Перейти до змісту

Ніколи не купуйте нічого у користувача KpoBb

Kopmuterist

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Скоріше всього, на мою думку, він побачить що ТС продав телефон, і буде писати, що давай я зроблю манібек, а він скаже що телефону нема, нема телефону немає претензій... Невинність він свою не доведе тому що йому слабо. Зассяв напевно відповісти на телефонний дзвінок.

• Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Слухай, я мельком пролистнув ці 4 сторінки, тому тільки помітив, що він лише не заряджається і камера не робить?

Так батько збирався фотографувати квіточки в режимі макро?...не робить камера, то ну її і нафік.

Не заряджається від зарядки - купи зарядку-"жабку" і заряджай на здоров'я...батарея здута - купи нову батарею.

Не буває безвихідних ситуацій;)

Єдина тільки ситуація - ти вже продав телефон, тому танці з бубнами тобі не потрібні..Прастітє как би за оффтоп.

Згадую в свій час 6300 нокійка був щикарним телефоном...Ех, пройшли часи, зараз їх за 25 грн продють)

Знав би я тоді, ще в 2007-08 роках, що доживу до такого, то економив би гроші і зараз їх брав би кілограмами на вагу)

П,С: в дійсності,якщо дуже вже треба телефон, то десь валявся нокія 1100, але він курва також не заряджається від зарядки, в свій час жабка і допомагала...ну і ще кілька ньюансів...але оживити можна - якщо хочеш - забирай

Опубліковано

Згадую в свій час 6300 нокійка був щикарним телефоном...Ех, пройшли часи, зараз їх за 25 грн продють) Знав би я тоді, ще в 2007-08 роках, що доживу до такого, то економив би гроші і зараз їх брав би кілограмами на вагу)

в якості оффтопу

купив 6300 сильвер в 2005р. досі є, робочий, в оригінальному корпусі майже без подряпин. З поломок, як писав вище, лише контролер зарядки в кінці 2012р. тоді й перестав ним користуватися, перейшов на смарт. до речі, за цей весь час батарея теж рідна, і до останнього тримала 2-3 дні.

бережу, як пам'ять і як резервну записну книжку для номерів.

Опубліковано

в 2005р

Ах точно, їх ще ж раніше випускали, 7-8ий роки - це я так, приблизно згадав

Колись дуже цікавився нокіами...пройшли часи і нокіі почали на віндовсах клепати, млять...от і пройшла люпоф

Опубліковано

Колись дуже цікавився нокіами...пройшли часи і нокіі почали на віндовсах клепати, млять...от і пройшла люпоф

ще мав такий апарат - Нокіа 8910. Тільки задня кришка, що тримає батарею десь загубилася. Бомба телефон.

8910i2.jpg

Опубліковано

Nokia 112 на вінді? 1280 на вінді? Чи не дає спокою саме рівняння "Nokia+Windows"?

S40 ніхто не відміняв.

Опубліковано

ще мав такий апарат - Нокіа 8910. Тільки задня кришка, що тримає батарею десь загубилася. Бомба телефон.

8910i2.jpg

Продаєш?

Опубліковано

незнаю я в нього купив роутер http://board.lutsk.u...-routeri-wi-fi/ вроді всьо гуд

а те шо на звязок не виходив це дивно, хоча за стільки років на борді тут стільки диваків побачив шо я вже такому недивуюсь )

ты намахал не только меня но и всех остальных кто был в очереди за этим роутэром :_07:

сгорит он у тебя скоро :0155:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...