Перейти до змісту

Проблема з жорстким диском на ноуті

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є ось така проблема. В основному зависання ноута при відкриванніі програм і т.д. Які є поради.

це ше і невелика проблема, вікторія тобі в руки і з під доса ремап

ти глянь як я обітаю на свому ноуті,

post-6664-0-54753600-1417343680_thumb.jp

і це вже десь порядка більше чотирьох місяців насиченої роботи

на новий рік таки думаю порадувати ноут чимось терабайтним

все таки міняй hdd, бо в один прекрасний момент буде крах всього цінного на вінті

Опубліковано

ноут товариша, але чому так сталося?

факторів багато, наприклад різні удари при транспортуванні, місяць в созвєздїї рака, мігнітні бурі і тд :)

всяке може бутти, тут причину вже неварто шукати краще підбирати нового кандидата на заміну,

особисто в мене така агонія сталась після того як ноут 2 рази падав підчас роботи, потім нафізичив і спалив мульта, совався з вінтом як з флешкою необережно клав і тд, от і почались "беди"

в суммі маємо те що на скріні

і невеличка порада: купий SSD, а бо гібрида, отримаєш на додачу ще і приріст в швидкодії і тд

Опубліковано

Відповідь проста - бо використовувалося. Якби ноут не вмикався -такого б не сталося. Сучасні ноутбучні вінти 320Гб і більше люблять виходити з ладу. Особливо це стосується WD Caviar Blue, які налаштовані на паркування голівок через 4 сек неактивності. Якраз на гарантійні 2-3 роки вистачає, а потім сиплються

Опубліковано

ніякими ремапами не грайся, це як помираючому - подорожник прикладати.

зливай дані, якщо є щось важливе, і далі юзати тіко в ролі великої діскети.

а причин може бути вагон: стукнули ноут, скачки напруги, виробничий брак, тощо.

Опубліковано

Усім дякую за поради. Тепер порадьте новий жорсткий диск. Зараз стоїть цей http://hard.rozetka.com.ua/seagate_st500lt012/p230086/.

Дивлюся на кришку, що закриває вінт, а у неї навіть немає прорізів для охолодження. Знаю, що товариш любить у ігри погратися. Можливо перегрів зробить таку ж справу і з новим вінтом?

Опубліковано

Вінти не вентилюються практично в жодному ноуті.

А купляє нехай 120-128 SSD, буде веселіше лабати в ігри, вцілому підніменться швидкодія.

Опубліковано

теж маю проблему з вінтом бачиться з кармана 100гіг де стойіть система остальне 220 гіг гружит грузить . Вікторіїя його не бачить може хтос стикався з такою проблемою

Опубліковано

Ціна/Якість 500 гектарів швидкість 5400 http://hard.rozetka.com.ua/western_digital__blue_500gb_5400rpm_8mb_wd5000lpvx_2_5_sata3/p284354/ Хотя я б радив доплатити та взяти ССД, ноут стане набагато швидше працювати!!!!

Опубліковано

SSD рахуй той самий 2.5" вінт, твій ноут його спокійно переварить. Kingston чи Silicon Power цілком пристойні на свої грошикі

Опубліковано

мав колись такі приколи з вінтом, а сталося це коли грав в кантру, і з нервів лупнув по корпусу ноута, почав лагати комп, вінда не загружалась ніяка крім лінукса,вирішив перевірити хард, найшло дуже багато битих секторів, вилікувава це за допомогою VICTORIA після того вінт ще 2 роки працював на ура потім знов начав сипатись

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...