Перейти до змісту

То я плюнув

aroma

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Коротше, ситуація така сталась, відчуваю шо мушу пояснити і вибачитись перед тими, хто мене бачив. Бо зробив, а потім подумав.

Їхав на велосипеді по Волі, проїзджав біля Альфа банку. І якось автоматом згадалось шо то вони "регіонівські", ну і так само на автоматі плюнув їм на поріг... Не хотів, ніколи такого не роблю (тим більше в центрі міста), а тут на тобі... А навколо люди. Це вже я потім зрозумів, шо думок то моїх ніхто не читає. А тим більше стрічка українська позаду рюкзака... Зрозумів, що приклад поганий показав.

Тому, вибачайте.

І якшо від знайомих почуєте "а-я-яй" то поясніть шо то я, і шо так.

Слава Україні.

Опубліковано

Вони не "регіоновскі", частку свою росіяни продали. тепер це 100% український банк

А вчинок дійсно не європейський

Опубліковано

Думаю на цьому тему можна закривати. ТС покаявся, висновки зробив. Навіщо далі флуд розводити?

Ящо ж все таки ТС з якихось причин важко знайти спокій раджу в якості самопокарання вийти і прибрати свій під'їзд.

Опубліковано

Вчинок, європейський, не європейський. Я вас прошу, всі такі "європейці", що аж куди там.

Добре що хоч думки туди тягнуться).

ПС. А порахуймо свої європейські +си та -си. От і тема підходяща.

Буду першим, чи другим???. Ладно. За сьодні: "+" - ще не згадав))), "-" - перебіг один раз дорогу не у встановленому місці.

Додано. Можливо тоді трохи назву теми підредагувати, накшталт "То я плюнув. А що ти сьогодні зробив європейське, і не зовсім".

Опубліковано

Вони не "регіоновскі", частку свою росіяни продали. тепер це 100% український банк

А вчинок дійсно не європейський

Точно не європейський а заподенський!!!!

Опубліковано

Вчинок, європейський, не європейський. Я вас прошу, всі такі "європейці", що аж куди там.

Ну там також різних вистачає, але для чого рівнятись до гірших )

Опубліковано

А на мості на Шопена, на тротуарній частині в вівторок хто півкілограмову соплю шпаклянув?

ну тепер і повісять на ТС'а всі шмарклі в місті за останні півроку)

п.с. свої мінуси не треба виносити на загал. сів, обдумав, зрозумів, що щось зробив не так - це все добре. а плюси і добрі справи роблять не задля вихваляння чи похвали зі сторони, тож також не варто тут їх описувати. пропоную модераторам закрити тему

Опубліковано

"Материал из Википедии — свободной энциклопедии"

"Альфа-банк — один из крупнейших российских коммерческих банков. По данным рейтингов РБК и Forbes на конец 2010 года — седьмой в России банк по объёму активов (среди частных банков — первый)[3][4]. Головной офис расположен в Москве.

Правильно зробив, не вибачайся

Героям Слава!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...