Перейти до змісту

Питання по супутниковому ТБ

Zalepok44

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго вечора, шановні Бордівчани. Потрібна порада.

Є супутник і 1 ресівер на 3 головки (сіріус, амос, хот-бірд). Потрібно під'єднати ще один ресівер (до іншого тв). Немає можливості тянути новий кабель (старий зашитий в стінах).

Чи можливо поставити поряд ще одну тарілку з 1 головкою на 36 градусів на той самий кабель, щоб його потім в запустити через сплітер (чи як той роздільовач називається) на інший тюнер?

чув де про бі полярні головки, чи можливо замінити одну з тих 3х на бі полярну, і так само на той самий кабель поставити 2й тюнер.

Опубліковано

что там конкретней) нужно отдельный провод на тазик, если должен стоять отдельный тюнер в другой комнате. если на тот же тюнер - можна к тому же на 4 порт прикрутить 36 градус. :)

Опубліковано

Zalepok44, не доцільно прикручувати 36е на 4 пот оскільки DiseqC це як однопозиційний вимикач на 4 положення. Тюнер шле команду(згідно виставлених внутрішніх налаштувань тюнера) на DiseqC. В команді закодовано номер порта - 1,2,3,4 в даному випадку. Далі після переключення друга команда йде на конвертер, який вже згідно коду налаштовується на вибрану частоту каналу.

Якшо два тюнера буде підключено до одного дроту - DiseqC буде переключатись в те положення, яке йому прийде на вхід.

Тобто, при двох ресаках на одному дроті, якшо ви будете дивитись 1+1 на першому телику , а хтось захоче НТВ на другому телику і клікне на пульті, то 1+1 на 1ТВ пропаде, натомість з'явиться НТВ на 2ТВ. І навпаки.

Хто перший клацне на пульті кнопку - "того й тапки").

PS - а про таке нечув =>

чув де про бі полярні головки, чи можливо замінити одну з тих 3х на бі полярну, і так само на той самий кабель поставити 2й тюнер.

boardapng_5467830_14450367.png

Опубліковано

а чому не можна взяти twin конвертер на 36 градус, один провід кинути на diseqC від якого йде старий кабель на перший тюнер, і тоді кинути окремо другий кабель напряму до другого тюнера?

Опубліковано

а чому не можна взяти twin конвертер на 36 градус, один провід кинути на diseqC від якого йде старий кабель на перший тюнер, і тоді кинути окремо другий кабель напряму до другого тюнера?

вы как и я невнимательно прочитали проблему тс-а)

вы как и я невнимательно прочитали проблему тс-а)

Опубліковано

никак

Ніколи не кажіть ніколи.Є,звичайно така технологія.Але вам її ніхто робити не буде ,точно знаю.Але для інформаціїї можите прочитати http://www.greenteleprom.com/index.php?option=com_content&task=view&id=55&Itemid=36
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

в мене працює 2 тюнера по послідовнй схемі практично ми дивимось канали з амоса , у Вашому випадку для роботи на 2 супутниковому ресивері необхідно підключити 36 градус окремим кабелем так як говорив charlie

• 2 тижня потому...
Опубліковано

в мене одне питання виникло, хтось налаштовував в Луцьку 28.2°E ? 90 см вистачає для впевненого сигналу на 28,2 в фокусі? І як варіант 36 і 28,2 на одній тарілці 90 см?

Опубліковано

в мене одне питання виникло, хтось налаштовував в Луцьку 28.2°E ? 90 см вистачає для впевненого сигналу на 28,2 в фокусі? І як варіант 36 і 28,2 на одній тарілці 90 см?

http://board.lutsk.u...ivitsja-sky-uk/

Опубліковано

на 1.20 дивлюсь 28.2 градус

Опубліковано

на 1.20 дивлюсь 28.2 градус

скоріш за все ви там дивитись sky, тому в мене ще одне питання, на sky uk на каналах з фільмами англійські субтитри на більшості фільмів присутні?

• 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...