Перейти до змісту

Как вы слушаете музыку?

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
ЖЕСТЯЧёК, ухудшить слух не боишься то?

Високі чатоти я прибираю(після 14 KHz). Якраз вони портять в основному слух.

В мене батько тож захоплювався аудіо апаратурою. Так шо я можна сказати на цьому виріс. Я вже привик до такого режиму...Вже 18 р. слух - ше нормальний.

низкие частоты при больших мощностях крушат вещи, неужели думаешь что если мощность меньше то все обойдется. Вода камень точит.

Сам около недели ходил с этими капельками в наушниках, реально слух тогда хуже был, голова частенько болела.

Не замечали что если долго слушать музыку через капельки, то когда снимаешь их, то разговариваешь на повышенных тонах?

Опубліковано
низкие частоты при больших мощностях крушат вещи, неужели думаешь что если мощность меньше то все обойдется. Вода камень точит.

Сам около недели ходил с этими капельками в наушниках, реально слух тогда хуже был, голова частенько болела.

Не замечали что если долго слушать музыку через капельки, то когда снимаешь их, то разговариваешь на повышенных тонах?

На рахунок низьких згідний з тобою вони теж портять але в меншій мірі..

Взагалі я слухаю багато але не голосно десь 50-60% макс. звуку

Якби я слухав стільки і при макс. звуку я б вже давно був глухим. Я за цим слідкую.

Опубліковано
Всі говорять що музика в наушніках, Слух поганий. Це правда???

http://www.stereohead.ru/index.php?name=Pa...page&pid=29

Думаю тут найдуться відповіді на всі твоі запитання

Тоді виходить так що музику в наушніках слухати не мона(((

Опубліковано

Дома слухаю через Creative Inspire 6060 (правда сателіти перетворились у 2 пари 10 ватних маяковських) і звукаву Live 5.1, sony Ericson затичкі памімо дома.

Опубліковано

Слухаю музику кілька годин на день, приблизно 3. Особливо, коли працюю за комп'ютером або роблю домашні завдання(батьки ніяк не можуть зрозуміти, але так мені вдається краще зосередитись ;) ). Люблю слухати музику в навушниках, хоча в самих навушниках не розбираюсь, просто користуюсь тими, що були в комплекті з медіа-плеєром і мені цього достатньо.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...