Перейти до змісту

Порекомендуйте книжку

Вoвчик

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт,

хочу подарувати дівчині книгу, без поводу а просто раптовий подарунок, проблема в тому що вона любить читати та читає щодня, тому вибрати щось гарне та попурне є шанс попасти те що вона вже пробігла своїми чарівники блакитними очиськами можливо й паро разів, я останній раз щось прочитав десь років 15 тому, тому покластись на свій смак в літературі в такій делікатній справі нажаль не можу.

Її смак я теж не знаю, щось типу Пауло Коельйо, явно не сопливі романи, хоча можливо трішки романтики і філософії...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім привіт,

хочу подарувати дівчині книгу, без поводу а просто раптовий подарунок, проблема в тому що вона любить читати та читає щодня, тому вибрати щось гарне та попурне є шанс попасти те що вона вже пробігла своїми чарівники блакитними очиськами можливо й паро разів, я останній раз щось прочитав десь років 15 тому, тому покластись на свій смак в літературі в такій делікатній справі нажаль не можу.

Її смак я теж не знаю, щось типу Пауло Коельйо, явно не сопливі романи, хоча можливо трішки романтики і філософії...

скільки їй років і чим займається, що полюбляє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Путешествие домой. Майкл Томас и семь ангелов.

Повинно сподобатись так як сам полюбляю Коельо і не шкодую витраченого часу на неї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо є фінансова спроможність - подаруйте гарну електронну читалку. що почитати - пані визначиться сама, а кожен раз, коли братиме у руки читалку - буде згадувати, що це Ваш подарунок і це буде часто-часто і довго-довго :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо щось типу Пауло Коельйо - то "Так говорил Заратустра" Ніцше.. Сердитіше, серйозніше і доросліше) Хай вилазить з тих казок)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

рекомендую "Шантарам" (Роберт Грегорі Девід) - цікава, захоплююча книга, не відпускає до останньої сторінки.

із останнього прочитаного мною можу рекомендувати "Цветы для Элджернона" (Дэниел Киз)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купи краще їй електронну читалку.зручно і практично. зможеш поповнювати її бібліотеку хоч щодня.

ціна електронної читалки явно виходить за межі простого подарунку типу одної паперової книги)

порекомендував би шось веселе типу Швейка чи "золотого теленка". та сам я їх читав на Amazon Kindle Paperwhite ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дівчина любить подорожувати, купую їй "Мексик"нськi хронiки. Історiya однiєї Мрiї". та Путeшecтвие дoмoй. Мaйкл Тoмаc и ceмь aнгелoв

Дякую за поради :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...