Перейти до змісту

Відновлення відео з відеорегістратора

kozakxlopak

Рекомендовані повідомлення

Шукаю майстра, що зможе відновити відео з відеорегістратора LUX-K6404V

Ситуація наступна: Відеорегістратор працював нормально, по недосвідченності було вирішено витягнути з нього відео. Зняли вінт з регістратора і підключили до ПК з він7. Вінда не побачила, зайшли в Управління-Управління дисками, там його відображало, при кліканні на ньому з'явилось вікно про створення якоїсь там системи з 2 варіантами. (Журнал з під утиліти каже, Очистить даные - mnt/idea0 що )Вінт не форматувався. Після цього вінт було встановлено до відеорегістратора. Більше відео він на ньому не бачить.

Відео фактично є, однак регістратор не бачить його.

Тел 093 894 51 шість один Саша

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якесь "Рстудіо" на нього натравити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якесь "Рстудіо" на нього натравити

буквально щойно вичитав "забыл добавить:

про инициализации диска в винде, кроме затирания первоко сектора, он затирает еще част секторов для служебных нужд." і коли вінт повертається в регістратор останній перезаписує початок, тому регістратор не знає звідки підтягувати відео. Посилання на подібні теми: посилання1 посилання2 посилання3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну в залежності від файлової системи "рстудіо" може просто подіставати файли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну в залежності від файлової системи "рстудіо" може просто подіставати файли

хочеться вірити, що регістратор писав з кожної камери в окремий файл, але з того, що я почитав, пишуть регістратори одним потоком, створюючи певну карту , тому навіть якщо там цілі файли, вони йтимуть одним потоком. Скачав лінукс дистрибутив Parted Magic буду пробувати дивитись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поюзати би TestDisk із Hirens Boot CD відновити минулу структуру(до ініціалізації і форматування на Управлінні дисків)а тоді назад в DVR(чесно кажучи з форматом відео ще не розібрався але достеменно бачив на QIHAN китайському ВР створення кількох розділів на тому вінтові(ФС не памятаю. скоріш за все Лінукс-подібна бо я ставив 7ку на такий вінт і писало в установці вінди що невідома Фс )..

..Там все записано потоком а не файликами по типу avi, тому щоб витягнути конкретний часовий проміжок потрібно користуватись функціями ВР)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не партесь, ніякі з цих програм не відновлять вінт з відеореєстратора після ініціалізації на компі

там своя хітрожопа файлова система відома лише китайцям і тим хто у тому петрає

є утиліти від розробників спеціальні що можуть то зробити для криміналістики типу

я одну нарив, правда то давно було і відкрила вона не все

посєму зкористався стандартною палочкою-виручалочкою при важких випадках з вінтами :) на борді числиться як Asmix

інфу підняли, правда вона троха специфічно потім відтворюється, але все що тра глянути - побачите

рекомендую якщо хочете щоб не завалили вам те що є якісь "спєци"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 за R-studio

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 за R-studio

допомогло?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А може хтось стикався з фірмами які займаються даним видом робіт, чи може хто порекомендує перевірену фірму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відповів в ПП, Людина професійно займається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відповів в ПП, Людина професійно займається.

Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Sirgo! Велике дякую. Чоловік реально допоміг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sirgo! Велике дякую. Чоловік реально допоміг.

Та на здоров"я.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...