Перейти до змісту

Хто балатується на Волині від Радикальної партії Олега Ляшка

Михайло Дуб

Рекомендовані повідомлення

Дорогі земляки, є питання щодо кандидата від Ляшка по Волині, хто що про нього може сказати, підкажіть інформацію, які у вас думки про нього, ось тут є дещо http://vk.com/radical.volyn про В"ячеслава Федіна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хвилинка політичної реклами...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можем сказать, шо раз іде від партіі Ляшка, то уже уєбан

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хтось взагалі сприймає Ляшка серйозно? :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дорогі земляки, є питання щодо кандидата від Ляшка по Волині, хто що про нього може сказати-

Як казала моя бабця( царство їй небесне, мудра була людина), "яке їхало, таке здибало"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хтось взагалі сприймає Ляшка серйозно?

я от спримаю, серйозний проект українського жириновського, притому підтримується льовочкіним і фірташем,

ще до революції, мені товариш казав, що це людина льовочкіна, я не вірив, а тепер все видно, що мурло ще те,

так що тим хто любить януковича і його оліг(офренів)архів, є за кого голосувати,

єдине чого не розумію, як їм вдається дурити азов, чи то купили лідерів, чи ті радикальні націоналісти, просто отримують матеріальну вигоду від спрівпраці.

але на 80% певен, що ляшко пройде, і забере якісь голоси від кращих проукраїнських партій.

сам ще не дуже визначився,

напевно пс або свобода, лапін вроді і кандидат але іде з народним фронтом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто що про нього може сказати

В сортах говна не разбираюсь... (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для адептів цього клоуна,.. уривок з інтервю одного поважного журналіста.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Михайло Дуб, а зачем это отдельной темой задвигать? Ведь есть же темы про выборы...

Давно не писала, но чего-то так обливают и хают Ляшка, аж обидно... типа во всех остальных меньше говна или может просто сорт не тот... (типа тигипка, обиженных промислових регіонів, ушлепков кпу (мля, когда они уже озбагоются со своим повышением пенсий - Наша пісня гарна й нова)).... Жесть.

P/S/ я не за Ляшка. и так: любая полит.реклама любой партии на ТВ вызывает бурю злости (сколько, с**и, бабла...)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...