Перейти до змісту

Луцькі серваки

MikasA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я багато чув про візорський сервак для кс(тіпа класний,лагів немає,чітери зовсім не лізуть)!ЦЕ правда?

А хто на яких серверах крає у кс? :D Підскажіть будь ласка! :friday:

Опубліковано
зайдіть на їх форум і почитайте

Був на їхньому форумі там самий популярні топікі Коли будем грати?ЯК підєднатися до сервера?

І так про сервак я нічого і непоняв тому і ПИТАЮ :smile3:

Опубліковано

ДА!Привет fantazy питаю бо друг один разказував шо класний сервак!Тіпа шо всі профі іграють,я сам там ніколи не був!тепер і не буду!Якіє класні сервера для кс де багато народу?

Опубліковано

дивлячись якій інтернет... чи фотаком чи укртелеком..

а так то -- сервера хотпоінта... ну і вбіоса...

я граю тільки на луцькому (бо трафік внутрішній рахується і пінг норм) і на ДМах.

213.169.70.13:27015 - ДМ хотпоінта

77.90.192.246:27015 - ДМ вбіоса

88.81.228.204:27015 - PCW DM

Опубліковано

в мене інет фотокомовський!Хотпоінт класний сервак?(перший раз чую! :smile3: )І чого останнім часом пінг в мене був 30-40 став 50-60!БАЧИВ геймера зпінгом 1000!

Опубліковано

КОМУ в скіке виходить іграти у кс на серваку!Давайтє сьогодні зберемося і класно пограємо!!12х12 :smile3:

Опубліковано
напишіть адрес арени

в смислі IP

зачем тебе ИП?, вот тебе адреса дали, прописываешь их так же как и ИП и играешь)

Опубліковано
напишіть адрес арени

в смислі IP

195.140.177.241:27015 VBIOS.com CS # 3 (Arena)

195.140.177.242:27015 VBIOS.com CS # 4 (Arena #2)

Опубліковано

Луцький сервер вбіоса чомусь приваблює все менше гравців!колись пам'ятаю гради11х10,а зараз мах 9х10!можливо це через наш супер порядок на серваку!Бо не один я це заміти! :o Вкого які думки?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ребятки, вопрос, я новичек. У меня ADSL фотокома. Могу я поиграть на нашем сервере (дайте его IP)?

Опубліковано
Ребятки, вопрос, я новичек. У меня ADSL фотокома. Могу я поиграть на нашем сервере (дайте его IP)?

Та по-ідеї зможеш, спробуй

193.109.80.246

193.109.80.246:27018

Опубліковано
Луцький сервер вбіоса чомусь приваблює все менше гравців!колись пам'ятаю гради11х10,а зараз мах 9х10!можливо це через наш супер порядок на серваку!Бо не один я це заміти! :o Вкого які думки?

Старікі в основній своїй масі розбрелись по нету через пару місяців після приходу вбіоса "початку лагів" і бєзпрєдєла з банами коли 50% людей банились на угад без юзання чітів.

Лишились в основній масі лише ті хто шкодує трафік і новачки яким нема з чим порівнювати.

Судячи по тому онлайну що ти написав новачків зараз побішало і тобі нема на що ще жалітись, ібо раніше після описаних више подій часто в онлайні було по 3х3 або взагалі пусто.

Якщо онлайн знову падає, то це або через ріст образованості населеня (зашли на інші серви і порівняли) або через те що відбили бажання грать ІМХО

Опубліковано

Мені останім часом починає трошкі подобатись візоровський серв, завдякі раніелю і проведеній їм роботі. Не мало хороших відгуків чув, да і сам раза 2 бігав там, нічого особливого але античіт дає своє.

Да є ще багато мінусів, головним з яких мона важати його "тепличність" але сервак порівняно з тим що було раніше прогресує, на відміну від вбіосовського який заступорився в анабіозі і ніхто не реагує на скарги.

PS Написане мною вище про серв вбіоса дійсне для приблизно піврічної давнини ібо після того я ні разу туда вже не заходив але по відгукам так нічого і не змінилось там.

Опубліковано

Адмін, адміном. А от пінгі вищі ніж на київ да ще й не стабільні а гуляючі +-300 от це вже зло від якого спасу нема.

Опубліковано

Та не завжди хаос,даже без адміна БУВАЄ,що нормально граєм,а якщо чітер то всі починають гнати з нього і виключає чіт.А пінг дійсно не стабільний є гравці в яких 60-40,а є в яких від 120-300.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...