Перейти до змісту

Купівля телевізора

Рекомендовані повідомлення

Планується купівля LED телевізора. Діагональ екрана 32-42. Бюджет 4000 грн. Який краще купити та де. Які по якості дані моделі HONDA BRAVIS ERGO чи краще купити щось з відомих марок типу Samsung. Чекаю пропозицій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купи краще нормальний комп +монік + інтернет. І буде тобі щастя)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Комп буде пізніше. Зараз потрібно Телевізор :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б рекомендував взяти щось з відомив брендів, наприклад ось LG_32lb563v .

Більше схиляюсь до LG із-за кутів огляду - 178°/178°, в 32" за ті ж гроші матриці гірші.

Собі брав LG 32LN613V.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу привезти з Польщі! Думаю буде дешевше і якість краща... В четвер їду, то в пятницю можу привезти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо є бажання можна зекономити та купити б/в.

Тут один чоловік з Луцька продає якщо цікаво http://lutsk.vol.sla...40-ID5o1TL.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Philips, lg, samasunga )

На рахунок телевізор з Польщі, або б.у - до мене можеш звертатись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня. Зараз є в наявності в Луцьку 2 телевізора.

Дивимося тут :

І тут :

Під замовлення можуть бути і інші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ходив сьогодні у фокстрот та надивився телевізор Samsung, всі опції мені підходять але ось гарантія. Я запитав у продавця скільки гарантія, він сказав, що 12 місяців але вони не ремонтують матрицю. Якщо вона "помре" то ремонт за мої гроші.Сказали, що доплачуєш їм 480 грн і вони роблять гарантію на 4 роки та ремонтують все крім механічних пошкоджень. Це я так розумію викачування грошей чи так воно є ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сам похід в Фокстрот - це вже викачування грошей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я запитав у продавця скільки гарантія, він сказав, що 12 місяців але вони не ремонтують матрицю. Якщо вона "помре" то ремонт за мої гроші.

Якщо пропонують такі умови, то телевізори аналогічні тим, що продають в сусідніх темах. Офіційно ввезені в Україну телевізори Samsung мають повну гарантію 2 роки без будь-яких доплат. Я не відкрию велику таємницю, коли повідомлю, що фокстрот і інші подібні магазини продають під виглядом офіційної "ліву" техніку. Було б дивно, якби цього не відбувалось. Дуже вже солідний навар отримують власники. І контролюючі органи в долі. Гемор з сервісом "лівих" телевізорів в Україні гарантовано. Тоді вже краще брати з рук телевізори, що возять з Польщі. Буде значно дешевше, а якість може бути краща.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...