difoto Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 12:10 Автор #51 Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 12:10 Виїхали в 2 години ночі, дякую Venom що "пересиділи" в нього, поки чекали буса. Троха затарив Саню аптечками від жінок "Спілки афганців"(включно з CELOX!!! - хто в тємі - зрозуміє що то таке). Командор десь натирив талонів на соляру на 100 літрів ))) і я ще Сашці дав 1000 грн "на дорожку", решту заніс Андрію Віталійовичу(партизани знають, куди їх подіти). Не спішимо розслаблятись - Мартензу потрібен коліматорний приціл з кріпленням, якщо не вистачатиме коштів - буду вас трохи напрягати. З таким тилом - Х*йло ніколи не переможе! Слава Україні!
difoto Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 12:29 Автор #52 Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 12:29 Тільки що відзвонився - доїхали до Межового, звідти їх заберуть до "бази", а там - куда пошлють.Тепер в нас остання фраза завжди звучить не "Пока!" і не "Давай!", а "ДО ЗУСТРІЧІ!!!"
Андрій Віталійович Опубліковано 14 Вересня, 2014 в 11:10 #53 Опубліковано 14 Вересня, 2014 в 11:10 колліматор для Сашка уже у мене. шукаю нормальні кріплення й матюгаюсь. для чого ця скромність? я ж питав чи треба така річ))
difoto Опубліковано 14 Вересня, 2014 в 11:40 Автор #54 Опубліковано 14 Вересня, 2014 в 11:40 для чого ця скромність?ти Мартенза не знаєш??? "В мене всьо добре, тепло, сухо, кормлять нормально!" - сказав Мартенз, доїдаючи соснову шишку у окопі під дощем, поправивши поліетиленовий пакет на голові. А потім крикнув: "Хлопці, я вам соснових гілок нарубав, щоб м"ягше спати було!"
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.