку, то дешевше купити нові, які чистити так часто не треба

та ще й постає питання на скільки добре в нас їх чистять

Опубліковано

пір'я рулить бо спиться краще. Здав на чисту раз в рік і норм. Комфорт понад усе.

ну от і виходить, що якщо чистити її щороку, то дешевше купити нові, які чистити так часто не треба

та ще й постає питання на скільки добре в нас їх чистять

Здоровя дорожче за гроші,краще раз в рік в чистку занести ніж спати вдихаючи невідому яку херню.

Опубліковано
ну от і виходить, що якщо чистити її щороку, то дешевше купити нові, які чистити так часто не треба та ще й постає питання на скільки добре в нас їх чистять
Здоровя дорожче за гроші,краще раз в рік в чистку занести ніж спати вдихаючи невідому яку херню.

Ну чого ж невідому. В декого взагалі на пір'я алергія. А є гіпоалергенні наповнювачі. Та й знову ж таки хто знає як там їх чистять. Я он наткнулась в подушці на кусок якоїсь дерев'яки, звідки воно там взялось?

Опубліковано

Ну чого ж невідому.

Бо невідомо, що там в тій подушці (з будь-яким наповнювачем) за рік назбирається.
Опубліковано

чи купував хтось подушку з наповнювачем холофайбер?

Щоб, як кажуть науковці "не генерувати терміни" скажу що холофайбер - пустотіле тонке поліестрове волокно, як в принципі і більшість поліестрових волокон, але назване так з міркувань в першу чергу маркетингових...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...