Перейти до змісту

шукаю роботу!(терміново)

Рашпіль

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

шукаю роботу \на постійній основі!:::дуже хочу на сто!!,або в гараж в якому роблять машини!!!(мені 20років, раніше робив скутера ,мотоцикли,стройка,та в "компдрайві"складав компютери з комплектуючих!!! трохі шару в автосфері, те що не вмію, научите підучете!!!( може комусь треба такій робочий!)буду дуже вдячний за будь яку інформацію!!!

Опубліковано

в гаражному кооперативі по вул.К.Карого (навпроти сафрона) бачив об"яву про пошук майстра.

відразу при вході праворуч на стіні подивись, можливо ще не знайшли.

Опубліковано

нам тре підсобник на бетон до речі.. з 9 до 17.. 100 в день без напряга (тобто без особливих зусиль).. в день прийома/заливки бетону 150 в день

пп якщо цікаво

• 3 тижня потому...
Опубліковано

чувак я тебе не розумію який сенс іти в новолінію дворніком, якщо простої роботи в луцьку куча на 3000 знайти хлопцеві не проблема. біржа зайнятості, контори різні. знайомі, рекламні стовби, газети, афіша, чи може просто у тебе лениві мозгі???

Опубліковано

чувак я тебе не розумію який сенс іти в новолінію дворніком, якщо простої роботи в луцьку куча на 3000 знайти хлопцеві не проблема. біржа зайнятості, контори різні. знайомі, рекламні стовби, газети, афіша, чи може просто у тебе лениві мозгі???

щось конкретніше на 3штукі запропонуй!!!!!буду безмежно вдячний!!!!!!!))))могорич з першої зарплати поставлю ))))ггг)))
Опубліковано

знайомий гружчиком працює,недавно влаштувався 3 штуки получає, чере день працює, недовго шукав.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...