ODZER Опубліковано 16 Січня, 2015 в 14:25 Автор #76 Опубліковано 16 Січня, 2015 в 14:25 Акція "Нагодуй солдата домашнім борщем" продовжується! 154 упаковки сухого борщу вже готові Сьогодні частину передали на ДУК та "Світязь" Дякуємо всім за допомогу ! Приєднуємось,продовжуємо роботу далі. Потрібно : - сушена капуста ( потрібно багато) - сушена цибуля - сушений часник (небагато) - сушена зелень. Можна купити в супермаркетах - сушена варена квасоля -Було в добре додавати сушені коріння петрушки , селери(сельдерей) та пастернаку. Співвідношення: 4(капуста) х 1 (цибуля) х 0,3 (часник) Рецепти дивіться в цій темі вище. Також потрохи починайте сушити картоплю. Рецепт https://www.facebook...&type=3 Можливо, хтось готовий нам закупити томатну пасту в розфасовках 70 г( тільки не "Чумак, там незручна упаковка). Або допомогти фінансово. Також потрібна ось така приправа http://lubystok.com....vochevi_sumishi Важливо!!! Не приносьте недосушені овочі! Не змішуйте різні види овочей Приносьте готові сушені овочі на штаб Самооборони Майдану Волині (м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх). Довідки за телефоном : 050 378 2чотири 99, Павло Картка Приватбанку 5168 7423 1665 0658 Отримувач Савчук Павло Картка використовується лише для фінансування сухпайків та сухих борщових заправок ШТАБ САМООБОРОНИ МАЙДАНУ ВОЛИНІ (067) 11 00 577; (067) 11 00 677; (066) 34 18 053 Адреса: м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх Прес-служба: (063) 977 17 85 E-mail: [email protected] Наш сайт: samooborona.volyn.ua Ми у Facebook: www.facebook.com/samooboronavolyn?fref=ts Ми у ВКонтакте: vk.com/club65716724
milana Опубліковано 22 Січня, 2015 в 11:13 #77 Опубліковано 22 Січня, 2015 в 11:13 Якщо хтось може підкинути овочів для сушіння, то буду дуже вдячна
ODZER Опубліковано 31 Січня, 2015 в 09:37 Автор #78 Опубліковано 31 Січня, 2015 в 09:37 Наші дівчата волонтери знову зібрали 164 набори сухих борщів (це приблизно 1970 порцій) Дякуємо всім за допомогу!!! Також нам передали 45 наборів волонтери з Колок. ( 45 наборів на 10 л, 1125 порцій) І передали невідомі 20 наборів сухих борщів на 50 літрів (2200 порцій). Ми довели до належного стану, перепакували, зробили інструкції Загалом 5295 порцій. Саме нашою організацією було зібрано за весь час 518 наборів(6200 порцій), з них 350 вже роздали на різні підрозділи. Ще хороші новини. Одне підприємство з Волинської області через 2 тижні готове взяти на сушку в нас овочі. Пропускна можливість потужностей заводу - 50 тонн в день. З 1 тонни буряку виходить 70 кг сухого продукту.Сушити вони зможуть буряк, моркву та капусту. Можливо і картоплю. ТомУ. ми зараз в пошуку овочей. Хочемо зробити запаси, і не тільки для виробництва борщів. Навесні овочі в підвалах почнуть масово гнити. Минулоріч, в травні нам передавали багато овочей, все почало гнити. Щоб врятувати, ми мусили швиденько все продавати . На цей раз ми можемо запастись овочами в сушеному вигляді. Це ряд переваг: - займає в 10разів менше об"єму, ніж сирі. А це важливо не тільки для зберігання, а й для перевозки. Адже заправити фуру бензином у дві сторони на Схід коштує ой як недешево. - не потрібно особливих умов зберігання. Не перемерзають, не гниють. Головне - герметична упаковка. Сухі овочі бояться лише сирості. - значно триваліше термін зберігання - вони вже порізані і почищені - це економія часу для бійців. Також ми спілкувались з технологом з "Торчин продукт". Домовились, що нам розроблять ще рецепти нових сухих блюд. Адже можна робити різні рагу, супи, суп-харчо. Можна сушити нарізані квашені огірки і робити розсольник. Чи сушити щавель, робити щавлевий борщ. Якщо буде сушена картопля, її можна просто мішками передавати солдатам. Або робити картопляне сухе рагу. Потрібно : - сушена капуста ( треба багато) - сушена цибуля - сушений часник (небагато) - сушена зелень. Можна купити в супермаркетах - сушена варена квасоля -Було в добре додавати сушені коріння петрушки , селери(сельдерей) та пастернаку. Співвідношення: 4(капуста) х 1 (цибуля) х 0,3 (часник) Томатна паста в упаковках 70 г. Потреба 400 -600 пачок на місяць. Сподіваємось, що знайдеться спонсор Важливо!!! Не приносьте недосушені овочі! Не змішуйте різні види овочей Приносьте готові сушені овочі на штаб Самооборони Майдану Волині (м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх). Довідки за телефоном : 050 378 2чотири 99, Павло Картка Приватбанку 5168 7423 1665 0658 Отримувач Савчук Павло Картка використовується для фінансування сухпайків та сухих борщових заправок, ремнаборів ШТАБ САМООБОРОНИ МАЙДАНУ ВОЛИНІ (067) 11 00 577; (067) 11 00 677; (066) 34 18 053 Адреса: м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх Прес-служба: (063) 977 17 85 E-mail: [email protected] Наш сайт: samooborona.volyn.ua Ми у Facebook: www.facebook.com/samooboronavolyn?fref=ts Ми у ВКонтакте: vk.com/club65716724
ODZER Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 18:20 Автор #79 Опубліковано 13 Лютого, 2015 в 18:20 Всі попередні запаси борщів роздали в різні підрозділи. Просять ще! Також нам передали 40 пачок волонтери з Колок( на 5 літрів). Розійшлось все. Дякуємо всім за допомогу! Знову зібрали вчора 174 упаковки сухого борщу. Загалом ми зібрали в нас 684 упаковки. Всього це 8208 порцій.( Ще нам передавали інші волонтери 3865 порцій, тобто разом з нашими більше 12 тисяч порцій) Шкода, але з сушкою в промислових масштабах в нас нічого не вийшло, тому продовжуємо сушити самотужки. Зараз потрібно( в порядку пріоритетності) : - сушена цибуля - сушена капуста - сушена варена квасоля - сушений часник - сушена зелень. Можна купити в супермаркетах Томатна паста в упаковках 70 г. Потреба 400 -600 пачок на місяць. Важливо!!! Не приносьте недосушені овочі! Не змішуйте різні види овочей Якщо ви знайдете цікаві доступні рецепти сухих блюд, кидайте в тему ! Приєднуйтесь до пошуку ! З сушкою картоплі ми поки експериментуємо. Так як сушена картопля вариться довше, ніж інші овочі. тому треба підібрати оптимальний рецепт сушіння. Сушені капуста, цибуля, буряк, морква варяться до готовності за 10 хв, якщо варити довше , то поступово корисні речовини зникають. В найближчий час я виставлю рецепти інших сушених блюд. Сподіваюсь, що запустимо їх в виробництво , порадуємо наших бійців. Ось порадила milana : "...пробувала зварити жменьку сушеної картоплі. Результати такі. Після того як закипіло після 5 хв картопля була ще тверда. Після 10 хв. вже ніби й готова, але як на мене не достатньо м"яка. Після 15 хв найкраща на мій смак - можна притиснути язиком до піднебіння і вона розвалиться. Бланширувала я її перед сушкою 10 хв. Можна спробувати довше пробланширувати, може тоді менше потім прийдеться варити. Бо бачу борщики стають готовими після того як вода закипить, а картоплі цього замало, якщо ж все разом кип"ятити 15 хв, то боюсь, що буряк втратить колір. Або як варіант картоплю пакувати в додатковий пакетик, щоб спочатку варили її, а тоді вже кидали все інше." Приносьте готові сушені овочі на штаб Самооборони Майдану Волині (м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх). Довідки за телефоном : 050 378 2чотири 99, Павло Картка Приватбанку 5168 7423 1665 0658 Отримувач Савчук Павло Картка використовується для фінансування сухпайків та сухих борщових заправок, ремнаборів ШТАБ САМООБОРОНИ МАЙДАНУ ВОЛИНІ (067) 11 00 577; (067) 11 00 677; (066) 34 18 053 Адреса: м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх Прес-служба: (063) 977 17 85 E-mail: [email protected] Наш сайт: samooborona.volyn.ua Ми у Facebook: www.facebook.com/samooboronavolyn?fref=ts Ми у ВКонтакте: vk.com/club65716724
ODZER Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 11:12 Автор #81 Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 11:12 Плануємо розширити асортимент сухих страв для бійців. Також, плануємо робити борщі в розфасовках на 3 л. План: - суп харчо - грибний суп - гороховий суп - вермішелевий суп - розсольник - рагу - сушений сир( творог) курт - вівсянка з топленим маслом та сухим молокм - вермішель з сушеним голандським сиром та ін. ПОТРІБНА ВАША ДОПОМОГА!!! А саме - пошук цікавих страв з сушених продуктів. Долучайтесь, шукайте в неті, розміщайте у цій темі. Критерій - простота готування, ( бажано без додаткових пассирувань, замочуваннь та інших заморочок) Тиждень тому , технологи "Торчин продукт" розробили нам два рецепти : грибний суп та суп харчо. Не тільки розробили рецепти, а ще й вислали 50 упаковок вже готових цих супів ( в кожному пакетику ще банка тушонки та банка консервованої квасолі), та ще зроблені власноруч по цьому рецепту сухий суп харчо ( в комплекті з банкою тушонки) та сухий грибний суп з банкою квасолі в комплекті - 50 упаковок на 5 л(1 упаковка - 12 порцій), та ще - ящик кетчупу - 32 банки консервованої квасолі - 2 ящика вермішелі "Мівіна" - Заправка борщова "Торчин продукт" - 1 ящик - заправка для розсольника "Торчин продукт" - 2 ящика Рецепт супа харчо: Заправка Харчо (на 5 л. страви) Назва інгредієнта Од. Кількість вим. Цибуля сушена, шматочки г 45,00 Морква сушена, шматочки г 25,00 Часник сушений, шматочки г 60,00 Коріандр насіння, подрібнений г 5,00 Перець гострий сушений, подрібнений г 1,0 Пастернак сушений, подрібнений г 5,00 Суміш трав сушених (кріп, петрушка) г 3,00 Чорний перець, подрібнений г 0,80 Духмяний перець, подрібнений г 0,70 Хмелі-сунелі (Мрія, Любисток,…) г 1,50 Ароматні трави (Мрія, Любисток,…) г 1,50 Лаврове листя г 1,00 Паприка червона солодка, подрібнена (за наявності) г 15,00 Сіль йодована або кухонна г 25,50 Рис, не менше г 200,00 Загальна кількість г 390,00 Тушонка г 500,00 Можна попередньо кинути у киплячу воду картоплю, а тоді додати весь вміст пакету, можна і без картоплі. Грибний суп. Овочева заправка для супу (на 5 л. страви) Назва інгредієнта Од. Кількість вим. Цибуля сушена, шматочки г 50,00 Морква сушена, шматочки г 40,00 Часник сушений, шматочки г 30,00 Перець гострий сушений, подрібнений г 0,3 Пастернак сушений, подрібнений г 5,00 Суміш трав сушених (кріп, петрушка) г 2,00 Чорний перець, подрібнений г 0,50 Духмяний перець, подрібнений г 0,70 Хмелі-сунелі (Мрія, Любисток,…) г 1,50 Ароматні трави (Мрія, Любисток,…) г 1,50 Лаврове листя г 0,80 Сіль йодована або кухонна г 25,50 Коріандр насіння, подрібнений (за наявності) г 3,00 Рис, гречка, перловка, горох, вермішель …, не менше г 200,00 Картопля шт 6 - 8 Гриби сушені, ( для грибного) г 35,00 Квасоля консервована, ( для грибного) г 400,00 Тушонка г Можна попередньо кинути у киплячу воду картоплю, а тоді додати весь вміст пакету, можна і без картоплі. Суп вермішелевий Суп з макаронами (на 5 л води): Суміш засипати в окріп - макарони- 50 г -морква- 40г -цибуля- 12 г -селера/петрушка -5 г - сіль -20г -зелень -3г Приправи. Можна попередньо кинути у киплячу воду картоплю, а тоді додати весь вміст пакету, можна і без картоплі. Курт ( сушений творог) Рецепт: Взяти сир(творог) і вижати всю зайву рідину з нього через марлю. Далі до сиру додаються сіль та приправи( для кращого зберігання). З соленого сиру готуються кульки( колобки) , розміром як 50 коп. Колобки сушаться в сушарці до твердокам"яного стану. Курт може зберігатись 1-2 місяці . В Азії його називають "таблетки від голоду". Наскільки мені відомо, подібне роблять у нас на Поліссі. Виходить смачний високопоживний продукт. Можна готувати для спецназу, снайперів як "кишенькову їжу". У 80 г сиру білку стільки , як у 100 г м"яса. Також, курт можна додати до гарячої вермішелі, він в ній розчиниться і вийде смачна страва. Сушений голандський сир Голандський сир натирається на дрібній тертці. Сушиться на сушарці до стану чіпсів, в руках має хрустіти. Пакується в пакетики разом з приправами. Додається в гарячу вермішель. В ній він набирає вологу, збільшується у розмірі і тане. Виходить смачна вермішель з голандським сиром Вівсянка з топленим маслом та сушеним молоком. На 1 порцію треба 50 г вівсянки, 25 г топленого масла, 25 г сухого молока, сіль та цукор по смаку. Топлене масло готується так http://gotovim-doma....maslo бажано робити з домашнього масла. Поки топлене масло рідке, змішуємо разом з вівсянкою та сухим молоком, додаємо сіль та цукор. Вимішуємо. Ліпимо брекетик. Масло застигає. Брекетик бажано завернути у фольгу і покласти в пакетик зіпер. Потім , при потребі, брекетик заливаємо окропом. Виходить смачна, дуже ситна вівсяна каша. Шукаємо хороший рецепт розсольника. Треба такі сушені продукти: - - сушена цибуля - сушена капуста - сушена варена квасоля - сушений часник - сушені гриби (УВАГА !!!! ЛИШЕ ШАМПІНЬЙОНИ, лісові гриби не приймаємо !!!!) - сушена зелень. Можна купити в супермаркетах - сушений голандський сир - сушений творог -сушені коріння пастернаку, петрушки, селери - сушені квашені огірки Також треба: -Томатна паста в упаковках 70 г. Потреба 400 -600 пачок на місяць. - пропарений рис -перець духмяний - лавровий лист -паприка сушена - коріандр Важливо!!! Не приносьте недосушені овочі! Не змішуйте різні види овочей По можливості підписуйте продукти та вказуйте дату сушки !!! Якщо ви знайдете цікаві доступні рецепти сухих блюд, кидайте в тему ! Приєднуйтесь до пошуку ! Приносьте готові сушені овочі на штаб Самооборони Майдану Волині (м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх). Довідки за телефоном : 050 378 2чотири 99, Павло Картка Приватбанку 5168 7423 1665 0658 Отримувач Савчук Павло Картка використовується для фінансування сухпайків та сухих борщових заправок, ремнаборів ШТАБ САМООБОРОНИ МАЙДАНУ ВОЛИНІ (067) 11 00 577; (067) 11 00 677; (066) 34 18 053 Адреса: м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх Прес-служба: (063) 977 17 85 E-mail: [email protected] Наш сайт: samooborona.volyn.ua Ми у Facebook: www.facebook.com/samooboronavolyn?fref=ts Ми у ВКонтакте: vk.com/club65716724
Uliana Опубліковано 23 Лютого, 2015 в 14:54 #82 Опубліковано 23 Лютого, 2015 в 14:54 Хтось може підкинути овочів для сушіння?Буду дуже вдячна
ODZER Опубліковано 4 Березня, 2015 в 18:08 Автор #83 Опубліковано 4 Березня, 2015 в 18:08 На минулому тижні було зібрано 118 упаковок сухого борщу (5 л на 12 порцій) та 40 упаковок на 3л (6 порцій). Всього 1650 порцій борщу Вирішили трохи змінити розфасовку і крім 5л зробити ще й 3 літрові . Загалом ми спільними зусиллями зібрали за останні два місяці 9900 порцій борщу, крім цього біля 4 тис. порцій нам передали волонтери з Колок та Маневич. Дякуємо всім за допомогу та активну участь! Шукаємо хороший рецепт сухого розсольника! Треба такі сушені продукти: - - сушена цибуля - сушена варена квасоля - сушена капуста - сушені гриби (УВАГА !!!! ЛИШЕ ШАМПІНЬЙОНИ, лісові гриби не приймаємо !!!!) - сушена зелень. Можна купити в супермаркетах - сушений часник - сушений голандський сир -сушені коріння пастернаку, петрушки, селери Також треба: - Томатна паста в упаковках 70 г. Потреба 400 -600 пачок на місяць. - пропарений рис -перець духмяний - лавровий лист -паприка сушена - коріандр Важливо!!! Не приносьте недосушені овочі! Не змішуйте різні види овочей По можливості підписуйте продукти та вказуйте дату сушки !!! Якщо ви знайдете цікаві доступні рецепти сухих блюд, кидайте в тему ! Приєднуйтесь до пошуку ! Приносьте готові сушені овочі на штаб Самооборони Майдану Волині (м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх). Довідки за телефоном : 050 378 2чотири 99, Павло Картка Приватбанку 5168 7423 1665 0658 Отримувач Савчук Павло Картка використовується для фінансування сухпайків та сухих борщових заправок, ремнаборів ШТАБ САМООБОРОНИ МАЙДАНУ ВОЛИНІ (067) 11 00 577; (067) 11 00 677; (066) 34 18 053 Адреса: м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх Прес-служба: (063) 977 17 85 E-mail: [email protected] Наш сайт: samooborona.volyn.ua Ми у Facebook: www.facebook.com/samooboronavolyn?fref=ts Ми у ВКонтакте: vk.com/club65716724
ODZER Опубліковано 5 Березня, 2015 в 09:05 Автор #84 Опубліковано 5 Березня, 2015 в 09:05 Традиційна страва Середньої Азії - курт (курут). Курт - це висушений до твердокам`яного стану, підсолений сир (творог) у вигляді невеликих кульок-колобків. Його ще називають "таблетками від голоду". Курт можна використовувати як "кишенькове харчування" для розвідувальних та штурмових груп, для снайперів і т.д З давнини на Сході курт вважається ідеальним продуктом для мандрівників. Він украй поживний , тривалого зберігання і стійкий до перепадів температур. Курт не потрібно зберігати в холодильнику, він довго не псується в польових умовах. Крім того, продукт дивовижно універсальний. Його можна вживати як перекус на привалах або під час переходів, можна їсти з хлібом як сир. З нього можна зварити густий поживний суп, розчинивши курт в гарячій воді. Також цей сир здатний замінити солону приправу в овочевому салаті. У багатьох азіатських країнах його додають в супи або в жирні м'ясні страви. Для довідки, калорійність продукту складає 260 ккал в 100 г. ( в 80г сиру білку стільки ж , як у 100 г м`яса) термін зберігання приблизно 1 місяць. Ми спробували приготувати тестову партію курту, роздали самооборонцям для проби. Всім сподобалось - одобрено! Як же приготувати курт? Взяти сир(творог) і вижати всю зайву рідину з нього через марлю. Краще брати домашній сир. Далі до сиру для тривалого зберігання додається сіль . Сир має бути по солоності такий, як голандський. Можна додавати приправи, червоний перець. З соленого сиру готуються кульки (колобки) , розміром ,як 50 коп, або ,як волоський горіх Далі колобки сушаться в сушарці до твердокам`яного стану. Для контролю готовності потрібно розколоти одну кульку - в серцевині вона теж має бути сухою та твердою. Запрошуємо небайдужих допомогти бійцям, долучатись до проекту, готувати курт в домашніх умовах ! Готовий курт приносьте на штаб Самооборони (пр-т Перемоги, 14, другий поверх). Дівчата-волонтери на штабі будуть фасувати курт в мішечки-зіпери . Обов`язково вказуйте дату приготування. Відкриваємо новий кулінарний проект - вареники для бійців. На перше буде борщ, на друге - вареники Поспілкувавшись з львівськими волонтерами, вирішили скористатись їх досвідом. https://www.facebook...vivsky/?fref=ts Ідея дуже проста - свіжозварені вареники з картоплею кладуться в пластикові відерця і заливаються розтопленим смальцем зі шкварками. Жир застигає і таким чином консервує готові вареники. Далі їх треба лише розігріти в казанку або на пательні - і традиційна українська страва на столі у наших захисників. Термін зберігання - 2-4 тижні в таких погодних умовах , як зараз. В нас є запас борошна, смальцю, картоплі. В найближчий час буде організовано приміщення ( столова) для приготування вареників. Запрошуємо бажаючих долучитись до процесу, готувати вареники, приносити компоненти. Також, небайдужі можуть долучитись і робити такі вареники самостійно дома ,та передавати на штаб ( вказуючи дату виготовлення). Вареники краще робити з картоплею, така начинка найдовше зберігається. Нам потрібні пластикові лотки чи відра 3, 5, 10 літрів
ODZER Опубліковано 6 Березня, 2015 в 13:23 Автор #85 Опубліковано 6 Березня, 2015 в 13:23 Перша партія вареників готова! Волонтери Луцького базового медичного коледжу наліпили для бійців 25 відер (125 літрів) вареників з картоплею. Вареники відварили та залили смальцем для тривалого зберігання. В найближчий час передамо бійцям на Схід. Вареники треба лише розігріти в казанку або на пательні - і традиційна українська страва на столі у наших захисників. Термін зберігання - 2-4 тижні в таких погодних умовах , як зараз. Тепер хлопці зможуть першою стравою куштувати наш волинський борщ, а на друге - смакувати волинськими варениками! Глибока подяка невтомній праці працівників та студентів медколеджу! Лише в лютому вони підготували та передали Самообороні Волині для потреб армії: - продукти харчування (мед, горіхи, сало, домашню консервація, сухофрукти тощо); - перекручене сало з часником, кропом, перцем, шкварки; - 240 наборів «сухофрукти-горіхи» для сухпайків; - вітамінні суміші (горіхи з медом, лимони з цукром); - 100 штук індивідуальних наборів для ремонту одягу та взуття.
igorrrko Опубліковано 6 Березня, 2015 в 19:56 #86 Опубліковано 6 Березня, 2015 в 19:56 Смакота!!!! Аж слині потекли... ЗЮ. Трохи "+".
ODZER Опубліковано 23 Березня, 2015 в 18:34 Автор #87 Опубліковано 23 Березня, 2015 в 18:34 Минулого тижня ми знову зібрали 300 упаковок сухого борщу (240 упаковок на 12 порцій та 60 упаковок на 6 порцій), всього це 3240 порцій. Більшу частину борщів вже передали бійцям. Треба такі сушені продукти: - - сушена цибуля - сушена варена квасоля - сушена капуста - сушені гриби (УВАГА !!!! ЛИШЕ ШАМПІНЬЙОНИ, лісові гриби не приймаємо !!!!) - сушена зелень. Можна купити в супермаркетах - сушений часник - сушений голандський сир -сушені коріння пастернаку, петрушки, селери Також треба: - Томатна паста в упаковках 70 г. Потреба 400 -600 пачок на місяць. - пропарений рис -перець духмяний - лавровий лист -паприка сушена - коріандр Важливо!!! Не приносьте недосушені овочі! Не змішуйте різні види овочей По можливості підписуйте продукти та вказуйте дату сушки !!! Якщо ви знайдете цікаві доступні рецепти сухих блюд, кидайте в тему ! Приєднуйтесь до пошуку ! Приносьте готові сушені овочі на штаб Самооборони Майдану Волині (м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх). Довідки за телефоном : 050 378 2чотири 99, Павло Картка Приватбанку 5168 7423 1665 0658 Отримувач Савчук Павло Картка використовується для фінансування сухпайків та сухих борщових заправок, ремнаборів ШТАБ САМООБОРОНИ МАЙДАНУ ВОЛИНІ (067) 11 00 577; (067) 11 00 677; (066) 34 18 053 Адреса: м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх Прес-служба: (063) 977 17 85 E-mail: [email protected] Наш сайт: samooborona.volyn.ua Ми у Facebook: www.facebook.com/samooboronavolyn?fref=ts Ми у ВКонтакте: vk.com/club65716724
ODZER Опубліковано 25 Березня, 2015 в 08:08 Автор #88 Опубліковано 25 Березня, 2015 в 08:08 Висловлюємо подяку нашій бордівчанці MOTOROLLLA ( рекламне агентство PaRtyzan) за гарний дизайн і друк етикеток для сухих борщів.
ODZER Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 08:10 Автор #89 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 08:10 Дуже-дуже потрібні свіжі овочі, а саме:- капуста свіжа до 150-200 кг- цибуля свіжа до 300 кг- часник 15 кгВ нас є можливість посушити на потужній сушарці.Або вже сушені продукти:- сушена капуста- сушена цибуля- сушена варена квасоля- сушені гриби (УВАГА !!!! ЛИШЕ ШАМПІНЬЙОНИ, лісові гриби не приймаємо !!!!)- сушена зелень. Можна купити в супермаркетах- сушений часник- сушений голандський сир-сушені коріння пастернаку, петрушки, селериТакож треба:- Томатна паста в упаковках 70 г. Потреба 400 -600 пачок на місяць.- пропарений рис-перець духмяний- лавровий лист-паприка сушена - коріандр-лимонна кислотаВажливо!!! Не приносьте недосушені овочі!Не змішуйте різні види овочей По можливості підписуйте продукти та вказуйте дату сушки !!!Якщо ви знайдете цікаві доступні рецепти сухих блюд, кидайте в тему ! Приєднуйтесь до пошуку !Приносьте готові сушені овочі на штаб Самооборони Майдану Волині (м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх). Довідки за телефоном : 050 378 2чотири 99, ПавлоКартка Приватбанку 5168 7423 1665 0658 Отримувач Савчук ПавлоКартка використовується для фінансування сухпайків та сухих борщових заправок, ремнаборівШТАБ САМООБОРОНИ МАЙДАНУ ВОЛИНІ(067) 11 00 577; (067) 11 00 677; (066) 34 18 053Адреса: м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверхПрес-служба: (063) 977 17 85E-mail: [email protected]Наш сайт: samooborona.volyn.uaМи у Facebook: www.facebook.com/samooboronavolyn?fref=tsМи у ВКонтакте: vk.com/club65716724
ODZER Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 10:21 Автор #90 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 10:21 Наші волонтери знову зібрали 138 упаковок сухих борщів (1 упаковка =12 порцій) , а також кулінарну новинку, 40 упаковок овочево-гречаного супу. Загалом , за декілька місяців існування акції "Нагодуй солдата домашнім борщем", нами було приготовано та передано бійцям в різні підрозділи 14890 порцій борщу. Нещодавно телефонували наші підшефні артилеристи - просили лише борщів , і побільше. Адже постійно знаходяться в полі, готують самі , польова кухня туди не доїзджає. А вермішель з кількою набридає, хочеться якоїсь домашньої овочевої страви. Борщ з такого пакетику приготувати дуже просто, потрібно лише висипати в окріп, додати по можливості картоплі та тушонки, прокип`ятити , і смачний борщик готовий! Дуже-дуже потрібні свіжі овочі, а саме: - капуста свіжа до 150-200 кг - цибуля свіжа до 300 кг - часник 15 кг В нас є можливість посушити на потужній сушарці. Або вже сушен і продукти: - сушена капуста - сушена цибуля - сушена варена квасоля - сушені гриби (УВАГА !!!! ЛИШЕ ШАМПІНЬЙОНИ, лісові гриби не приймаємо !!!!) - сушена зелень. Можна купити в супермаркетах - сушений часник - сушений голандський сир -сушені коріння пастернаку, петрушки, селери Також треба: - Томатна паста в упаковках 70 г. Потреба 400 -600 пачок на місяць. - пропарений рис -перець духмяний - лавровий лист -паприка сушена - коріандр -лимонна кислота Важливо!!! Не приносьте недосушені овочі! Не змішуйте різні види овочей По можливості підписуйте продукти та вказуйте дату сушки !!! Якщо ви знайдете цікаві доступні рецепти сухих блюд, кидайте в тему ! Приєднуйтесь до пошуку ! Приносьте готові сушені овочі на штаб Самооборони Майдану Волині (м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх). Довідки за телефоном : 050 378 2чотири 99, Павло Картка Приватбанку 5168 7423 1665 0658 Отримувач Савчук Павло Картка використовується для фінансування сухпайків та сухих борщових заправок, ремнаборів ШТАБ САМООБОРОНИ МАЙДАНУ ВОЛИНІ (067) 11 00 577; (067) 11 00 677; (066) 34 18 053 Адреса: м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх Прес-служба: (063) 977 17 85 E-mail: [email protected] Наш сайт: samooborona.volyn.ua Ми у Facebook: www.facebook.com/samooboronavolyn?fref=ts Ми у ВКонтакте: vk.com/club65716724
ODZER Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 12:31 Автор #91 Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 12:31 Наступна партія сухих борщів в процесі, на днях буде готова., про що я повідомлю окремо.Але зараз збір сухих овочів суттєво зменшився,а бійцям борщі прийшлися до смаку, нам потрібна ваша допомога !Зараз в нас є в наявності свіжа капустя, цибуля та часник.Якщо ви готові взяти та посушити ці овочі, зв"язуйтесь 0508775221, АллаПотрібні такі сушені продукти: - сушена капуста- сушена цибуля- сушена варена квасоля- сушені гриби (УВАГА !!!! ЛИШЕ ШАМПІНЬЙОНИ, лісові гриби не приймаємо !!!!)- сушена зелень. Можна купити в супермаркетах- сушений часник- сушений голандський сир-сушені коріння пастернаку, петрушки, селериТакож треба:- Томатна паста в упаковках 70 г. Потреба 400 -600 пачок на місяць.- пропарений рис-перець духмяний- лавровий лист-паприка сушена - коріандр-лимонна кислотаВажливо!!! Не приносьте недосушені овочі!Не змішуйте різні види овочей По можливості підписуйте продукти та вказуйте дату сушки !!!Якщо ви знайдете цікаві доступні рецепти сухих блюд, кидайте в тему ! Приєднуйтесь до пошуку !Приносьте готові сушені овочі на штаб Самооборони Майдану Волині (м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх). Довідки за телефоном : 050 378 2чотири 99, ПавлоКартка Приватбанку 5168 7423 1665 0658 Отримувач Савчук ПавлоКартка використовується для фінансування сухпайків та сухих борщових заправок, ремнаборівШТАБ САМООБОРОНИ МАЙДАНУ ВОЛИНІ(067) 11 00 577; (067) 11 00 677; (066) 34 18 053Адреса: м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверхПрес-служба: (063) 977 17 85E-mail: [email protected]Наш сайт: samooborona.volyn.uaМи у Facebook: www.facebook.com/samooboronavolyn?fref=tsМи у ВКонтакте: vk.com/club65716724
ODZER Опубліковано 22 Квітня, 2015 в 13:11 Автор #92 Опубліковано 22 Квітня, 2015 в 13:11 Знову наші волонтери підготували 70 упаковок борщу на 12 порцій та 55 упаковок на 6 порцій. Загалом за весь період акції передали бійцям на Схід понад 16 тисяч порцій борщу.
ODZER Опубліковано 7 Травня, 2015 в 10:26 Автор #93 Опубліковано 7 Травня, 2015 в 10:26 Знову приготували 134 упаковки сухого борщу ( 1 упаковка - 12 порцій). Частину вже передали бійцям на Схід. Загалом, за час існування цього проекту ( з 20 грудня 2015 року), ми зібрали і передали бійцям понад 17 тисяч порцій борщу. Якщо ви є власником побутової електросушарки, долучайтесь до проекту ! Потрібні такі сушені продукти: - сушена капуста - сушена цибуля - сушена варена квасоля - сушені гриби (УВАГА !!!! ЛИШЕ ШАМПІНЬЙОНИ, лісові гриби не приймаємо !!!!) - сушена зелень. - сушений часник - сушений голандський сир -сушені коріння пастернаку, петрушки, селери Також треба: - Томатна паста в упаковках 70 г. Потреба 400 -600 пачок на місяць. - пропарений рис -перець духмяний - лавровий лист -паприка сушена - коріандр -лимонна кислота Приносьте готові сушені овочі на штаб Самооборони Майдану Волині (м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх). Довідки за телефоном 0508775221, Алла Картка Приватбанку 5168 7423 1665 0658 Отримувач Савчук Павло Картка використовується для фінансування сухпайків та сухих борщових заправок, ремнаборів ШТАБ САМООБОРОНИ МАЙДАНУ ВОЛИНІ (067) 11 00 577; (067) 11 00 677; (066) 34 18 053 Адреса: м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх Прес-служба: (063) 977 17 85 E-mail: [email protected] Наш сайт: samooborona.volyn.ua Ми у Facebook: www.facebook.com/samooboronavolyn?fref=ts Ми у ВКонтакте: vk.com/club65716724
milana Опубліковано 7 Травня, 2015 в 15:30 #94 Опубліковано 7 Травня, 2015 в 15:30 Якщо ви є власником побутової електросушарки, долучайтесь до проекту !як шкода, що бордівчанки не спішать відгукуватись. Мені завжди здавалось, що борда - це сила, а тут... Прикро((
ODZER Опубліковано 14 Травня, 2015 в 11:09 Автор #95 Опубліковано 14 Травня, 2015 в 11:09 Врешті-решт, за півроку існування проекту вдалось спробувати-протестувати наш сухий борщ,і саме в польових умовах, на сплаві по річці Турія на вихідних. Смак супер, майже не відрізняється від домашнього борщу. Причому, ми не додавали картоплю , а замість тушонки кинули декілька шаточків сала. Для приготування потрібно лише висипати в киплячу воду і поварити 15 хвилин. Отже, хто має електросушарку на кухні, приєднуйтесь до проекту, або долучайте друзів та знайомих!
ODZER Опубліковано 20 Травня, 2015 в 13:19 Автор #96 Опубліковано 20 Травня, 2015 в 13:19 Наші волонтери знову приготували 188 упаковок сухого борщу ( 77 упаковок на 5 літрів та 111 упаковок на 3 літри ). Це майже 1600 порцій борщу. Загалом, за час існування цього проекту ( з грудня 2015 року), ми зібрали і передали бійцям понад 18.5 тисяч порцій борщу. Зараз ми плануємо розпочати виробництво сухого щавлевого борщу. Рецепт нам розробили технологи "Торчин продукт". Для щавлевого борщу підійде як щавель, так і шпинат. Сушиться він швидко, але бажано нарізати та подрібнити перед сушкою. Якщо ви є власником побутової електросушарки, долучайтесь до проекту ! Потрібні такі сушені продукти: - сушений щавель та шпинат ( сушити вже нарізаним) - сушена капуста - сушена цибуля - сушена варена квасоля - сушені гриби (УВАГА !!!! ЛИШЕ ШАМПІНЬЙОНИ, лісові гриби не приймаємо !!!!) - сушена зелень. - сушений часник - сушений голандський сир -сушені коріння пастернаку, петрушки, селери Також треба: - Томатна паста в упаковках 70 г. Потреба 400 -600 пачок на місяць. - пропарений рис -перець духмяний, перець червоний - лавровий лист -паприка сушена - коріандр -лимонна кислота Приносьте готові сушені овочі на штаб Самооборони Майдану Волині (м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх). Довідки за телефоном 0508775221, Алла
ODZER Опубліковано 28 Травня, 2015 в 09:57 Автор #97 Опубліковано 28 Травня, 2015 в 09:57 Знову наша волонтерська міні-фабрика приготувала 230 упаковок сухого борщу , а це 2166 порцій. Загалом , за весь період цього проекту, зібрали та передали бійцям на Схід біля 21 тисячі порцій борщу. Якщо ви є власником побутової електросушарки, долучайтесь до проекту ! Потрібні такі сушені продукти: - сушений щавель та шпинат ( сушити вже нарізаним) - сушена капуста - сушена цибуля - сушена варена квасоля - сушені гриби (УВАГА !!!! ЛИШЕ ШАМПІНЬЙОНИ, лісові гриби не приймаємо !!!!) - сушена зелень. - сушений часник - сушений голандський сир -сушені коріння пастернаку, петрушки, селери Також треба: - Томатна паста в упаковках 70 г. Потреба 400 -600 пачок на місяць. - пропарений рис -перець духмяний, перець червоний - лавровий лист -паприка сушена - коріандр -лимонна кислота Приносьте готові сушені овочі на штаб Самооборони Майдану Волині (м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх). Довідки за телефоном 0508775221, Алла Картка Приватбанку 5168 7423 1665 0658 Отримувач Савчук Павло Картка використовується для фінансування сухпайків та сухих борщових заправок, ремнаборів ШТАБ САМООБОРОНИ МАЙДАНУ ВОЛИНІ (067) 11 00 577; (067) 11 00 677; (066) 34 18 053 Адреса: м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх Прес-служба: (063) 977 17 85 E-mail: [email protected] Наш сайт: www.samooborona.volyn.ua Ми у Facebook: www.facebook.com/samooboronavolyn?fref=ts Ми у ВКонтакте: vk.com/club65716724
ODZER Опубліковано 16 Червня, 2015 в 12:46 Автор #98 Опубліковано 16 Червня, 2015 в 12:46 нашими дорогими активісточками було зібрано 57 штук 5-ти літрових та 65 штук 3-х літрових упаковок сухого борщу. Загалом , за весь період цього проекту, зібрали та передали бійцям на Схід біля 21 тисячі порцій борщу. Якщо ви є власником побутової електросушарки, долучайтесь до проекту ! Потрібні свіжі овочі, зокрема, капуста, часник, квасоля Потрібні такі сушені продукти: - сушена капуста - сушена цибуля - сушена варена квасоля - сушені гриби (УВАГА !!!! ЛИШЕ ШАМПІНЬЙОНИ, лісові гриби не приймаємо !!!!) - сушена зелень. - сушений часник - сушений голандський сир -сушені коріння пастернаку, петрушки, селери Також треба: - Томатна паста в упаковках 70 г. Потреба 400 -600 пачок на місяць. - пропарений рис -перець духмяний, перець червоний - лавровий лист -паприка сушена - коріандр -лимонна кислота Приносьте готові сушені овочі на штаб Самооборони Майдану Волині (м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх). Довідки за телефоном 0508775221, Алла Картка Приватбанку 5168 7423 1665 0658 Отримувач Савчук Павло Картка використовується для фінансування сухпайків та сухих борщових заправок, ремнаборів ШТАБ САМООБОРОНИ МАЙДАНУ ВОЛИНІ (067) 11 00 577; (067) 11 00 677; (066) 34 18 053 Адреса: м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх Прес-служба: (063) 977 17 85 E-mail: [email protected] Наш сайт: www.samooborona.volyn.ua Ми у Facebook: www.facebook.com/samooboronavolyn?fref=ts Ми у ВКонтакте: vk.com/club65716724
odna Опубліковано 24 Червня, 2015 в 11:25 #99 Опубліковано 24 Червня, 2015 в 11:25 Схотілось мені нарешті вже самій покуштувати нашого Волинського борща. Скільки часу з ним возимось, а чула тільки відгуки від солдат, дуже хвалять. Але ж то голодні солдати. Не вірю я, що полуфабрикат може бути справді смачним. Їстивним - так, але не таким смачним, як "домашнє". Для цього взяла двох крепких друзів з собою, поїхали у Закарпаття, залізли, чим вище І далі за рецептом. Майже. У рецепті не говориться про Тур'ї-Реметівське копчене сало і джерельну воду зі струмочка біля галявини на полонині. Кип'ятим воду на вогні, кидаєм картоплю і засипаємо сам Борщ. Можно Борщ трохи раніше за картоплю, якщо любите більш розварений. Доводимо до кипіння, помішуючи. І далі варимо до готовності Коли овочи готові, заправляємо блюдо пастою від одного з наших шановних спонсорів. Поварити трохи ще з заправкою і дати настоятись біля вогню (якщо є сила волі). Готово. Ну, що сказати. Скажу, що я була неправа, або - це не полуфабрикат. Такий борщ я буду й дома їсти залюбки, навіть без сала і сметани. Спакований добре, плотний, не кришиться, можно довго носити в рюкзаку. Місця мало займає, та й вага - не остання характеристика для тих, хто мусить носити з собою все свое довго і далеко. Так от я до чого, - допомогаємо і далі збирати таки смачні і корисні борщи нашим солдатам, щоб вони були нам здорові. _____________________________________________________ ШТАБ САМООБОРОНИ МАЙДАНУ ВОЛИНІ (067) 11 00 577; (067) 11 00 677; (066) 34 18 053 Адреса: м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх Прес-служба: (063) 977 17 85 E-mail: [email protected] Наш сайт: samooborona.volyn.ua Ми у Facebook: www.facebook.com/samooboronavolyn?fref=ts Ми у ВКонтакте: vk.com/club65716724
ODZER Опубліковано 24 Червня, 2015 в 13:06 Автор #100 Опубліковано 24 Червня, 2015 в 13:06 Нагадаю:потрібні свіжі овочі, зокрема, капуста, часник, квасоля.Зараз пора збору зеленого горошку. Ми хочемо теж додавати його в борщі. Для цього горошок треба пробланширувати ( прокип`ятити 3-5 хв), а далі в сушаркуПотрібні такі сушені продукти:- сушена капуста- сушена цибуля- сушена варена квасоля- сушені гриби (УВАГА !!!! ЛИШЕ ШАМПІНЬЙОНИ, лісові гриби не приймаємо !!!!)- сушена зелень.- сушений часник- сушений голандський сир-сушені коріння пастернаку, петрушки, селериТакож треба:- Томатна паста в упаковках 70 г. Потреба 400 -600 пачок на місяць.- пропарений рис-перець духмяний, перець червоний- лавровий лист-паприка сушена- коріандр-лимонна кислотаПриносьте готові сушені овочі на штаб Самооборони Майдану Волині (м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх).Довідки за телефоном 0508775221, АллаКартка Приватбанку 5168 7423 1665 0658 Отримувач Савчук ПавлоКартка використовується для фінансування сухпайків та сухих борщових заправок, ремнаборівШТАБ САМООБОРОНИ МАЙДАНУ ВОЛИНІ(067) 11 00 577; (067) 11 00 677; (066) 34 18 053Адреса: м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверхПрес-служба: (063) 977 17 85E-mail: [email protected]Наш сайт: www.samooborona.volyn.uaМи у Facebook: www.facebook.com/samooboronavolyn?fref=tsМи у ВКонтакте: vk.com/club65716724
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.