Перейти до змісту

Boom Beach


pokemon

Рекомендовані повідомлення

Boom Beach

13cdb831dfa0.pngb10068c652c7.png45698f34fd3d.png089c589dccdd.png88117b0fbaee.png1938ceadd364.png

iweb-hk-supercell-boom-beach-01.jpg

Boom Beach - це нова військово-стратегічна гра від компанії SuperCell (для ios та android). Всі події в грі відбуваються десь далеко на тропічних островах. Основними дійовими особами виступають піхотинці (кулеметники, ракетники та ін.), Переправляються з острівця на острівець на транспортних кораблях. Основна мета гравця - знищувати ворожі війська, розкидані на клаптиках землі по океану, покращувати власну базу, підпорядковувати собі ворогів.

Атаки відбуваються, як за допомогою висадки піхотинців, так і за допомогою кораблів, які можуть не тільки вести обстріл по ворогах з важкого озброєння, а й відновлювати своїм військам здоров'я, давати солдатам накази і т.д.

Чимале значення відведено і на захист власної території. Гравець повинен вміло розміщувати на ній оборонні споруди і свої основні будівлі, щоб противнику було дуже складно добратися до них.

В Boom Beach дуже добре продумана система покращення власної бази. Абсолютно всі будівлі на ній, як, наприклад, пилорами, бараки, шахти та інші споруди можна покращувати. Своє військо необхідно тренувати, посилюючи їх бойові навички, роблячи сильнішими ... Всі ці операції проводяться за внутрішньоігрову валюту - золото, камінь і дерево. Останні два ресурси використовуються тільки для розвитку будівель. Золото необхідно для найму солдатів.

Особливий вид ресурсів - алмази - можна добути, виконуючи особливі завдання або купуючи за реальні гроші. Вони не додають привілеїв гравцеві і не роблять його війська непереможними (що дуже справедливо, варто зауважити), а тільки лише прискорюють процес будівництва, тренування юнітів, за них також можна купувати будь-які інші ресурси.

Тема створюється для обговорення цієї чудової гри!

Скачати:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

без доната грати можна, але за пару тижнів, процес переростає у затяжне занудтсво.

прокочавшись до 30 лвл - вже виносять власний острів, як добрий день, а сервак підбирає зазвичай сильніших супротивників, знову таки, щоб гравці витрачали живі гроші на діамантики, без яких прогрес падає до рівня швидкості росту волосся на голові...

якось так :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Граю пів року і так скажу - можна і не закидати гроші, а мати трішки терплячки!

Ресурсів і без грошей вистачить ще на охох, щоб прокачувати будівлі, воїнів, мортари і тд і тп. - просто треба все з розумом робити:) - не спорю, за 50-тим лвлом без грошей мабуть буде нікак, але до 50-го треба кочатись не меньше року!

Сам вже за 40-им лвлом і покидати не збираюсь, цікава така стратегія зі своєю ізюминкою (до речі перша моя онлайн-ігруля такого типу, та і напевно взагалі перша в житті стратегія), на голову вище всіляких кестл клешів (де ті затяті гравці, які не могли жити без тих клешів?)))

вже виносять власний острів, як добрий день

так блін така задумка, щоб не розслаблявся - будуть виносити і 10-го і 60-го! (подивись на ютюбі як 60-го лвл - лідер по світу був - виносять за 10 сек)

Якось так - гра взагалі супер, а з новим обновленням - так взагалі вдихнули нове життя!

P.S.: до речі, хто в темі - того запрошую в свою групіровку "Волинь" - ще є 4 вільних місця:)

f5abc5f9d5f2.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...