Перейти до змісту

Страхование здоровья

gen552

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

в мене поліс нормальної страхової компанії в ніяких благодійних фондах я б не участвовав) оскільки в них не вірю

Опубліковано

Перечитал те темы. Раньше они не работали с физ. лицами. Теперь, я так понял, работают. Но 7 пункт говорит, что условия не очень.

Опубліковано

Перечитал те темы. Раньше они не работали с физ. лицами. Теперь, я так понял, работают. Но 7 пункт говорит, что условия не очень.

якісне страхування здоров'я не вартуватиме 33грн/міс.

Опубліковано

З самого початку лікарняна каса не працювала з окремими людьми, лише з фірмами, а допоможемо собі працював і з тими і з тими. Якраз тоді наша фірма входила в допоможемо собі, потім я звільнився, але ще деякий час робив індивідуальні внески. Все працює прозоро, ніяких підвохів чи махінацій. Через деякий час хотів поновитися з індивідульними внесками, то сказали, що вже не працюють з окремими людьми. Як зараз не знаю.

По 7 пункту: виключенням є хвороби (ліки), по яких існують державні програми, на які є виділення з держбюджету: гемодіаліз, інсулін, психічні захворювання, ВІЛ-СНІД. Раніше був туберкульоз і рак, зараз щось цього в списках не бачу. Мабуть немає державної підтримки по цих хворобах. Попали в виключення і добровільні хвороби і їх наслідки - куріння, алкоголізм і наркоманія. Ну і різні медичні бзіки типу зміни статі, пластичні операції, гіпнози і т.д. По моєму все правильно, ти ж не хочеш щоб за твої гроші хтось собі цицькі силіконові ставив чи зуби золоті і т.д.

Найкраще сходити до них, вони все гарно розкажуть, тим більше офіси поруч в одному приміщенні. Ми викликали консультанта на фірму, спочатку вона з годину розказувала що то і як все відбувається, а потім ми усім колективом задавали питання. Відповідала навіть на самі не зручні запитання.

Між цими об'єднаннями є деякі відмінності, вони самі про них розкажуть. Але варто стати членом любого з цих об'єднань. Це ще не страховка, але дуже на неї схоже і з мінімальними фінансовими втратами.

Опубліковано

Ну, якщо є "Положення про індивідуальне членство", значить працюють з фіз.особами.

Сходжу до них на днях.

Опубліковано

Ну, якщо є "Положення про індивідуальне членство", значить працюють з фіз.особами.

Сходжу до них на днях.

Не забудь з нами поділитися інфою. :)

Може й собі поновлюся.

Опубліковано

А тобі ті внески, які ти робив, назад віддали? Чи вони тупо "згоріли"?

Я на них "тупо" :) пролікувався в інфекційній лікарні від гнійної ангіни і, мабуть, ще й винен остався. До цього також була лікарня і ще там різні аналізи і т.д.

Внески не повертаються - однозначно, але на них можна лікувати членів родини, при певних обставинах чи пролікувати зуби чи потратити на санаторний відпочинок. Ну і вони розповідають таку мотивуючу :) історію, про якогось клієнта, який платив внески і не хворів, а потім раптово помер. Прийшли родичі вимагати внески назад, то вони домовилися перевести ті внески на когось з родичів і той собі на них лікувався і протезував зуби.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

В нашій країні ще не скоро страхова медицина стане на нормальний рівень, я застрахований на роботі, пару разів хворів, з них ні разу не потрапив на страховий випадок) А пока себе перестраховою з спиною, катаюсь в санаторій Березовий Гай, після нього рік забуваю, що в мене спина боліла!)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...