Forever Autumn Опубліковано 23 Січня, 2008 в 13:03 #76 Опубліковано 23 Січня, 2008 в 13:03 да ти ще й іМО ?????ну тоді природа взагалі над тобою посміялася я хотів я сказати да. Імо - прихильниця КіШа. ага. да-да. саме так. Імо тепер слухають Кіш. угу. а ви не знали? Срать сюда: а не в тему.
silia Опубліковано 23 Січня, 2008 в 15:07 #77 Опубліковано 23 Січня, 2008 в 15:07 @Andrew@ Харе гнать, ато РО схлопочеш за флуд до самого концерту
@Andrew@ Опубліковано 23 Січня, 2008 в 15:48 #78 Опубліковано 23 Січня, 2008 в 15:48 @Andrew@ Харе гнать, ато РО схлопочеш за флуд до самого концерту ех пішов би на концерт з радістю посміятися і покидатися всяким барахлом в них за те що грають пурген такий, тільки шкода, що завтра в 6 ранку в карпати їду((( а я не гоню я просто виражаю свою власну думку в мене на це є повне право, а на мене тут почали всі гнати ібо я не такий як всі і сказали мені в ПМ що "ЙА ГОПНЕГ"
silia Опубліковано 23 Січня, 2008 в 16:03 #79 Опубліковано 23 Січня, 2008 в 16:03 Мав право висловити, висловив. Пости ніхто не удаляв. Далі ти продовжуєш вже флудить ібо постиш одне і те ж що вже було написано раніше. Відповідать на цей меседж ненада і пояснювать щось також...
SunSeth Опубліковано 24 Січня, 2008 в 09:11 #80 Опубліковано 24 Січня, 2008 в 09:11 Соррі, не втримався... На одном форуме увидела: "а мп3 КиШ-а считаются пиратством, или правило о пиратстве только на музыку распространяется?" ©
silia Опубліковано 24 Січня, 2008 в 11:30 #81 Опубліковано 24 Січня, 2008 в 11:30 А писало то тьолко яке на попсі торчіть
ART Опубліковано 24 Січня, 2008 в 12:23 #82 Опубліковано 24 Січня, 2008 в 12:23 @Andrew@ Харе гнать, ато РО схлопочеш за флуд до самого концерту ех пішов би на концерт з радістю посміятися і покидатися всяким барахлом в них за те що грають пурген такий, тільки шкода, що завтра в 6 ранку в карпати їду((( а я не гоню я просто виражаю свою власну думку в мене на це є повне право, а на мене тут почали всі гнати ібо я не такий як всі і сказали мені в ПМ що "ЙА ГОПНЕГ" Да? а що ти тоді музикою називаєш? Оцих педобрасів, які на компі в прозі ЕДіДжеу накидали симплів і кожен тиждень новий альбом виходить. Музика грається, по нотам а не накидав на компі музику і ось супер-матьорий музикант. Бомжів з вулиці понабирають, садять за компи і роблять музон. А попса сьогодні є завтра нема. От теперішні діти, що будуть співати своїм дітям? Щось на зразок цього: Mixdance.... ( і пішло-поїхало)? Якщо судить "тверезо" то кожен слухає те, що до душі. Хто Rammstein, Metallica, Nightwish а 80-90 HITS то його діло. ТО МОЯ ДУМКА
SunSeth Опубліковано 24 Січня, 2008 в 13:49 #83 Опубліковано 24 Січня, 2008 в 13:49 А попса сьогодні є завтра нема. От теперішні діти, що будуть співати своїм дітям? Щось на зразок цього: Mixdance.... ( і пішло-поїхало)?Якщо судить "тверезо" то кожен слухає те, що до душі. Хто Rammstein, Metallica, Nightwish а 80-90 HITS то його діло. Відкрию тобі одну страшну таємницю Rammstein, Metallica, Nightwish - це теж у своєму роді попса
balltongue Опубліковано 24 Січня, 2008 в 13:57 #84 Опубліковано 24 Січня, 2008 в 13:57 Да? а що ти тоді музикою називаєш? Оцих педобрасів, які на компі в прозі ЕДіДжеу накидали симплів і кожен тиждень новий альбом виходить. Музика грається, по нотам а не накидав на компі музику і ось супер-матьорий музикант. Бомжів з вулиці понабирають, садять за компи і роблять музон.ART насправді в тебе трошки хибне уявлення про електронну музику, хоча в ЕДіДжеях дійсно тільки "Міксаденси" можуть вийти ( і то у "талановитих" ).Далі, багато музикантів творили і творять не знаючи нот, а комп`ютер зараз - той же муз.інструмент ( при належних навичках і таланті, звісно).
ART Опубліковано 24 Січня, 2008 в 15:22 #85 Опубліковано 24 Січня, 2008 в 15:22 Ага, конешно. То що то за музикант який нот, не знає? ФТОПКУ ТАКОГО . На інструментах грають, а не програмах ДіДжей Metallica - попса? Ну так може це попса для, гопників, попсюків так то воно так. Але хіба зберуть ці ваші ДіДжеї з електроною музикою, такі концерти як збирає, і збирала Metallica До речі є концерти Metallica кому цікаво можу записати 4 диска
Slavco Опубліковано 24 Січня, 2008 в 17:16 #86 Опубліковано 24 Січня, 2008 в 17:16 Metallica в попсу ну ніяким боком не влазить, як не пхай . спитай у будь-якого рокера, який починав з 70-х-80х. Нове покоління, можливо так вважає судячи з кількох іхніх речей... Хоча....кому "попса", той може не слухати
RomanuZ Опубліковано 24 Січня, 2008 в 17:23 #87 Опубліковано 24 Січня, 2008 в 17:23 ІМХО. Згідний з чуваком, а ті хто кажуть шо електронна музика рулез, а ноти фуфло : ПОПРОБУЙТЕ БЛІН ПОГРАТИ НА ГІТАРІ - ніфіга не вийде у вас. Справжній Музикант - це той хто може залабати на любому інструменті по нотам. Наприклад як наш музик Ігор Михайлович - дай йому що угодно, хоть трембіту - заграє. Мені вчора так настроїв гітару що я аж охренів : модний би з нього вийшов гітарист однако. Але хуярить на баяні, бо баян найголосніше грає. На грає, але фігачить так що металіка, кіркоров і Вахтанг Кікабіде миють ноги
RomanuZ Опубліковано 24 Січня, 2008 в 17:29 #88 Опубліковано 24 Січня, 2008 в 17:29 Для деяких особливо розумних і кмітливих : про металіку, кіркорова і Кікабідзе, це тіпо жарт
Forever Autumn Опубліковано 24 Січня, 2008 в 17:50 #89 Опубліковано 24 Січня, 2008 в 17:50 підтримаю АРТа. музика повинна нести життя, бути природньою, а не нести в собі відголос штучного інтелекту.
RomanuZ Опубліковано 24 Січня, 2008 в 17:55 #90 Опубліковано 24 Січня, 2008 в 17:55 Та прикиньте пришов я на дискотеку в мед.училище - кореш запросив. Ну там танці-шманці, слухаюсь в музон. "Діджей" каже "Suck my dick"... А всі зажигають собі і даже не звертають увагу. Цікаво було якби той негр сказав би по українському "СОСІТЬ МІЙ Х*Й, ЄБ*ТЬ ВАС... і тд" як би всі б тащілись від міксів....
MeTaL Опубліковано 24 Січня, 2008 в 17:55 #91 Опубліковано 24 Січня, 2008 в 17:55 Шота вас панєсло, народ! )))
Forever Autumn Опубліковано 24 Січня, 2008 в 18:02 #92 Опубліковано 24 Січня, 2008 в 18:02 ну якщо понєсло, то ще один відступ від теми. я, ярий захисник року в даній темі, автор заяви какашного слухача, який так рвався на КІШ заявляю: 1. на концерт не попадаю, бо захворіла. 2. КіШа ніколи не слухала і не любила.
MeTaL Опубліковано 24 Січня, 2008 в 18:18 #93 Опубліковано 24 Січня, 2008 в 18:18 на концерт не попадаю, бо захворілаАбидна, напевне (Хоча, з іншого боку... не слухала, не любила, то може і не сильно абидна.
Forever Autumn Опубліковано 24 Січня, 2008 в 18:50 #94 Опубліковано 24 Січня, 2008 в 18:50 на концерт не попадаю, бо захворілаАбидна, напевне (Хоча, з іншого боку... не слухала, не любила, то може і не сильно абидна.ага.тільки тепер маю сплавити квиточка
MeTaL Опубліковано 24 Січня, 2008 в 19:15 #95 Опубліковано 24 Січня, 2008 в 19:15 В тебе один чи два? І за скільки купувала?Бо я все ніяк не дійду до каси. То може допоможу сплавити )))
Tolik_lt Опубліковано 24 Січня, 2008 в 19:45 #96 Опубліковано 24 Січня, 2008 в 19:45 Про музикантів і ноти....недавно у журналі(Чи то ТИждень, чи то Новинар) прочитав, що нєкто Лучано Паваротті не знав нот.........він свої значки розставляв на текстах арій....
balltongue Опубліковано 25 Січня, 2008 в 13:18 #97 Опубліковано 25 Січня, 2008 в 13:18 Ага, конешно. То що то за музикант який нот, не знає? ФТОПКУ ТАКОГО . Еге ж , тоді треба викинути в топку майже весь панк-рок та значну частину джазу, без яких "жива" музика була б невідомо якою зараз.Просто покористуйся Гуглом та пошукай музикантів, що не знали нот - результат тебе здивує. А музику "чорних" джазменів початку сторіччя, які були академічно безграмотні, ви також назвете механічною? Спробуйте, будь ласка, поцікавитись електронною музикою, тим, як вона створюється перед тим, як писати . ПС. А "Міксаденси" я музикою не вважаю.
lumax Опубліковано 25 Січня, 2008 в 13:42 #98 Опубліковано 25 Січня, 2008 в 13:42 Не понимаю, почему топик о концерте должен превращаться в поливание грязью электронной музыки приверженцами рока. А вы не задумывались, что это: 1) говорит о вашей же ограниченности; 2) оскорбляет других людей на форуме? Почему-то в моей фонотеке уживаются и качественный рок, и качественная попса, и качественная электронщина. Это я называю широтой музыкального кругозора. А про ограниченность и недалекость электронной музыки вы можете рассказать организаторам Олимпийских Игр в Афинах в 2004 году, которые пригласили на церемонию открытия электронщика Тиесто, а почему-то не Димму Боргира. А еще очень рекомендую найти на ДВД или посмотреть воочию концерт Faithless, одной из легендарнейших электронных групп, которая весь концерт отыгрывает вживую, полным концертным составом - гитара, ударные, клавишные, перкуссия. Я все сказал.
Forever Autumn Опубліковано 25 Січня, 2008 в 15:07 #99 Опубліковано 25 Січня, 2008 в 15:07 В тебе один чи два? І за скільки купувала?Бо я все ніяк не дійду до каси. То може допоможу сплавити )))1 шт. 22й ряд 16 чи 17 місце. 65 грн.
ART Опубліковано 25 Січня, 2008 в 19:47 #100 Опубліковано 25 Січня, 2008 в 19:47 Ага, конешно. То що то за музикант який нот, не знає? ФТОПКУ ТАКОГО . Еге ж , тоді треба викинути в топку майже весь панк-рок та значну частину джазу, без яких "жива" музика була б невідомо якою зараз.Просто покористуйся Гуглом та пошукай музикантів, що не знали нот - результат тебе здивує. А музику "чорних" джазменів початку сторіччя, які були академічно безграмотні, ви також назвете механічною? Спробуйте, будь ласка, поцікавитись електронною музикою, тим, як вона створюється перед тим, як писати . ПС. А "Міксаденси" я музикою не вважаю. Ага, канешно. Треба ще крім всього-цього мати талант, а не гавно клепати. lumax Не спорю є музон який можна послухати. Но твої припустим діти чи інші зможуть заспівати те що вони слухають(діджеїв)? ( Я не кажу про іменно що РОК, ПОП-РОК можна заспівати, то слухайте його. Є багато пісень, але...)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.