simplestar Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 07:48 Поділитися #1 Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 07:48 Доброї пори доби бордівчанам!Маю одне не закрите питання))) відгуляв власне весілля і на жаль з дружиною досі не зробили додаткової фотосесії для фотоальбому.Оскільки в цих справах не сильно обізнаний, то хотів запитати поради у знавців та майстрів куди б можна було виїхати з дружиною для фотосесії.Дуже подобаються фото з полями, лісами та водоймами з мостиками)щось такого плану.фото1фото2Локація цікавить в межах Луцького району. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Grekus Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 07:55 Поділитися #2 Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 07:55 В с.Озерце на приватному озері е місток на острів. Наберіть мене на телефон розкажу деталі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vampirich Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 07:57 Поділитися #3 Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 07:57 Так фотограф хай і придумує, мінімум він мусить знати цікаві місцячи фотосесія "своїми силами"? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Deemon Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 08:04 Поділитися #4 Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 08:04 Тут і близько і гарно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
simplestar Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 08:16 Автор Поділитися #5 Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 08:16 Так фотограф хай і придумує, мінімум він мусить знати цікаві місцячи фотосесія "своїми силами"?фотограф не місцевий, і придумати получається маю я... :-)Тут і близько і гарноце боголюбські ставки? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Deemon Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 08:36 Поділитися #6 Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 08:36 ну не зовсім, біля Тарасового, на перехресті - магазинчик, повернути вправо, 200-300 метрів і буде гарна місцина з водою і дерев"яними містками Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
simplestar Опубліковано 9 Вересня, 2014 в 14:29 Автор Поділитися #7 Опубліковано 9 Вересня, 2014 в 14:29 а за кар'єри в Дачному ніхто не чув? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
phantom Опубліковано 9 Вересня, 2014 в 14:39 Поділитися #8 Опубліковано 9 Вересня, 2014 в 14:39 Так фотограф хай і придумує, мінімум він мусить знати цікаві місця чи фотосесія "своїми силами"? фотограф не місцевий, і придумати получається маю я... :-) Як на мене гнати такого фотографа потрібно ... Справжньому весільному фотографу буде достатньо раз-другий проїхатися містом та його околицями що б побачити масу "кадрів" та знайти достатньо місць для фотосесії. І фото при цьому будуть оригінальні і цікаві, такі що викличуть заздрість у ваших друзів. А так, схоже що у вашого фотографа не має творчої жилки ... p.s.: колись бачив на Борді весільну фотосесію бордівчанки ForeverAutumn. Не знаю хто фоткав, можливо і не професійний фотограф, але однозначно смак та видумка у того фотографа є. Принаймні мені ті фото сподобалися. А догодити мені у "фотосправі" важко Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
woodwork Опубліковано 9 Вересня, 2014 в 19:20 Поділитися #9 Опубліковано 9 Вересня, 2014 в 19:20 Тунель кохання та змок у Клевані непогано виходять, коли осінька настає то круглі скручені копиці сіна на горохівській дорозі праворуч, суперскі виходить, також є непогана площадка біля води в с.Струмівка... Перечисляти можу довго... Але якщо що то краще ваш фотограф разом із вами обирає, то його робота та ''хліб''. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Grekus Опубліковано 10 Вересня, 2014 в 06:29 Поділитися #10 Опубліковано 10 Вересня, 2014 в 06:29 а за кар'єри в Дачному ніхто не чув?Я б туда в дощ не радив би їхати. а так частенько бачу там молодят на фотосесіях. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Archon-ua Опубліковано 10 Вересня, 2014 в 08:02 Поділитися #11 Опубліковано 10 Вересня, 2014 в 08:02 В Луцьку повно цікавих куточків/двориків міської тематики. За Луцьком пейзажів теж повно.. Фоткати неперефоткати. Тільки є одне "але".. Якщо об'єкти зйомки "дерев'яні" то як їх не став ніякий пейзаж не спасе і фото буде "штучне"... Тому не так вже й важлива локація зйомок як настрій об'єктів зйомки. зі. І теєво.. скромно признаюся... Фото весілля Іванки то моя робота ... Постановок типу "стань/сядь отак а ти її отак і дивися тудиво" не було ібо "театр воскових фігур" малость харить. Народ просто був собою і веселився... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
simplestar Опубліковано 10 Вересня, 2014 в 08:51 Автор Поділитися #12 Опубліковано 10 Вересня, 2014 в 08:51 Так фотограф хай і придумує, мінімум він мусить знати цікаві місцячи фотосесія "своїми силами"?фотограф не місцевий, і придумати получається маю я... :-)Як на мене гнати такого фотографа потрібно ... Справжньому весільному фотографу буде достатньо раз-другий проїхатися містом та його околицями що б побачити масу "кадрів" та знайти достатньо місць для фотосесії. І фото при цьому будуть оригінальні і цікаві, такі що викличуть заздрість у ваших друзів. А так, схоже що у вашого фотографа не має творчої жилки ...Да просто фотограф ще не знімала в Луцьку. Приїде на один день, тому і бажано поїхати одразу десь на локацію щоб уникнути варіанту ще її пошуку. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
simplestar Опубліковано 10 Вересня, 2014 в 08:58 Автор Поділитися #13 Опубліковано 10 Вересня, 2014 в 08:58 В Луцьку повно цікавих куточків/двориків міської тематики. За Луцьком пейзажів теж повно.. Фоткати неперефоткати. Тільки є одне "але".. Якщо об'єкти зйомки "дерев'яні" то як їх не став ніякий пейзаж не спасе і фото буде "штучне"... Тому не так вже й важлива локація зйомок як настрій об'єктів зйомки. зі. І теєво.. скромно признаюся... Фото весілля Іванки то моя робота ... Постановок типу "стань/сядь отак а ти її отак і дивися тудиво" не було ібо "театр воскових фігур" малость харить. Народ просто був собою і веселився... ну по об'єктах нічого сказати не можу)) ступінь "одерев'янілості" покаже результат фотосесії стань/сядь - сам такого не люблю, люблю коли все природньо, а не постановка а Іванка наскільки розумію це дружина з однієї з фоток? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
phantom Опубліковано 10 Вересня, 2014 в 09:06 Поділитися #14 Опубліковано 10 Вересня, 2014 в 09:06 зі. І теєво.. скромно признаюся... Фото весілля Іванки то моя робота ... Ну тоді лови + від мене в карму за ті фотки. а Іванка наскільки розумію це дружина з однієї з фоток? не ма чого на чужих дружин задивлятися Свою тепер маєш Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.