Перейти до змісту

Потрібна робота в Польщі

Саша Иванов

Рекомендовані повідомлення

Отримав сьогодні візу і хотілося б встигнути на яблука. Хто знає людей, що шукають роботу і завозять/привозять? Бажано, щоб поділились власними контактами. Або підкажіть польські сайти де краще шукати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віктор 096 660 3930

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віктор 096 660 3930

Дякую. Ця людина робила мені документи. Хотів з ним і їхати, але він недоступний, мабудь в Польщі. Поки приїде, знову буде їхати... А час іде і мені не хочеться його втрачати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отримав сьогодні візу і хотілося б встигнути на яблука. Хто знає людей, що шукають роботу і завозять/привозять? Бажано, щоб поділились власними контактами. Або підкажіть польські сайти де краще шукати.

Щойно приїхав з міста Познань, не мало та вчасно заплатили, свою роботу знайшов на jobsystem.pl/ru, зараз відкриваю візу і знову їду працювати :_02::_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно приїхав з міста Познань, не мало та вчасно заплатили, свою роботу знайшов на jobsystem.pl/ru, зараз відкриваю візу і знову їду працювати :_02::_04:

Як користуватися сайтом.Я зареєструвався,але вакансій чомусь не бачу.Сайт незрозумілий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...