Перейти до змісту

Продам 2-кімнатну новобудову Там-Там Здана! Автономне опалення!

yarik1

Рекомендовані повідомлення

Продам 2-х кімнатну квартиру в зданій новобудові 9 поверх 10 поверхового монолітного будинку(10 поверх житловий). Будинок зданий. 69 кв.м. р-н Там-Таму вул. О.Гончара. В квартирі 2 балкони(на кухні та в спальні), один балкон засклений, в великій кімнаті - панорамні вікна.

Проект на встановлення індивідуального опалення!!!

Найкраща інфраструктура в місті: магазини з одягом, кафе, ресторани, кінтотеатри, боулінг, продуктові магазини, доступність пранспорту все в межах 3-5 хв. пішки(Там-Там, Порт Сіті, Ювант, Автостанція).

До нового дитячого садочка 1 хв., будується сучасна школа. Кращий вибір серед зданих новобудов. Продаж від власника. Документи на право власності.

Ціна 8500 грн./м2

Телефон 095 46 46 246

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна 8300 грн/м2. Дешевше ніж у забудовників!!! Зданий будинок. Документи на право власності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Актуально. Ціна 8300 грн/м2. Дешевше ніж у забудовників!!! Зданий будинок. Документи на право власності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

повну ціну кожен сам має порахувати? а ціну в доларах?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

повну ціну кожен сам має порахувати?

якщо ціна га здане житло вказується за 1м2 - то це означає що можлива покупка частинами :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

повну ціну кожен сам має порахувати? а ціну в доларах?

А що, руки відпадуть дві цифри між собою перемножити на калькуляторі? А якщо цікавить ціна в доларах, то ще й ділити прийдеться. Якщо сам не справишся, то попроси маму, думаю вона поможе. Хоча впевнений, що ні перша ціна ні друга не цікавить, а тільки поговорити. От якби ще розмова по темі була...

А ще є телефон вказаний в повідомленні. З радістю відповім на Ваші запитання стосовно даної квартири.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

yarik1

А от хамити не варто..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

yarik1

А от хамити не варто..

І навіть в думці не мав хамити. Я прекрасно розумію, що є дуже велика кількіть надто розумних користувачів, що направо і наліво роздають якість поради, які зовсім не стосуються теми. Я прекрасно розумію, що дані особи і купувати нічого не збираються, а будь-що написати зобов'язані. Ще раз хочу повторити: є телефон вказаний в повідомленні. З радістю відповім на Ваші запитання стосовно даної квартири.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...