Перейти до змісту

Яку машину вибрати?

mamamasha

Рекомендовані повідомлення

Глянь в сторону BMW в кузові e36 (випускались до 1998 року) тільки треба пошукати по свіжіше.

і це Ваша порада? купити старе відро за ціною фієсти 2006 року? к36 купувати потрібно до 5 ))

Ну тож Беха

Як на мене то стара Беха краща нового шерпотреба, де жахливий твердий пластик і бляха яка пальцями гнеться

В друга їздив на Аутлендері 2.0 дизель, то ви мене вибачта но то не машина. На швидкості 110 в салоні вуха закладає. За два роки обшивки дверей подерті і розтарахкані

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 84
  • Створено
  • Остання відповідь

Глянь в сторону BMW в кузові e36 (випускались до 1998 року) тільки треба пошукати по свіжіше.

і це Ваша порада? купити старе відро за ціною фієсти 2006 року? к36 купувати потрібно до 5 ))

Ну тож Беха

Як на мене то стара Беха краща нового шерпотреба, де жахливий твердий пластик і бляха яка пальцями гнеться

В друга їздив на Аутлендері 2.0 дизель, то ви мене вибачте, але шумоїзоляція просто жах. На швидкості 110 в салоні вуха закладає. За два роки обшивки дверей подерті і розтарахкані

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я проти Бех нічого поганого не маю, авто цієї марки мені дуже подобаються. Є в них свої нюанси, як і у всіх авто.

Я в певній мірі Вас підтримую, тому що також стараюсь користуватися якіснішим, але старішим авто.

Але повірте іноді краще їхати на новому шерпотребі, ніж сидіти постійно на сто чи в гаражі під авто вкидаючи постійно бабло і думати який же тут м'який пластик. :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зате "старе відро" E36 виглядає і їде куди цікавіше, ніж свіжа Fiesta. До того ж скоро випаде сніжок і на BMW можна буде боком поїздити :_06:. Тут просто все залежить від того, що ТС хоче отримати від авто.

P.S. E36 до 5-ти - це будуть дрова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зате "старе відро" E36 виглядає і їде куди цікавіше, ніж свіжа Fiesta

І жре більше пального, і смокче більше грошей, і потягне більше часу на ремонт\догляд. :)

Це для фанатів, або фор фан, якщо не основна тачка...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зате "старе відро" E36 виглядає і їде куди цікавіше, ніж свіжа Fiesta. До того ж скоро випаде сніжок і на BMW можна буде боком поїздити :_06:. Тут просто все залежить від того, що ТС хоче отримати від авто.

P.S. E36 до 5-ти - це будуть дрова.

боком і на іж 412 їхати можна. і на передньому приводі - але вміти треба )

а більше 5к таке авто і не вартує (хіба 1998 рік, з оригінальним до 150к, шкіра і тд.. з живим і ням-ням 2.5 - тоді так.) але таких на теренах України на пальцях порахувати і не на продаж вони... так що - хлам він і в африці хлам.

а економна (навіть та ж фієста) 2006-2008 року за 7к+- є одним із найкращих варіантів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

боком і на іж 412 їхати можна. і на передньому приводі - але вміти треба )

Ага, 412-ий боком буде їхати, але тільки до першого стовпа. Про дріфт на передньому приводі я вже взагалі мовчу.

а більше 5к таке авто і не вартує (хіба 1998 рік, з оригінальним до 150к, шкіра і тд.. з живим і ням-ням 2.5 - тоді так.) але таких на теренах України на пальцях порахувати і не на продаж вони... так що - хлам він і в африці хлам.

Хороша Е36 якраз таки вартує своїх грошей. Можете подивитися на e36-клубі. Там деколи вистрелюють цікаві варіанти. Наприклад, півроку назад живу купеху IS-ку продавали за 7500 з оригінальним М-обвісом і класним Рекаро-салоном. Та й в BMW головне не пробіг чи рік випуску, а стан.

а економна (навіть та ж фієста) 2006-2008 року за 7к+- є одним із найкращих варіантів.

Якщо авто береться в якості звичайного поповоза, то так згідний, тут основний акцент треба робити на економності / ломучості / вартості запчастин. А так за 7к+ можна все й в сторону Ланоса чи Пріори дивитися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А так за 7к+ можна все й в сторону Ланоса чи Пріори дивитися.

на цій фразі і припинимо полеміку :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так про Фіат Добло на газу хтось щось напише?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще цікаво, чи стикався хтось з Opel Combo CNG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так про Фіат Добло на газу хтось щось напише?

а що саме писати? їде рівно, якщо обслуговувати, щей довго.

тут

я б ще грянув в сторону Ford Transit Connect, машина трудяга, якби ти її не убивав всерівно їде, проста як двері, особливо прості дізєлякі без прибамбасів

хоч одна нормальна порада.

от тільки він жосткуватий, на любителя )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я он вже давно хочу Citroen Berlingo, він же Peugeuot Partner, він же Nissan Kubistar

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я он вже давно хочу Citroen Berlingo, він же Peugeuot Partner, він же Nissan Kubistar

Nissan Kubistar це Renault Kangoo )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Йомайо ви шо))) не беріть гріх на душу, таке радивши людині ))))

Я ж не зазиваю їх купувати, а просто глянути. Якщо людині плювати на комфорт, вигляд, їздові характеристики, то Ланос чи Пріора буде не найгіршим варіантом. Особисто я раджу зупинитися на BMW E36 чи Mazda 323F BA. Бо всі перечислені в першому пості автівки - це ті самі Ланоси, тільки на європейський чи японський манер. Якби автор теми написав, яке призначення буде в авто, то тоді б і коло кандидатів звузилося.

я б ще грянув в сторону Ford Transit Connect, машина трудяга

Це при умові, якщо автору теми потрібна машина трудяга. В противному разі - це просто сарай на колесах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Йомайо ви шо))) не беріть гріх на душу, таке радивши людині ))))

Я ж не кажу їх купувати, а просто глянути. Якщо людині плювати на комфорт, вигляд, їздові характеристики, то Ланос чи Пріора буде не найгіршим варіантом. Особисто я раджу зупинитися на BMW E36 чи Mazda 323F BA. Бо всі перечислені в першому пості автівки - це ті самі Ланоси, тільки на європейський чи японський манер. Якби автор теми написав, яке призначення буде в авто, то тоді б і коло кандидатів звузилося.

добре що у Ваших руках нема влади, і голос ні на що не впливає...нарадили б...facepalm.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

добре що у Ваших руках нема влади, і голос ні на що не впливає...нарадили б...

Ще раз повторюю - все залежить від цільового призначення. Якщо купуєш машинку для фана, то оті моделі, які ви радите теж викликають таку реакцію :0157: .

Просто нема абсолютно хороших чи поганих машин. Є одні кращі в дечому, а одні гірші. По-моєму, ви маєте справу з авто і повинні це розуміти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я мав комбо, бензинового. Мотор впринципі тойже. Дістав, бо ломучий.

Я за год поменял комплект ГРМ, задние амортизаторы, какие-то сайленты за 100 грн лемфердер, подушку двигателя, трос ручника, 1 газовую форсунку еще мождет что-то не критичное, не помню. (с)

2105308.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я мав комбо, бензинового. Мотор впринципі тойже. Дістав, бо ломучий.

Я за год поменял комплект ГРМ, задние амортизаторы, какие-то сайленты за 100 грн лемфердер, подушку двигателя, трос ручника, 1 газовую форсунку еще мождет что-то не критичное, не помню. (с)

2105308.gif

смисл в бензиновому комбо, коли є 1.7cdti. 101 к.с

в мене їх було достатньо, не великими пробігами звісно, але були) скзати про ламучість не можу, але вцілому хороший бурчик isuzu.

про розхід: по місту більше 5ти бувало рідко, траса при 90-105км/год взагалі порадувала, на хорошій дорозі із одним пасажиром в авто груз. варіанті 3.6 літри. казав бортовий і при заправці до повного теж так вийшло) але це мабуть відер у дупу дмухав)) всередньому траса при таких розкладах біля 4-ьох.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Deemon питав про CNG, який смисл говорити про дизель?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Deemon питав про CNG, який смисл говорити про дизель?

смисл в тому, що в cng смислу нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

смисл в тому, що в cng смислу нема

розжуй, бо мені в танку неясно - чого зараз багато хто їздить на газу, а ти кажеш що нема сенсу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

смисл в тому, що в cng смислу нема

розжуй, бо мені в танку неясно - чого зараз багато хто їздить на газу, а ти кажеш що нема сенсу.

ще один..

нема смислу в такому комбо! тому що є менш геморніший із хорошим, надійним двигуном - 1.7cdti. а розхід той же. по грошам буде, можливо, трішки дорожче. трішки, це не 50 грн на 100 км, а менше.

а взагалі!, окремо, інші авто, не комбо, ті які не мають в лінійці такого роду і вибору двигунів - мають сенс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Что бы кто ни говорил, мне всегда нравились японцы. Достаточно проехаться на том же Лансер Х http://www.mitsubishi-adis.com/model/lancer-x/ И все сразу станет понятно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лансер х? це той в якого підвіска із комфортністю гужової повозки?

ах точно! і він якраз вписується в бюджет обговорюваних тут авто :0161:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...