Перейти до змісту

Продам VOLKSWAGEN LT 2500$

Рекомендовані повідомлення

Регістрація у Волині. Знаходиться бус у Севастополі. Гарний двигун (перевіряли нещодавно, всі 4 циліндри по 13). Змінив тиждень тому повністю задні тормозні системи(барабани, циліндри, колодки та трубки). 9 грудня буду красити будку. Авто продаю за непотрібністю його експлуатації. Щодо в'їзду-авто на терріторії АРК 2 роки, тож не буде проблем з перетином кардону. Ціна цілком адекватна(бачив 2000 неразтаможену). Расход двигуна десь 10л/100 км, тож вважаю бонусом заправку вже ВАШОГО коняки на повний бак. Тож беріть 150 гривень на дорогу та 2500 "зелених".4001883-0.jpg

З'явились запитання-пишіть в коментах: ) Вдалих продажів та покупок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Артем, ти ета, вивези фургон хоча б у Херсон, а там всьо піде веселій, волинякам таке добро у Севасі - даром не тра ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що таке 4 циліндра по 13? якщо компресія то вона відсутня! цеж не бензин!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Артем, ти ета, вивези фургон хоча б у Херсон, а там всьо піде веселій, волинякам таке добро у Севасі - даром не тра ;)

Регістрація не АРК,тому авто хочуть лише "під ніж"! А я цю лялечку з колін підняв.

п.с.Мені не можна "на материк" :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як "гарно" здерта наклейка Україна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як "гарно" здерта наклейка Україна.

Ты как моя бывшая! Накрутила себе и пошла ))))

7L04BYIOI7s.jpg

вот какая там была) такса "Long vehicle" )))))) Она на половину отошла и я решил содрать )) рассмешил :_07:

п.с.Мені не можна "на материк" :-)

Сєпар? :)

kBdjQkVuDTI.jpg

а щось сцикатна в такому "маєтку" жити стало,а банки не вірили-тож не зміг кредити сплачювати

П.С, Вы можете отправить еще 2 сообщений сегодня. Данное ограничение будет действовать пока у вас не будет 5 одобренных сообщений. :0148:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що таке 4 циліндра по 13? якщо компресія то вона відсутня! цеж не бензин!!!!

а що повітря?дрова ? 2.0 бензин карбюратор!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про таксу ніразу не вірю!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про таксу ніразу не вірю!

http://otvet.mail.ru/question/6629025

Доказывать не буду более. Если есть водительские права-то думаю ссылка полезная :_06:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там була наклейна на кшталт такої:

154202909_1_1000x700_nakleyka-avtoornament-n-037-volk-na-fone-flaga-ukrainy-lvov.jpg

тільки прапор ховається не в низ, а вверх і замість вовка писало Україна. Будим далі про таксу росповідати, чи признаємось що здерли насправді?

P.S. Довгою вантажівкою там навіть і не пахне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там була наклейна на кшталт такої:

dzheki-chan_51936381_big_.jpg

154202909_1_1000x700_nakleyka-avtoornament-n-037-volk-na-fone-flaga-ukrainy-lvov.jpg

тільки прапор ховається не в низ, а вверх і замість вовка писало Україна. Будим далі про таксу росповідати, чи признаємось що здерли насправді?

P.S. Довгою вантажівкою там навіть і не пахне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...