Перейти до змісту

Прямий міський номер на ваш мобільний

Gabriel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто знає більше інфорамції ніж та, яка розміщена на біг-бордах про прямий міський номер на мобільний телефон?

Умови, тарифи, послуги і т.д.

поділіться інфою, пліз.

Опубліковано

Вот візьми почитай про Київ...

думаю в нас те саме.

http://siriuscdma.com.ua/?m=193

головне:

- Низкие расценки на звонки по городу (от 0,3 коп./мин.)

- Низкие расценки на звонки в сети мобильных операторов (от 0,75 грн./мин.)

ну і там дається окремий телефон.. з номером міським... :D

Опубліковано
головне:

- Низкие расценки на звонки по городу (от 0,3 коп./мин.)

- Низкие расценки на звонки в сети мобильных операторов (от 0,75 коп./мин.)

Ти нічого не сплутав??? 0,75 коп ???? це навіть не копійка ... може 0.75 грн???

Опубліковано

Виправив.

Так на сайті було написано, я і копірнув. :)

Я так зрозумів, що в нас такі тарифи:

- на дом. номери -- 1 коп/хв.

- на моб. -- 75 коп/коп.

Опубліковано

Та кльова штука! Якщо нерахувати: ДУЖЕ мала сеть звязку, погана якість відповідно, на околицях міста кажуть нетяне( за містом некажу взагалі)... Впринципі нормально!

Опубліковано

я, конечно, луцких биг-бордов не наблюдаю, но с топикстарта с трудом уразумляю про что речь идет. про прямой номер на мобильный или про CDMA?

если CDMA - то покрытие в Луцке, естесственно маленькое. туда только пришла услуга.

но это очередной "плевок" в сторону проводной связи. обычный городской номер но на мобильную трубу :)

Опубліковано
Та кльова штука! Якщо нерахувати: ДУЖЕ мала сеть звязку, погана якість відповідно, на околицях міста кажуть нетяне( за містом некажу взагалі)... Впринципі нормально!

Я користуюся послугами CDMA, якість нормальна і на околицях міста тяне чудово!

tо Sp_RoNdo ти користуєшся послугами CDMA? Чи написав аби написати.

Опубліковано
tо Sp_RoNdo ти користуєшся послугами CDMA? Чи написав аби написати

Я написав, що говорить народ) Сам не користуюся :)

Опубліковано

2 kvit Назви мені переваги CDMA на даний момент в Луцьку, я бачу лише одну це прямий луцький номер і все, а все остальне, включаючи тарифи і покриття одні мінуси. :)

Опубліковано

Я користуюся CDMA, тільки за те, що це прямий міський номер, який завжди зі мною. Для мене це дуже вигідно.

P.S. Хто тобі сказав, що в м.Луцьку пагане покриття?

А переконувати я нікого не збираюся. Кожен вирішує сам, які в кого плюси чи мінуси.

Опубліковано

В тому то і справа, якщо виникне потреба у прямому міському номері то краще підключитись до УТЕЛа в якого є наприклад національний роумінг в мережі БІЛАЙНа, а обмежуватись покриттям і тарифами які присутні на даний момент у CDMA-Україна, не думаю що це зацікавить багатьох людей. Просто вони чуть чуть троха раніше з"явились за УТЕЛ в нашому місті ;)

Опубліковано

Міський номер можна зробити щоб і по всій Україні буз з тобою.... Та і не тільки... І це буде навіть безкоштовно! І без всякого СДМА, купуєш от таку штуку :

http://www.sparing-vist.ua/category.php?cat_id=241

і всі питання вирішені!

Опубліковано

А дзвінки з стаціонарного телефону на номери CDMA як тарифікуються, як на мобільний чи як на міський?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...