Перейти до змісту

Концерт The Hardkiss

EnClosed

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ех,ще б знати хто такі)

Пічаль. Єдиний проект дійсно світового рівня і ніхто не знає. Вконтакті послухай. Найвідоміше це реклама пепсі з треком "In love"

Опубліковано

Єдиний проект дійсно світового рівня і ніхто не знає. Вконтакті послухай

контахт це звукозаписуюча студія і заодно продюсери з якою ця світового рівня група підписала контракт? :smile3:

Опубліковано

Єдиний проект дійсно світового рівня і ніхто не знає. Вконтакті послухай

контахт це звукозаписуюча студія і заодно продюсери з якою ця світового рівня група підписала контракт? :smile3:

Троль детектед. пнх.

Опубліковано

Щось засильно важке для мене. Люблю лаунж різний, спокійну музику. Залюбки поїхав би на канібалів, слеєра, десайд і інших...

Опубліковано

слухнув кілька треків - німайо,прасті

якийсь недовізінтемптейшн,недороксет)

і якщо я не помиляюсь,то вони у Рівному недавно вили)

ох ти плять, так це ж укр група)

Опубліковано

слухнув кілька треків - німайо,прасті

якийсь недовізінтемптейшн,недороксет)

і якщо я не помиляюсь,то вони у Рівному недавно вили)

ох ти плять, так це ж укр група)

Бо це блін хардкіс. Як з чимось не порівняють, то просто життя нема.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Не зовсім моє, але пісня досить цікава. Був здивований, що гурт наш український.

:smile-zachot:

декілька разів по радіо чув, теж був дуже здивований що гурт наш український

ще сподобалась їхня свіжа україномовна пісня :ok:

• 2 тижня потому...
Опубліковано

А вони реально такі круті, стильні, професійні, сучасні, прогресивні, кліпи дуже якісні, вокал шикарний, фішки своі мають. Мені нра. ТСу мінус, що відразу не ввів в курс діла. Вікі каже, концерт був моцний. А я якраз тільки вчора альбом іхній завантажила, після перегляду новорічного "кращий концерт року"на ТЕТ, в нас виявляється стільки перлин неформатних, закачаєшся. Композиціі Make up i Stones доходять найбільше. Ще гурт ONUKA сподобався.

Опубліковано

Дах потік? Я шо комусь обязан тут? Концерт був ще в жовтні. Твої мінуси не актуальні давно. Засунь собі в ачько його.

Фу, як грубо! Що за дрочєво на ті плюси/мінуси?

P.S. За виховання мовчу.

Опубліковано

Самий прикол в тому, що я йому плюсів в темі понаставляла, а про мінус в переносному значенні слова говорила. Я то й мінусувати не можу, ваапще-то. Тупак :0155:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...